Μητσο γνωστο το παιχνιδι με τα σασμαν και θελει πολυ ψαξιμο,αλλα οπως λεει και ο Γιωργος οχι και κοφτη στα 160!
Τωρα στο θεμα της ροικης ολοι αυτοι που αναφερατε ειναι ΟΚ καθως επισης και πολλοι ακομα οπως ο Δρακος ,που εκανα εγω το Punto καθως και ο Ματτης αλλα μην ξεχναμε και τα μαστορια!!!!
Υπαρχουν μαστορες -μηχανικοι που κανουν ροικη και την κανουν και καλη και φτηνη !!!!Οπως πχ ο Θοδωρας στο Βολο , Γιωργο που ηρθες και το μετρησες ,ο μηχανικος μου!
Θα μου πεις εσυ γιατι δεν την εκανες σε αυτον και την εστειλες στο Δρακο?Γιατι εμενα η κεφαλη ηταν ατμοσφαιρικη απο 1.6 και εβαλα και μεγαλυτερες βαλβιδες οποτε και η ροικη πηγε assemply το ποσο!!!Την ειδε την δουλεια του Δρακου ο Θοδωρας και ειπε ΟΚ!
Αλλα κυριως το ΚΟΣΤΟΣ θα ειναι πολυ μα πολυ μικροτερο απο οτι σε οποιοδηποτε ρεκτιφιατζη...!!!
Αξιζει πολυ η ροικη και ειδικα σε ατμοσφαιρικα καθως και η φλαντζα ακομα και με μαμα εκκεντρα!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ με.....!!!
ΤΕΛΟΣ κρατησα τον καλυτερο ολων οπου αν δεν σε ενδιαφερει το κοστος και θες και το τελευταιο αλογο ενα ειναι το ονομα και ενας ο κατοχος του μηχανηματος:SVENTALIS και το μηχανημα το αριστο και γνωστο FLOWBENC!!!Ο συγκεκριμενος θα σου πει τιμη για να σου πεσουν τα μαλλια αλλα αν θες πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα (αλλα και απο τα καλυτερα στον κοσμο) αντικειμενικα τοτε ΑΥΤΟΣ ειναι μονοδρομος!!!!
ΕΓΩ αν ειχα ατμοσφαιρικο και ειδικα σαν το δικο σου τοτε θα μαζευα λεφτα και θα την εστελνα ΜΟΝΟ σε αυτον για τους λογους που ειπα ανεξαρτητα απο το κοστος!!!