Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 298
Yπολογίστε και εμενα... Λέω να φέρω και φέτος τη "γριά"!!
Τι διαφορετικό έχει το συγκεκριμένο δυναμόμετρο? Θεωρείται αισιόδοξο ή απαισιόδοξο? Διάβασα κάτι σχετικό σε κάποιο forum και το μεταφέρω αυτούσιο: "το MAHA του Φωτεινέλη πέρα των συνθηκών δεν εχει OBD logger σε αντίθεση με του Αγγελίδη και συχνά υπάρχει διαφορά στην διορθωμένη ισχύ."
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 19-11-14 στις 10:28.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 299
Παιδιά, θέλω πάρα πάρα πάρα πολύ να έρθω και να μετρήσω τον κορολλέουρα μετά τις αναβαθμίσεις, αλλά ακόμα είμαι σε στρώσιμο (1200χλμ μόνο έχω γράψει) και δεν θέλω να το ρισκάρω. Θα έρθω όμως σίγουρα για καφεδάκι να σας ξαναδώ από κοντά μετά από χρόνια και να ευχαριστήσω και από κοντά μερικά παιδιά για όλα!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
το ολο event θα καταγραφει σε 3 cameres ..πριν λιγο ημουν στον Φωτεινελη και συζητησαμε λεπτομερεις για παρκινκ κτλ και που θα μπουν οι καμερες ωστε να κανουμε και ενα dvd μετα ...
εχει κανενας καμια ιδεα για μαγαζι μετα στην περιοχη του πειραια με parking.???