Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
 |
|

20-06-07, 10:34
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Άκουσε να δεις, εδώ είναι μια παρέα, και αν εγώ βρίζω από το πρωι μέχρι το Βράδυ τον Westgate
|
Με βρηκες μικρο ρε πουτη και μου τα χωνεις!!
Υ.Γ.
Γιαννη και Νικο το θεμα αγγελια μην το επαναλαμβανετε διοτι(ειναι γυφτια καταρχας αλλα δεν θελω να σας το πω ετσι)εφοσον καποιος ειναι μελος εχει το δικαιωμα και να πουλησει και να αγορασει και πει οτιδηποτε.
τωρα και αν θελετε να ρωτησε τε οτιδηποτε απλα πειτε το και για την ιστορια τιποτα δεν εχει αγορασθει απο οσο ξρω απο μελη του κλαμπ αυτο ειναι κατι ασχετο ομως..

20-06-07, 10:40
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Με βρηκες μικρο ρε πουτη και μου τα χωνεις!!
Υ.Γ.
Γιαννη και Νικο το θεμα αγγελια μην το επαναλαμβανετε διοτι(ειναι γυφτια καταρχας αλλα δεν θελω να σας το πω ετσι)εφοσον καποιος ειναι μελος εχει το δικαιωμα και να πουλησει και να αγορασει και πει οτιδηποτε.
τωρα και αν θελετε να ρωτησε τε οτιδηποτε απλα πειτε το και για την ιστορια τιποτα δεν εχει αγορασθει απο οσο ξρω απο μελη του κλαμπ αυτο ειναι κατι ασχετο ομως..
|
Βασίλη,οσο έκανε τη δουλειά του γιατί δεν τα έλεγε αυτά,και στο φινάλε φινάλε ρε φίλε γιατί να δεχτώ την αποψή του.Καλή,σεβαστή αλλά ρε φίλε όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο.Δε νομίζω οτι κάποιος τον κατηγόρησε.Μάλλον έχει τη μύγα και μυγιάζεται,τι να πω.
|

20-06-07, 11:37
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
[quote=wastegate;248450]Γιαννη και Νικο το θεμα αγγελια μην το επαναλαμβανετε διοτι(ειναι γυφτια καταρχας αλλα δεν θελω να σας το πω ετσι)quote]
Ευτυχώς που δεν τους το είπες......χαχαχαχα 
|

20-06-07, 10:42
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κοιτα επειδη καποιος λεει κατι δεν εισαι υποχρεωμενος να ασπαστεις την αποψη του..

20-06-07, 10:48
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Βασίλη άλλο "λέω" κάτι και άλλο "ξεκατινιάζω"
|

20-06-07, 11:36
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια τι γινεται? Θα σφαζομαστε για πολυ ακομα? Κριμα ειναι γιατι μια παρεα ειμαστε! Εγω εκοψα το πολυ μπλα-μπλα γιατι καταλαβα οτι το παρακανα με το χωσιμο που εκανα στους τουρμπισιους(παντα με γνωμονα τον χαβαλε)! Αλλωστε εγω δεν μπορω να μιλαω για αξιοπιστια σε ΝΑ!!!!!!! Γκουχ-γκουχ!! Αν καποια ποστ ειναι μη ορθα ως προς τον τροπο γραφης τους απλα διαγραψτε τα κ μην ασχολειστε!!! Ειναι κριμα να χαλιομαστε κ να τρεμουμε απο τα νευρα μας! Το κλαμπ ειναι για να μπαινουμε κ να χαλαρωνουμε διαβαζοντας πολυτιμες πληροφοριες για τις αγαπες μας κ οχι για να τσαντιζομαστε!!! Ειρηνη υμην!!!!
Παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγηση........ 20νσπαζοκαυτης!!!

20-06-07, 12:42
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Κοιτα να δεις τι γίνεται.
Στα πιστάδικα είναι πάρα πολύ λίγα τα ατμοσφαιρικά.
Δεν νομίζω όμως να μπορεί να συγκρίνει το Honda των Χαλκιόπουλων (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) με κανένα τετρακίνητο κτήνος....
Μην μπερδευεις την πίστα με την πραγματικότητα των rally.
Στην πίστα έχεις κατα κανόνα καλή άσφαλτο, ενώ στα rally τους δρόμους που όλοι ξέρουμε....
|
 |
|
 |

20-06-07, 13:18
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια να σας πω κατι αν ενα αυτοκινητο τουρμπατο η και ατμοσφαιρικο εργοστασιακο εβγαζε ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ αυτα προβληματα απο το ιδιο το εργοστασιο πιστευεται οτι θα εβγαινε στην παραγωγη?
δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι οσο φτιαχνεις ενα αυτοκινητο τοσα περισσοτερα σκας? τα συμπερασματα λοιπον ειναι οτι οποιος το πειραζει σταζει!!! και δεν εχει κανενας αντιρηση σαυτο ετσι?
εχω αποδειξεις και απο ατμοσφαιρικο pug συγκεκριμενα που εχει καρφωσει 3ης φορες βαλβιδες την μια απο αυτες εσπασε και 2 πιστονακια και εχω και τον κολλητο μου με το σταρλετ/clanza που πιγενει ολη την ωρα (μα ολη την ωρα) ταπα εχει αλλαξει δυο 4αδες λαστιχα σε 5 μηνες και μονο σασμαν και ημιαξονια εχει αλλαξει το pug ειναι 2ου σταδιου ενω το σταρλετ φοραει λιγο πιο μεγαλη τουρμπινα μπορειτε επιτελους να καταλαβεται... δεν περιμενω να υποστηριξεται τα τουρμπο αλλα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ποτε σπαει και γιατι!!!!
δεν ξερω αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ αρχιζουν καπιοι και φαινονται στενομυαλοι ενω προσπαθουν να περασει το δικο τους τι να πω...κριμα
|

20-06-07, 13:22
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Εγώ πάντως πιο πολλά ατμοσφαιρικά έχω δει σπασπένα, παρά τουρμπάτα.
Και ποτέ δεν αναφέρθηκα σε θέμα αξιοπιστίας ανάμεσα στους δυο τυπους.
Όλα είναι στο πρόγραμμα όταν αρχίζεις να σκαλίζεις.
Και όσο για το αν θα έβγαινε στην παραγωγή.
Ναι, βγαίνει στην παραγωγή.
Καθώς αυτή τη στιγμή 7 από τα 9 golf (170άρια ) που έχουν πουληθεί στην Κρήτη έχουν αντικατασταθεί.
Αυτά.....
|

20-06-07, 13:48
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εγω ακομα ρε παιδια απορω γιατι ασχολουμαστε με τον 3sgte. αφου αυτο που ηθελε να ΄κανει΄ το κανε....
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 13:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 22:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 14:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 19:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
14-10-06 23:13 |
Page generated in 0,63530111 seconds (85,31% PHP - 14,69% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|