Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
ρε νονε μονο του σταματησε αφου γεμισε,ε μετα το στρογγυλευσε λιγο και οκ.που να ξερω αν τιγκαρε,μεσα ειμαι?.τουδωσα 40 ευρα και εφυγα αλλα ο δεικτης δεν ανεβηκε παραπανω απο εκει που φαινεται στη φοτο.
μολις βρω λιγο χρονο θα βγαλω τον δεικτη απο το ντεποζητο να τον πασπατεψω λιγο και βλεπουμε.
|
Ασε το ντεποζιτο ησυχο. Την αλλη φορα αλλαξε βενζινοαρπαχτρα και πανε σε αλλον και οταν ο τιγκαρει πες του "παιρνει κιαλλο, μεχρι πανω γεμισετο, να βλεπω την βενζινα στν λαιμο" Αμα το πας αδειο δλδ η βελονα κατω απο την τελευταα ασπρη γραμμη και σου βαλει πανω απο 45 λιτρα πλακωσε τον στις μπουφλες.
Εγω το πηγα χαλαρα με 15 λιτρα μεσα, μου εβαλε αλλα 42 και οταν εφυγα παρατηρησα οτι δεν ειχε φτασει καν στηνπανω γραμμη (που κανονικα την ξεπερναει κιολας) και μου ελειπαν πανω κατω αλλα 10 λιτρα. Συνολο 67 - 50 = 17 λιτρα ή ευρω ληστεια!!! Τοσο κλεβουν πλεον.
Το οτι η μανικα σταματαει δεν σημαινει παντως οτι γεμισε, να το ξερεις. Εχω ακουσει οτι βαζουν στις δεξαμενες ενα ειδικο υγρο που οταν γεμιζουν το ρεζερβουαρ κανει παρα πολυ αφρο και οταν ο αφρος φτασει στο στομιο της μανικας τοτε η μανικα σταματαει. Αλλα εσυ δεν φουλαρες, μονο αφρισε μεχρι μανω, οπως κανει και το ντηζελ δλδ. Ετσι, συγχνρονως αυτοι στην αρχη ετσι οπως πατανε την μανικα σουριχνουν αντι για καυσιμο, αρεα και το μηχανημα γραφει λιτρα. Γιατι το κανουν αυτο και γιατι δεν φοβουνται? διοτι και να τους πιασουν ειδες εσυ κανα βενζινολισταδικο να κλεινει? 50000 ευρω αν ειναι το προστιμο αυτοι το ξεχρεωνουν με μιας βδομαδας ληστιες.
Ειλικρινα περιμενω ποτε θα καψουν κανα βενζινοαπατεωνα μαζι με το βενζινολισταδικο του να χαρω και γω. Στην πυρα θελουν τα τομαρια.
Εχω ακουσει ιστοριες απο τους ιδιους......