Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
 |
|
 |
Re: KE 30 FORUM |
 |

18-08-05, 14:54
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: KE 30 FORUM
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δημητρη θυμασαι που σου ελεγα για ενα μαυρο ΚΕ35 με μετετροποες ιδιες με το δικο σου?
Εγινε μελος με το ονομα SAVVAS KE35.
Εχει προβλημα με το μπλοκε διαφορικο και ψαχνει λυση, καποια στιγμη θα εμφανιστει κανα μηνυμα.........
|
Καλως ορισε λοιπον!!!!!
|

18-08-05, 15:02
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδιά ντίζα χειροφρένου ΑΕ86 πήρα τα Χριστούγεννα από την "μαμά" ΤΟΥΟΤΑ το δεξιό κομμάτι μόνο για 30-40 ευρώ...
 |

18-08-05, 15:03
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
το να βαλω τα ακρα απο το ΤΑ60 οντως ειναι αλλη ιστορια, στις 13¨ δεν μπαινουν σιγουρα, σε 14¨δεν γνωριζω πρεπει να δοκιμασω και να δω, αληθεια ποση ειναι η μικροτερη εσωτερικη διαμετρος που εχει μια 14 ζαντα?
Ειναι παντως αμαρτια να τα βαλω στο δικο μου, δες εαν βρεις τιποτα αλλα ακρα απο ΑΕ86 σε λογικη τιμη και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε....... τωρα ψαχνω (οπως παντα) για πισω ταμπουρα απο ΤΑ22 ή απο LITEACE... ήδη εχω γινει φοβος και τρομος στις μαντρες της Θεσσαλονικης..
|
 |
 |

18-08-05, 15:27
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Δημητρη απο μετατροπή για τα ΤΑ60 γνωριζω οτι θελει να βγαλεις την κατω βαση του ελατηριου και να συγκολλησεις την βαση απο του ΚΕ30 διοτι τα ελατηρια του ΤΑ60 ειναι θεοχοντρα και θα βρισκουν στον θολο (εαν μπαινουν κιολας!). Για τα μπρατσα δεν γνωριζω εαν χρειαζεται μετατροπη. Επιπλεον πρεπει να ελεγξω εαν η δαγκανα στα ΤΑ60 βλεπει μπροστα ή πισω για να μην την βαλω αναποδα! Το εαν ειναι ψωριασμενα τα εμβολα ΟΤΑΝ και ΕΑΝ βρω ποτε χρονο (γιατι η μερα εχει μονο 24 ώρες? εγω θελω να εχει 40) θα το ελεγξω, μηπως ομως μπαινουν αλλα απο κανενα HIACE διπλοπιστονα? (αν και πιστευω οτι μετα τα φρενα θα γινουν υπερευαισθητα, μη ξεχναμε 900 κιλα θα σταματησουν όχι αεροπλάνο....). Παντως εγω θα συνεχίσω να ψαχνω και για αλλα ακρα απο ΤΑ60....
|
 |
 |

18-08-05, 16:11
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Λοιπον....
Η μαμα ΤΟΥΟΤΑ εχει ντιζουλες για ΑΕ-86
50 ευρω εκαστη.....
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
 |
 |

18-08-05, 19:45
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δημητρη απο μετατροπή για τα ΤΑ60 γνωριζω οτι θελει να βγαλεις την κατω βαση του ελατηριου και να συγκολλησεις την βαση απο του ΚΕ30 διοτι τα ελατηρια του ΤΑ60 ειναι θεοχοντρα και θα βρισκουν στον θολο (εαν μπαινουν κιολας!). Για τα μπρατσα δεν γνωριζω εαν χρειαζεται μετατροπη. Επιπλεον πρεπει να ελεγξω εαν η δαγκανα στα ΤΑ60 βλεπει μπροστα ή πισω για να μην την βαλω αναποδα! Το εαν ειναι ψωριασμενα τα εμβολα ΟΤΑΝ και ΕΑΝ βρω ποτε χρονο (γιατι η μερα εχει μονο 24 ώρες? εγω θελω να εχει 40) θα το ελεγξω, μηπως ομως μπαινουν αλλα απο κανενα HIACE διπλοπιστονα? (αν και πιστευω οτι μετα τα φρενα θα γινουν υπερευαισθητα, μη ξεχναμε 900 κιλα θα σταματησουν όχι αεροπλάνο....). Παντως εγω θα συνεχίσω να ψαχνω και για αλλα ακρα απο ΤΑ60....
|
Το κατω πιατελο μπορεις να μην το κοψεις, απλα το δικο σου ελατηριο θα πρεπει να το δεσεις, το πανω θελει σιγουρα αλαγη. Τα μ[ρατσα υπογραφω οτι θελουν μετατροπη, και οταν λεω υπογραφω εννοω οτι θελουν μετατροπη σιγουρα. Η δαγκανα μπαινει προς τα εμπρος. Αν καποιο εμβολο ειναι σκουριασμενο δυστυχως θα χρειαστει να ταιριαξεις απο καποιο αλλο αυτοκινητο αν βρεις, το προβλημα ειναι τι θα κανεις αν ειναι η φωλια ψωριασμενη, εκει τις πετας οπως ειναι χωρις δευτερη συζητηση αφου δεν υπαρχει ελπιδα να βρεις μια οι δυο δαγκανες.ΗιAce διπλοπιστονα δεν εχει βγαλει με γονατα. Ολα οσα εχουν διπιστονες δαγκανες και εχω δει εγω, στα τοσα χρονια που ψαχνω, εχουν διπλα ψαλιδια μπροστα, αρα πρεπει να κανεις εξολοκληρου καινουργια στηριγματα για τις δαγκανες και νατα εφαρμοσεις στα δικα σου γονατα. Αν υποπθεσουμε λοιπον οτι θες να κανεις καινουργια στηριγματα ειναι καλυτερα να βαλεις δυο δαγλανες brembo. Ασε που τα ΗiAce ειναι πενταμπουλωνα. Οτι δαγκανα και να βαλεις δεν θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στην ευαισθησια των φρενων, αν δεν αλλαξεις σεβρο και τρομπα. Θα κοιταξω μηπως σου βρω ακρα απο ΑΕ86 και θα σε ενημερωσω.
|
 |
 |

18-08-05, 20:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Άκρα απο ΑΕ86 ποσο πάνε περίπου και που μπορώ να βρώ και αν γίνεται να με βοηθήσετε γενικά με το στήσιμο τη 35αρας μου
 |
 |

18-08-05, 23:23
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
παιδες με τις πισωκουνες αυτο σας κανει?το κιτ κοστιζει μολις 3300$ και το χταποδι 1500$ απο την TODA RACING

19-08-05, 01:34
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εμάς μας κάνει ρε Χρηστάρα αλλά δεν μας κάνει πίστωση και η τράπεζα να πάρουμε δάνειο για να τα αγοράσουμε... καίνε λίγο οι τιμές έεεεεεεε??????
 |

19-08-05, 08:50
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stopper";p="
Άκρα απο ΑΕ86 ποσο πάνε περίπου και που μπορώ να βρώ και αν γίνεται να με βοηθήσετε γενικά με το στήσιμο τη 35αρας μου
|
Τα δικα μου τα πηρα 350 ευρω.
Αλλα Στο κοστος πρεπει να υπολογισεις τις περισσοτερες φορες αλλα 70 ευρω δισκοπλακες, 45 ευρω για τακακια PBR που συνεργαζονται αψογα στο σετ και 15 ευρω ενα κιτ επισκευης δαγκανας. Συν γυρω στα 50 ευρω αν θελεις σωληνακια υψηλης πιεσης συν 30-40 ευρω το μηχανουργειο να κανει μια μετατροπη στα μπρατσα τα δικα σου για να κουμπωσουν τα γονατα του ΑΕ-86.
Ποσα ειναι συνολικα???
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,23750806 seconds (78,61% PHP - 21,39% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|