Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-11-11, 23:57
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 851
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μερικα λεφτα αξιζουν ομως τωρα για τον συγκεκριμενο επαγγελματια εγω τον προτιμησα δεν μπορω να πω λεξη γιατι τα εσκασα!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-11, 02:01
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 395
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιωργο οτι δινεις παιρνεις!αστο το ριμαδι αφου παει πολυ καλα!μην το πειραζεις!αν θες να δωσεις λεφτα φτιαξε το σασμαν δινει κατι ωραια κιτ η trd,ειναι οτι πρεπει γι αυτο που το θελεις εσυ,θα δεις μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις χωρις να πειραξεις μοτερ!
Παλιά 30-11-11, 08:34
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 340
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ο Παρασυρακης χρεωνει 500ε γιατι πραγματικα ξερει να κανει ροικη. Κ αλλοι ξερουν δεν λεω... Το θεμα ειναι σε ΤΙ θες να κανεις ροικη εξελιξη. Σε ενα καπακι που βγηκε σε γραμμη παραγωγης εργοστασιου με τους τονους με οποια σχετικη μελετη για καλυψη αναγκων κ ρυπων η σε ενα καπακι που ειναι ηδη βελτιωμενο απο γνωστη εταιρια? Κ ποιος μπορει να δει τις οποιες ατελειες η περαιτερω δυνατοτητες ενος τετοιου καπακιου? Καμια φορα το value for money ειναι στο ακριβο-εμπειρο κ οχι στο κανονικο... Τροφη για σκεψη...

Υ.Γ. Σε περιπτωση που δεν καταλαβα καλα εγω η εσυ να σου ξεκαθαρισω οτι το καπακι απο το μαυροκαπακο μπορει να δουλεψει μαμα με εκκεντροφορο εως 275-280 μοιρες σχεδον. Τωρα αν εσυ σκοπευεις να βαλεις εκκεντροφορους "κροκοδειλους" οπως λεγαμε παλια δλδ 285-300φευγα τοτε θες κ ροικη αλλα κ φλαντζα. Την φλανζτα TRD χωρις αγραφο η παραλληλο δεν την χρειαζεσαι πιστεψε.
Παλιά 30-11-11, 11:59
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 354
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
γιωργο οτι δινεις παιρνεις!αστο το ριμαδι αφου παει πολυ καλα!μην το πειραζεις!αν θες να δωσεις λεφτα φτιαξε το σασμαν δινει κατι ωραια κιτ η trd,ειναι οτι πρεπει γι αυτο που το θελεις εσυ,θα δεις μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις χωρις να πειραξεις μοτερ!
χρήστο εννοείς το gear set kit που λέγαμε ή μόνο κοντό κορωνοπήνιο?
πάντως κάτι τέτοιο και σε σχετικά λογική τιμή μπορεί να βρεθεί από καμία 111αγωνιστική που έχω δει μερικές για πούλημα στο car.gr.
τα αγωνιστικά έχουν μια πολύ μακριά πρώτη, για να την κρατάς και μέσα μέσα στις φουρκέτες και μετά οι άλλες πάνε η μια πίσω από την άλλη

http://www.youtube.com/watch?v=NJ2qivq7JrQ

ας μας πει και ο tsaftsouf που έχει ασχοληθεί με αγώνες τί παίζει με αυτά τα σασμάν.
Παλιά 30-11-11, 12:09
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 301
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Οχι βρε δεν θα παω σε σασμαν που τερματιζει στα 160. οχι βεβαια.
Εχω βρει ενα παιδι απο Θεσσαλονικη που κανει σασμαν τον GRT οποτε μιλησα και θα μου το κανει μαλλον αυτος. Να ρωτησω επιδη δεν ειμαι σιγουρος, το 6αρι σασμαν απο το levin εχει πυνειο με ποσα δοντια?

Η κωρονα ειναι 77 δοντια και το πυνειο μαλλον 19 δοντια. Οποτε 77/19=4,052 κλιμακα σχεσεις. Θα κανω πυνειο μικροτερο να φτασω τουλαχιστον 4,5 και ειμαι οκ.
Παλιά 30-11-11, 14:28
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 354
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N. Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι βρε δεν θα παω σε σασμαν που τερματιζει στα 160. οχι βεβαια.
Εχω βρει ενα παιδι απο Θεσσαλονικη που κανει σασμαν τον GRT οποτε μιλησα και θα μου το κανει μαλλον αυτος. Να ρωτησω επιδη δεν ειμαι σιγουρος, το 6αρι σασμαν απο το levin εχει πυνειο με ποσα δοντια?

Η κωρονα ειναι 77 δοντια και το πυνειο μαλλον 19 δοντια. Οποτε 77/19=4,052 κλιμακα σχεσεις. Θα κανω πυνειο μικροτερο να φτασω τουλαχιστον 4,5 και ειμαι οκ.
Θα κάνεις δηλαδή το κλασσικό που κάνουν όλοι στα AE86.
Βάζουν δηλαδή κοντό κορωνοπήνιο στο διαφορικό και είναι κομπλέ.
Είναι μια κίνηση πολύ καλή για το κόστος της και διορθώνει το σημείο
στο οποίο πάσχει η μετάδοση, που είναι το μακρύ βήμα (διαπιστώθηκε
ακόμη και στις Σέρρες (giannisgt θυμάσαι που λέγαμε για "φορτώματα" με μια ταχύτητα πάνω?).
Και πάλι όμως προσωπικά θα πρότεινα να βρεθεί κάτι έτοιμο επώνυμο
ώστε να είναι σίγουρη η σωστή λειτουργία, να μην υπάρξει καμία αστοχία υλικού, και να υπάρχουν οι κατάλληλες ανοχές μιας και το έτοιμο aftermarket ανταλλακτικό έχει δεχτεί διάφορες δοκιμές πριν βγει στην παραγωγή (όταν προέρχεται από επώνυμη εταιρία).
Παλιά 30-11-11, 16:41
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πρωσοπικα φιλε μου μην κανεις ροικη σε ενα ματσο ασχετους και κανει εμετο το μοτερ,κοιτα πρωτα αν το μοτερ σου αν ειναι οκ μετρα συμπιεση σε καθε κυλιτρο,οτι ολλα ειναι οκ και μετα κοιτα τι θα κανεις,γιατι τα μοτερ αυτα εχουν πολλα χιλιομετρα στην πλατη τους,αμα ειναι ολλα οκ ξεκινα ,ο πως εκανα και εγω ενα δυσκο πλατο, μπουζι ιριδιου .με καλοδια trd,και ενα προγραμα .περνει αυτος εγκεφαλος α πως ο δικοσμου και βαραει 8500..το μονο κακο εχω 6 ε πανω .δυστηχος αυτα σασμαν ειναι περιεργα μια μπενουν μια δεν μπενουν ,καλητερα ο πως το λες φτιαξε 5 με κοντο πινιο..και μετα παιξε μετο βαρος του αμαξιου σου και ελα πεσμου μετα πως..ο θα παιζεις 2 λιτρα tyrbo....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-11-11, 17:08
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 301
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Φιλε Παντελη το μοτερ μου ειναι σε αριστη κατασταση καθως εχει στο συνολο περιπου 50.000χιλ, αυτο ειναι 1000% που σου λεω γιατι ξερω απο που αυτον που το πηρα. Το μοτερ φοραει ελαφρομενο βολαν τις exedy,6φτερο δισκο, μπουζι ιριδιου ΙΚ22 (κατε με οχι και καλα), μπουζοκαλοδια της TRD και χωνια κατασκευης μου 8cm διαμετρο φ50. Το σασμαν ειναι με μπλοκε δισκατο τις TRD. Για προγραμμα πως εβαλες στον μαμα τον ecu. Εγω γνωριζω πως δεν πεζει. Ειμαι σε σκεψη για αγραφο Apexi ή Aem.

Σε ποιον το προγραμματισες και ποσο σου κοστισε????
Απο δυναμομετρηση το εχεις κανει ποτε, αν ναι ποσα σου εβγαλε με το προγραμμα και χωρις. Ευχαριστω.
Παλιά 30-11-11, 17:48
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 340
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
χρήστο εννοείς το gear set kit που λέγαμε ή μόνο κοντό κορωνοπήνιο?
πάντως κάτι τέτοιο και σε σχετικά λογική τιμή μπορεί να βρεθεί από καμία 111αγωνιστική που έχω δει μερικές για πούλημα στο car.gr.
τα αγωνιστικά έχουν μια πολύ μακριά πρώτη, για να την κρατάς και μέσα μέσα στις φουρκέτες και μετά οι άλλες πάνε η μια πίσω από την άλλη

http://www.youtube.com/watch?v=NJ2qivq7JrQ

ας μας πει και ο tsaftsouf που έχει ασχοληθεί με αγώνες τί παίζει με αυτά τα σασμάν.
Στα χωματινα τουλαχιστον που ξερω 100% μιας κ ημουν χωματινος οντως η 1η ειναι στον θεο για "πουλημενες" φουρκετες η πουδρα χωμα, η 2η σχεδον μαμα κ μετα 3η-4η-5η κοντες. Καποιο οδηγοι που εφτιαχναν σασμαν στον Τσιρικο τοτε αφηναν μαμα βημα κ την 5η για ισια πατημενα κοματια μιας κ σπανια κουμπωναμε 5η σε ειδικες. Αυτα ισχυουν για ατμοσφαιρικο μιας κ η ωφελιμες rpm ειναι "εκει ψηλα στον υμητο"!!! Στα τουρμπο ειναι αλλη φιλοσοφια κ αναλογα το στυλ οδηγησης....
Παλιά 30-11-11, 20:57
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 514
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μητσο γνωστο το παιχνιδι με τα σασμαν και θελει πολυ ψαξιμο,αλλα οπως λεει και ο Γιωργος οχι και κοφτη στα 160!
Τωρα στο θεμα της ροικης ολοι αυτοι που αναφερατε ειναι ΟΚ καθως επισης και πολλοι ακομα οπως ο Δρακος ,που εκανα εγω το Punto καθως και ο Ματτης αλλα μην ξεχναμε και τα μαστορια!!!!
Υπαρχουν μαστορες -μηχανικοι που κανουν ροικη και την κανουν και καλη και φτηνη !!!!Οπως πχ ο Θοδωρας στο Βολο , Γιωργο που ηρθες και το μετρησες ,ο μηχανικος μου!
Θα μου πεις εσυ γιατι δεν την εκανες σε αυτον και την εστειλες στο Δρακο?Γιατι εμενα η κεφαλη ηταν ατμοσφαιρικη απο 1.6 και εβαλα και μεγαλυτερες βαλβιδες οποτε και η ροικη πηγε assemply το ποσο!!!Την ειδε την δουλεια του Δρακου ο Θοδωρας και ειπε ΟΚ!
Αλλα κυριως το ΚΟΣΤΟΣ θα ειναι πολυ μα πολυ μικροτερο απο οτι σε οποιοδηποτε ρεκτιφιατζη...!!!
Αξιζει πολυ η ροικη και ειδικα σε ατμοσφαιρικα καθως και η φλαντζα ακομα και με μαμα εκκεντρα!!!ΠΙΣΤΕΨΤΕ με.....!!!
ΤΕΛΟΣ κρατησα τον καλυτερο ολων οπου αν δεν σε ενδιαφερει το κοστος και θες και το τελευταιο αλογο ενα ειναι το ονομα και ενας ο κατοχος του μηχανηματος:SVENTALIS και το μηχανημα το αριστο και γνωστο FLOWBENC!!!Ο συγκεκριμενος θα σου πει τιμη για να σου πεσουν τα μαλλια αλλα αν θες πραγματικα οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα (αλλα και απο τα καλυτερα στον κοσμο) αντικειμενικα τοτε ΑΥΤΟΣ ειναι μονοδρομος!!!!
ΕΓΩ αν ειχα ατμοσφαιρικο και ειδικα σαν το δικο σου τοτε θα μαζευα λεφτα και θα την εστελνα ΜΟΝΟ σε αυτον για τους λογους που ειπα ανεξαρτητα απο το κοστος!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla Ee101 4age20v GEORGE N. Αυτοκίνητα 5 30-05-18 15:40
Επιλογή μπουζί για 4age20v bt. GEORGE N. SUPPORT 16 30-03-11 23:19

Page generated in 0,17312002 seconds (82,42% PHP - 17,58% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com