Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: kokkino tablo apo TS se aplo 1.4
Παλιά 09-11-05, 17:47
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε χρηστο για να μην το συνεχισω και γω το θεμα το πιο απλο πραγμα ειναι να πας και να παρεις ενα citroen και τερμα η υποθεση. και μετα θα κοπανας το ταμπλο στο κεφαλι αυτουνου που στο πουλησε λογω τριξιματος. σου ξαναλεω οτι πληρωνεις παιρνεις!!!!
Παλιά 09-11-05, 18:03
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Πρώτον καλά θα ήταν να προσέχουμε τι θέλουμε να πουμε, γράφουμε και τελικα θα καταλάβουν αυτοί που θα το διαβάσουν. Ενας λόγος παραπάνω οταν το σχόλιο μας γίνεται προσώπικο (ασχετα αν απευθυνόμαστε σε Moderator, administrator, ή μελος)...

Δεύτερον, εγω ειμαι υπέρ του να μπορεις να κάνεις το αυτοκινητο σου σαν την TS. Αυτό όμως δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωμενη η Toyota να το κάνει.
Γιατί;;;
Γιατί μπορει το κόστος να ειναι μεγάλο και να κάνει κακό στο πρόσωπο που δίχνει στος πελάτες.
Γιατί πιθανώς δεν μπορει να δώσει της εργαστασιακη 6 χρόνια εγγύηση για τετοιες μετατροπές... κτλ κτλ
Αν έχεις λεφτά πληρώνεις και βάζεις μέσα όχι ταμπλό απο Ts, αλλα ταμπλό απο Supra... το ερώτημα είναι άλλο...
Τι να το κάνεις το ταμπλό της Ts την στιγμή που το μοτερ σου στροφάρει μέχρι τις 6.400 ενω το στροφόμετρο της TS κοκκινίζει στις 8.400;;; Άσε μην το κάψεις και έχουμε και άλλα!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-05, 01:48
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 504
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χρήστο,

Για να μην παρεξηγούμαστε!! Σε μια δημόσια συζήτηση ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του (ανεξάρτητα από τον αν ασκεί ή όχι κριτική σε κάποιον), χωρίς όμως να εκφράζεται με άσχημο τρόπο!!! Για να πάρει ένα τέλος λοιπόν το θέμα και να μην παρεξηγούμαστε, βρες κάποιον που να έχει όλη την καλή θέληση και να δοκιμάσετε το ταμπλό του σε εσένα! Είναι πολύ απλή υπόθεση!!!

Προσωπική μου άποψη? Ναι, δε θέλω η εταιρία να σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα μοντέλο ίδιο με το σπόρ/τοπ μοντέλο της! Αυτήν την πολιτική την ακολουθούν μερικές εταιρίες σε κάποια μοντέλα!! Τώρα, όπως είπε και ο Βαγγέλης, αν εσύ μπορείς τότε μαγκιά σου!! Αλλά το ταμπλό είναι ίσως το πιο άσκοπο, φτάσε στο σημείο να στροφάρεις εκεί ψηλά και μετά βάλτο με τα 1000!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-05, 11:22
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

δηλάδη ρε παιδία όταν πήγατε και βάλατε προφυλακτήρες από την TS facelift σε εξουσιοδοτημένο, θα έπρεπε να σας πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ,
γιατί σε ορισμένους έχουμε πεί ότι ναι πήγαινε, και επέμενε ότι γίνεται να μπούν οι προφυλακτήρες της TS
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=2143

και τώρα συμφωνούμε με την πολιτική της εταιρίας στο θέμα των οργάνων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-05, 11:53
DjBac Offline:
Administrator

Ναι, όμως η αλλαγή του προφυλακτήρα δεν έγινε από το εργοστάσιο.. Και δεν είναι κάτι που ίσως χρειάζεται πατέντα!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-05, 14:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Χατζίδι το θέμα δεν είναι ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με την πολιτική της ΤΟYOTA. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.
Το πρόβλημα είναι Ο ΤΡΟΠΟΣ που εκφράζει την άποψη του ο καθένας και αν αυτο συνεπάγεται στο να προσβάλει άλλους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-05, 17:35
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 254
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για να μην σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο σας το ταμπλό με τα άσπρα όργανα δεν μπαίνει ούτε στη παλιά TS γιατί έχει μια φίσα περισσότερη η facelift απο την παλιά TS.Ρώτησα στην toyota που έχω φίλο τον τεχνικό διευθυντή και μου είπε ότι δεν μπαίνει.
Παλιά 11-11-05, 23:31
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 246
xristos13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λυπαμαι που καθυστερησα τοσο πολυ να απαντησω αλλα δουλειες…
Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να ξαναεξηγησω, οποιος δεν καταλαβε και τον ενδιαφερει η αποψη μου ας τα ξαναδιαβασει.
σε οσους εκοψαν μια γραμμη απο αυτα που ειπα και την χρησιμοποιησαν κατα μου (χωρις βεβαια απο αυτη την γραμμη να βγαινει σωστα το νοημα της σκεψης μου εκεινη την στιγμη που απαντησα) δεν εχω να εξηγησω τιποτα γιατι δεν ειναι αντικειμενικοι γιατι με κρινουν δημοσια απο μια γραμμη που εκεινοι αναλογα με αυτα που θελουν να πουν, διαλεξαν! (βγαζοντας εξω το νοημα του λογου μου) και με τετοιους χαρακτηρες ποτε στην ζωη μου δεν τα πηγαινα καλα χωρις αυτο βεβαια να συμμενει και κατι.
Και υστερα, (για τους υπολοιπους) στα forums εγω ποτε δεν χανω τον χρονο μου. Μπαινω για να μαθαινω και να διαβαζω αποψεις για ενα θεμα που με απασχολει και αυτο στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι η corolla μου. ΑΥΤΗ που την παρηγγειλα 8 ιουνιου και ηρθε 19 οκτωμβριου (4 μηνες και κατι!), που ζητησα το ταμπλο και μου ειπαν δεν μπαινει, που ζητησα την σπορ πισω ποδια και μου λενε αφου το ειχα παραγγειλει και αφου μου το ειχαν παραδωσει!!! Οτι θα πρεπει να περιμενεις αλλους 4 μηνες, που ζητησα πλαινα ΣΠΟΡ σποιλερ και μου βαλαν κατι μαμακιες (φιλε Slobo) τα οποια δεν ειναι καν φουσκωμενα, που ρωτησα την αντιπροσωπεια για την μπροστινη ποδια και μου ειπαν οτι ειναι η σπορ και την παρηγγειλα και αφου ηρθε το αυτοκινητο που ειχα πληρωσει μετρητης ο αξιαγαπητος πωλητης που με ειχε εξυπηρετησει ολους αυτους τους μηνες που περιμενα εγω την corolla μου και τον επαιρνα τηλεφωνα και τον ξαναπαιρνα και αυτος μια μου λεγαν οτι πηγε στο περιπτερο μια οτι πηρε αδεια μια οτι παρακολουθει ενα σεμιναριο... και κανεις αλλος δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει... τεσπα για να μην σας τα πολυλογο μου ανακοινωσε οτι ΤΕΛΙΚΑ δεν ειναι η σπορ μασκα του ΤS αυτη και οτι δυστυχος δεν κουμπωνει ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ και μου εκανε και επιθεση γιατι λεει ποτε δεν ειχαμε συζητησει τετοιο θεμα(να ειναι δηλαδη ιδια με του ts, παντα βεβαια ΕΥΓΕΝΙΚΑ ε, μην στεναχωρουμε τον πελατη, απλα προσπαθουμε να τον βγαλουμε τρελο!!! Τεσπα λεω δεν πειραζει θα μαζεψω λεφτα και θα το φτιαξω... με αντιγραφες ΒΕΒΑΙΑ γιατι η toyota προτιμαει να βαζω απομιμησεις παρα τα original γιατι μπορει να τους κλεψω κανεναν ιππο απο κανενα σπορ ταμπλο η απο κανενα πλαινο σποιλερ... anyway σας εβαλα λιγο νομιζω να καταλαβετε πως νοιωθω και την αδικια και την «κοροιδια» που ΓΙΑΜΕΝΑ ακουει στο ονομα ελληνες αντιπροσωποι της Toyota και ελληνικο marketing. Ξερω οτι στο εξωτερικο η Toyota λειτουργει εντελως διαφορετικα και για αλλη μια φορα δυστυχος το επιχειρηματικο μυαλο του ελληνα τα κανει ολα **ουρδελ* (φιλε Slobo) απλα κανοντας μια επισκεψη στα site τους εξω καταλαβαινεις την διαφορα... (θελω να πιστευω οτι Ολοι ξερουμε νομιζω οτι στην ελλαδα σε καποιες εκδοσεις αφαιρουντε οι ζαντες αλουμινιου απο τα standart του αυτοκινητου και τις πληρωνεις σαν extra και μας χαριζουν τα τασια!!!)
Απο το αυτοκινητο που αγορασα ειμαι εκτος απο ερωτευμενος ειμαι και υπερ ευχαριστημενος και δικαιωμενος που δεν διαλεξα το c4 η το focus η το megane γιατι αυτα που πληρωσα, την μηχανη και το ονομα της Toyota τα υποστηριζει μια χαρα.. και ας ειναι 1400κυβ μακαρι να ειναι αλλα 2000ευρω να επαιρνα το 1600 αλλα ... νεοι ειμαστε ακομα...
Αν ειπα και μια κουβεντα παραπανω πανω στο θυμο ζητω και λιγη κατανοηση σιγουρα καποιοι θα εχετε βρεθει στην θεση μου. Και το χειροτερο απο τα παραπανω που εγραψα ειναι οτι δεν εχω και κανεναν ανθρωπο που να ξερει πραγματικα και να εχει την διαθεση να βοηθησει γιαυτο και αντεδρασα ετσι αρχικα γιατι δεν περιμενα τετοια απαντηση για ενα θεμα που με εχει τσουκσει τοσο πολυ. Επρεπε να ειχα κανει αλλη εισαγωγη ισως εξηγωντας τα παραπανω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-05, 23:34
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 246
xristos13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ξεχασα να ευχαριστησω ολου οσοι απαντησαν ουσιαστικα στο μηνυμα μου με χρησιμεσ πληροφοριεσ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-11-05, 01:44
DjBac Offline:
Administrator

Χρήστο πιστεύω πως οι περισσότεροι σε καταλαβαίνουμε, γιατί τα έχουμε περάσει αυτά!! Παρεξηγήσεις σε φόρουμ γίνονται λόγω γραπτού λόγου και ίσως η αρχική μου απάντηση να ήταν λίγο απότομη (άσκοπα όμως) και βιαστική!! Λοιπόν, απαντήθηκε πως το ταμπλό δεν μπαίνει.. Τώρα όσον αφορά στη μάσκα, στο facelift μάσκα και προφυλακτήρας είναι ένα!! Άρα πας για ολόκληρο προφυλακτήρα, αν έχεις τη sol έκδοση δε θες προβολάκια έξτρα, άρα μπαίνει κουτί (550 ευρώ περίπου).. Μπορείς όμως να βάλεις της ΤΤΕ ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός!!! Όσον αφορά στα σπόιλερ ή κοιτας στη Celestial (συνεργαζόμενο κατάστημα με πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία, φέρνει και ΤΤΕ) ή περιμένεις να σε ξηλώσει η ΤΟΥΟΤΑ!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17901897 seconds (82,32% PHP - 17,68% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:12.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com