Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Ολικη Βαφη |
 |

04-11-06, 17:25
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Ολικη Βαφη
Ετοιμη η κουκλα μου..
>>εδω<<
στην 3ή σελιδα!
|
 |
 |

18-11-06, 16:10
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπον, η κορολλα μου θελει επισκευη λογω ατυχηματος και μιας που θα μπει στο συνεργειο σκεφτηκα να δημιουργησω πανω της!
Το χρωμα της ειναι πρασινο-φυστικι μεταλλικο. Αυτο που με χαλανε ειναι οι μαυροι προφυλακτηρες. Το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι βαφομενοι και σε 2-3 φανοποιους που εχω ρωτησει μου στο εαν μπορουν να βαφτουν μου χουν απαντησει αρνητικα.
Ετσι σκεφτομαι τα εξης:
1.- Να το βαψω ολικα μαυρο μεταλλικο. Ωστοσο, απο την μια θα κοστισει αρκετα (αποτι διαβασα στο φορουμ κοστιζει περιπου 1.500Ε) και απο την αλλη θα θελει αρκετα ανταλλακτικα οπως λαστιχα(90Ε σε καθε πορτα), γλιστρες κτλ συν οτι παιζεται στο εαν θα κατσουν καλα τα πλαστικα κατα την στυναρμολογηση.
2.- Να βαψω μαυρο ΜΟΝΟ τις πορτες απο την μεση και κατω δηλαδη κατα καποιο τροπο να ενωσω τους προφυλακτηρες.Το προβλημα ειναι οτι θα βρω το καταλληλο μαυρο χρωμα που να ταιριαξει με τους μαυρους προφυλακτηρες? Εκτος εαν βαψω με το ιδιο μαυρο χρωμα και τους προφυλακτηρες(!!!!).και δε περιπτωση που αρχισει να φευγει το χρωμα, η διαφορα δεν θα φαινεται.
3.- Να βαλω ενα aftermarket μαρπιε σε μαυρο χρωμα ή να βαψω τον υπαρχον.
Ποια ειναι η γνωμη σας?
|
 |
 |

18-11-06, 17:37
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ρε φιλε η πρωτη περιπτωση με total black ειναι απιστευτα ωραια. Βεβαια αν επιχειρησεις κατι τετοιο πολυ δυσκολα θα πουλησεις το αμαξι μετα γιατι η διχρωμια θα φαινεται αν ανοιξεις το καπο. Αλλα δεν πιστευω οτι σε πολυνοιαζει να το πουλησεις αν σκεφτεσαι να το βαψεις!!! Αν το βαψεις μαυρο ειμαι 100% πεπισμενος οτι δεν θα θες αλλο αμαξι ποτε ξανα. Ενα γνωστος ειχε ενα αε86 ασπρο με μαυρους προφυλακτηρες και μαυρα μαρσπιε. Λοιπον οταν τα εβαψε ολα και το ειδα το αμαξι στο δρομο δεν το αναγνωρισα. Λες και ηταν αλλου. Η κανε την καλη η μην την κανεις καθολου. Γνωμη μου παντα ετσι? Αν υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες σε αυτα που λεμε τα παρακαμπτουμε και παμε στην ακριβως επομενη εφικτη λυση. Να ξερεις οτι κανενας μαστορας δεν θα σου δινει 100% εγγυηση οτι το χρωμα δεν θα σκασει γιατι δεν βαφει πανω σε ιδιας βασης χρωμα αλλα σε εντελως αλλο
 |
 |

18-11-06, 17:55
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Γνωμη μου,βρες ενα μαυρο που σου αρεσει αυξησε το ποσοστο τις περλας αναλογα την τσεπη σου&μην σε νοιαζει η διχρωμια κατω απο το καπο!
Ειναι πολλα τα λεφτα να σου ξηλωσουν μοτερ για να βαψουν!
|
 |
 |

18-11-06, 18:42
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
φιλε τολη, μιας κ ξερουμε οτι το εχεις 4AGE bluetop, αρα το οχημα εχει χαρακτηρα.
Η εξωτερικη του εμφανιση εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε, ειδικα απο πιδω κ πλαγια.
Το ΑΕ82 , ΑΕ86 μπροστα ψιλομοιαζουν, κ οταν ειναι μαμα βαμενα μοιαζουν ¨κουτακια¨, οταν ομως το ΑΕ86 γινει διχρωμια αλλαζει πολυ ομορφα, η μονοχρωμο μαυρο, με μαυρε ζαντες κ μπολικο νικελ χειλακι.
Εσενα ΑΕ82, με ΑΕ86 καρδια, μονο σε μονοχρωμο θα δειξει, με ζαντες με χειλακι, που στα κεντρα θα ειναι ιδιο χρωμα.
Γνωμη μου.
 |

18-11-06, 19:23
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Ευχαριστω για την γνωμη του καθενος σας.
Και γω το μαυρο προτιμω ωστοσο δεν ειναι το προβλημα μονο κατω απο το καπο αλλα και καποια εσωτερικα σημεια στην καμπινα οπως οι πορτες, οι κολονες, το πορτμπαγαζ κτλ στα οποια θα φαινεται το φυστικι. Αν το ξηλωσω ολο, ποσο μπορει να παει? Χωρις να εχω ρωτησει, υπολογιζω γυρω στα 3.000Ε, ειμαι μεσα ή πεφτω πολυ εξω.
*** Η Corolla μου δεν πωλειται μονο και μονο για συναισθηματικους λογους συν οτι εχουν πεσει αρκετα λεφτα για την συντηρηση της και δεν αξιζει καθολου να πωληθει. Θα ειναι σαν να την χαριζω.
|
 |
 |

18-11-06, 19:42
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Τα λεφτα αν ειναι να βαψεις ολο το κουφαρι ειναι σιγουρα 3000. Εχει πολυ δουλεια! Βαψτη μαυρη που λεγαμε στην αρχη και δωσε προσοχη σε μερικα επιμαχα σημεια που νομιζεις οτι σε χαλανε πιο πολυ! Ποιο μοτερ εχεις και τι αποδιδει?

18-11-06, 21:48
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Μηχανη εχω την κλασσικη old school Blue Top 4AGE με τα 124HP. Σ' αυτο το σκαρι, στην Αγγλια και Αυστραλια εχουν τοποθετησει το ασημοκαπο αλλα και το μαυροκαπο. Εχω δει και 3SGTE! Εγω θα ηθελα να δοκιμασω την 4AGZE με τα 165HP αλλα δυσκολα βρισκεται.
***Δηλαδη το μισο-μισο δεν σας αρεσει καθολου εεε!?
|

09-02-07, 13:30
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά, χθες το βράδυ έβαλα το αυτοκίνητό μου σε ένα νέο γκαράζ (πυλωτή πολυκατοικίας, όχι της δικής μου). Σήμερα το πρωί βρήκα γρατζουνιές με κλειδί σε όλο το καπώ και στο πίσω φτερό. Είναι πολύ βαθιές. Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνω? Προφανώς βαφή φτερού και καπώ έτσι? Για τοπική δε νομίζω να παίζει...Είναι και τρίθυρο την γκαντεμιά μου...!!!! 
|

09-02-07, 14:08
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Εγώ για αρχή θα το άφηνα ξανά σήμερα το βράδι και θα φύλαγα τσίλιες, να βρω το μάγκα που το έκανε...
Τσουπ μια φωτογραφία, στα καπάκια ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως και κλήση του ΕΚΑΒ μετά την πάροδο μισής ώρας, έτσι να σπαράζει στο πάτωμα το καθίκι.
Μετά, το βάφεις όλο, του πας το τιμολόγιο και του λες...
Τα πληρώνεις ή σε ξανασπάω στο ξύλο και σου κάνω και μήνυση.
Απλά είναι τα πράγματα.....
Κάτι ανάλογο μου είχαν κάνει σε πάρκινγκ της Θεσσαλονίκης, μιας και το αμάξι ήταν με πινακίδες ΑΘήνας.
Τότε που μόλις έβλεπαν Υ.... έπαιρναν ανάποδες, κάποιοι που το παίζουν γνήσιοι Σαλλονικιοί...
Βάφτηκε τότε φτερό και πόρτες, αλλά ακόμα και τώρα βλέπεις τη διαφορά.
Γι'αυτό σου λέω, βάφτο όλο, τα μπαλώματα, όσο καλός και να είναι μάστορας φαίνονται...Δυστυχώς...
Να δες την υπογραφή μου και δες τη διαφορά του πίσω φτερού με το υπόλοιπο....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23239589 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|