Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

20-11-11, 21:45
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σπυρο(temagazi) βιδακι εννοεις τον πυρο που μπαινει καθετα στο γραναζι των εκεντροφορων και του ψευτοκαπακου για να κλειδωσεις την θεση?Ενας φιλος φτιαχνει citroen peugeot και εχω δει αρκετες φορες επισκευες σε 8v καπακια,βεβαια εκει οι βαλβιδες ειναι μηχανικες και ρυθμιζεται αλλιως το διακενο,και εχει θεση για πυρο στο γραναζι του εκεντροφορου.Απο οσο ξερω εχεις και εσυ 4A-FE,το δικο μου οταν το βαζω μπρος και ειναι κρυο ακουγονται για λιγα δευτερολεπτα οι βαλβιδες και τυχαινει καμια φορα να μεινει αναμενο για κανα 2 δευτερολεπτα και το λαμπακι της πιεσης του λαδιου,το αυτοκινητο εχει 130.000 χιλιομετρα και πυροβολαει απλα αυτος ο ηχος δεν ακουγοταν πιο παλια,εχω παρατηρησει οτι τα περισοτερα 4A-FE ακουγονται ετσι κρυα,παντα αλλαζω νωρις τα λαδια 10-40 βαζω οπως βαζει και η αντιπροσωπεια,θελει καποια ρυθμιση?

20-11-11, 21:52
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
...το δικο μου οταν το βαζω μπρος και ειναι κρυο ακουγονται για λιγα δευτερολεπτα οι βαλβιδες και τυχαινει καμια φορα να μεινει αναμενο για κανα 2 δευτερολεπτα και το λαμπακι της πιεσης του λαδιου...
|
Εγώ ξαναλέω είναι απο το λάδι, ενδεχομένως να έχει πρόβλημα η αντλία λαδιού και να μην σηκώνει αμέσως πίεση γι αυτό και το λαμπάκι ανάβει για λίγο..
|
 |
|
 |

20-11-11, 22:15
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makiscorolla
Σπυρο(temagazi) βιδακι εννοεις τον πυρο που μπαινει καθετα στο γραναζι των εκεντροφορων και του ψευτοκαπακου για να κλειδωσεις την θεση?Ενας φιλος φτιαχνει citroen peugeot και εχω δει αρκετες φορες επισκευες σε 8v καπακια,βεβαια εκει οι βαλβιδες ειναι μηχανικες και ρυθμιζεται αλλιως το διακενο,και εχει θεση για πυρο στο γραναζι του εκεντροφορου.Απο οσο ξερω εχεις και εσυ 4A-FE,το δικο μου οταν το βαζω μπρος και ειναι κρυο ακουγονται για λιγα δευτερολεπτα οι βαλβιδες και τυχαινει καμια φορα να μεινει αναμενο για κανα 2 δευτερολεπτα και το λαμπακι της πιεσης του λαδιου,το αυτοκινητο εχει 130.000 χιλιομετρα και πυροβολαει απλα αυτος ο ηχος δεν ακουγοταν πιο παλια,εχω παρατηρησει οτι τα περισοτερα 4A-FE ακουγονται ετσι κρυα,παντα αλλαζω νωρις τα λαδια 10-40 βαζω οπως βαζει και η αντιπροσωπεια,θελει καποια ρυθμιση?
|
οχι καμια σχεση.αυτο το βιδακη μπαινει κ κραταει το εσωτερικο γραναζι στον εκκεντροφορο εισαγωγης γιατι αν το προσεξεις θα δεις οτι ειναι 2 κομματια.μιαχοντρη φετα σταθερη κ μια λεπτη φετα που στριβει με ελλατηριο εσωτερικα.αυτο αν δεν το κλειδωσεις με το βιδακι,οταν βγαλεις τον εκκεντροφορο στριβει κ αν το βαλεις ετσι παλι χωρις να το "κουρδισεις"κανει αυτο τον θορυβο σαν να χτυπανε βαλβιδες.το προβλημα που λες με το δικο σου το εχω συναντισει κ σε μερικα αλλα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι σοβαρο.λογικα το κανει επειδη εχουν στραγγιξει τα λαδια κ θελει καποια δευτερολεπτα μεχρι να ξαναανεβασει.

20-11-11, 23:51
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Εμενα κάνει ενα κροταλισμα σαν αυτο που λετε (σε 4E-FTE) αλλα δεν ειναι απο βαλβιδες γιατι 1ον) το κανει μονο με εντελως κρυο το μοτερ με ανεβασμενο ρελαντι στις 1500 στροφες περιπου και 2oν) αν βγαλω την φυσα της βαλβιδας που φαινεται στην φωτο δεν ακουγεται τπτ!!! αυτη η βαλβιδα λεει στο toyota EPC valve assy, air control (ιδια εχει και στο 4E-FE), γιατι μου κροταλιζει με κρυο μοτερ? αν ξερει κανεις μου λεει! για το αλλο μοτερ πιστευω και εγω αυτο που ειπε ο Pilotos7. Αν υπάρχει τετοια βαλβιδα και στo 4A-FE μπορει να το κανει αυτη? δεν δοκιμαζετε οπως εκανα εγω να της βγαλετε την φυσα ενω δουλευει το μοτερ?
|
nikifore αυτη ειναι η βαλβιδα του ρελαντι,αν την βγαλεις το μοτερ δεν κραταει ρελαντι κ σβηνει.
|

21-11-11, 18:19
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και εμενα γιατι ενω βγαζω την φυσα σταματαει το κροταλισμα αλλα δεν υπάρχει λειτουργικο προβλημα στο μοτερ?
|
 |
|
 |

22-11-11, 11:54
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από termagazis
φιλε εαν κροταλιζει ζεστο ειναι απο "κουρδισμα" του εκκεντροφορου.τον κουρδισατε οταν τον βαλατε η εστω πριν τον βγαλετε βαλατε το βιδακι που κραταει το γραναζι να μην στριψει?εαν δεν το κανατε επικοινωνησε μαζι μου να σου πω λεπτομερειες.μην πειραξεις διακενα ακομα! σπυρος 6973929211
|
Κατ' αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο και διέθεσαν το χρόνο να απαντήσουν στο ερώτημα που υπέβαλα.
Περισσότερο όλων, όμως, θέλω να ευχαριστήσω το Σπύρο (termagazis) που βρήκε ακριβώς το πρόβλημα.
Όντως δεν τον είχαμε κουρδίσει και εκεί αποδείχτηκε πως ήταν το πρόβλημα.
Το μοτεράκι από εχθές το πρωί λειτουργεί άψογα, με εμάς να έχουμε αρπάξει ένα γερό κρύωμα, αφού στο λιοτρίβι στο χωριό δεν είμασταν σε κλειστό χώρο (Μπάμπη, σε πούλησα, αλλά θα επανορθώσω το ΣΚ που έρχεται και θα κατέβω ξανά κάτω).
Άργησα να απαντήσω -και ζητώ συγνώμη- γιατί μπλέξαμε με τα λάδια (παρεμπιπτόντως, είναι 10W40) και με κάτι συμπληρωματικά ηλεκτρολογικά, και το κρύωμα μας γονάτισε...
-
Και πάλι 1000 ευχαριστώ στον Σπύρο που ακόμα και το τηλέφωνό του μας έδωσε...
|

22-11-11, 22:24
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αραχωβα
|
|
κανενα προβλημα φιλε μου.γιαυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε σε οτι μπορουμε! 
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15959907 seconds (81,68% PHP - 18,32% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|