Πραγματικα με αυτο που σου ειπαν με εκανες να γελασω!
φυσικα και βγαζουν θορυβους με τα χρονια!
εμενα ειναι του 1997 και εχω 206.000χλμ και ολο κατι νεο ακουω, αλλα ΠΑΝΤΑ βρισκω τι ειναι ΧΩΡΙΣ να πηγαινω στο συνεργειο. Αλλιως ο καθενας λεει οτι νανε και δεν βγαζουμε ακρη. Οταν βαριουνται να ασχοληθουν ή δεν βρισκουν τι ειναι, τοτε σου λενε φυσιολογικο ειναι.
Το μονο φυσιολογικο ειναι κατι να χαλασει απο την χρηση, οχι ο θορυβος. Σημαινει οτι κατι εχει χαλασει καπου και προκαλει τον θορυβο, πρεπει να βρεθει και να επισκευαστει.
θα πω μια περιπτωση προσφατη φιλης για να δεις τι γινεται.
Ειχε εναν θορυβο μπροστα δεξια και παει συνεργειο το ακουνε στον δρομο και της λενε πρεπει να ειναι ρουλεμαν τροχου, μπορει αμορτισερ, μπορει ημιαξονιο, ακρομπαρο, μπιλιοφορος κτλ.
Επειδη θα ηθελε λεφτα δεν εκανε κατι. Μου το λεει εμενα, της λεω παμε μια βολτα. Βγαζω εξω κεφαλι ειδα οτι σε ισιο δρομο δεν το κανει. Το εκανε μονο σε λακουβες και σαμαρακια.
Ανοιγω καπο κουνησα το ιντερνκουλερ, κουνησα κολαρα και συνδεσεις και φτανω στην φιλτροχοανη και βαραγε αυτη επανω στο ψυγειο.
Και τι ειχε γινει? χαλαρωσε ο σφιχτηρας της και εβρισκε στο ψυγειο, με την κινηση στον δρομο επαιζε και χαρχαλουσε.
Ξεχασα να πω οτι πηγε και σε εξατμισα και εψαχνε επειδη το ειπε ο μηχανικος! μηπως ειναι η εξατμιση.
Εγω το βρηκα σε 5 λεπτα.....
Ολα εχουν μια λογικη εξηγηση αρκει να ασχοληθουμε και να ψαξουμε.
Αμα θες να σου πω περιπτωσεις απο θορυβους που εχω λυσει στα δικα μου θα γραφω εκθεσεις μεχρι αυριο....
αν σου ειναι ευκολο βαλε καποιον να το ηχογραφησει να το ανεβασεις καπου να το ακουσουμε!
Τσεκαρε μηπως ειναι οι ντιζες του χειροφρενου το ειπα?
το ειχα παθει στο σταρλετ και ειχα γδυσει πισω ολο το αμαξι!!!!
ειχε χαλαρωσει το στηριγμα στην πισω αριστερη ντιζα και επαιζε απο κατω και εκανε αντανακλαση στο αμαξωμα!!!!
επισης τα πισω καθισματα οι πλατες ειναι καλα πιασμενες? το εχω παθει να ειναι χαλαρη η μια και να μην φαινεται και να τριβεται το μεταλλο της στηριξης και με ειχε τρελανει 1 εβδομαδα!
|