Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 185
Ρε μη με δουλεύετε είμαι λίγο άσχετος αλλά μαθαίνω γρήγορα :P
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα κάνω μια έρευνα και φυσικά θα σας ενημερώσω για τις κινήσεις μου! Έχετε την εμπειρία και την γνώση άλλωστε (και τα ανάλογα μπράτσα για να χειριστείτε το αμόνι και σφυρί? :P)
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Οπως σου γραψανε και πιο πανω, ολοι μας ειμαστε πειραματοζωα. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος, ουτε κατι ετοιμο για να κοτσαρεις επανω και να εισαι σιγουρος...
Οσο για την πλακιτσα, χαιρομαι που εχεις χιουμορ και το βλέπεις ετσι. Ολα καλοπροαίρετα ειναι.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Όλοι είμαστε πειραματόζωα και χωρίς ρίσκο τίποτα δεν γίνεται αλλά αλλιώς είναι να γνωρίζεις 5-6 πράγματα κι αλλιώς να πας στα τυφλά και να πεις σε κάποιον "θέλω εξάτμισή και 140+ άλογα και 2 γαϊδούρια για οδηγό"
Το ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετο το χιούμορ σας και χαίρομαι που διαθέτετε και εσείς (μόνο αυτό μας έμεινε εξάλλου σαν Έλληνες!)
__________________ Let freedom ring with a shotgun blast
Δύναμη Σεβασμού: 228
Την προηγουμενη βδομαδα εκανα εγω εξατμιση στο δικο μου υπερκυβισμενο.Μπορεις να δεις εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=20604&page=2 τι εκανα.Οτι απορια εχεις στειλε μ ενα πμ να μιλησουμε.Κατα τα αλλα ισχυει οτι σου ειπαν και τα παιδια πιο πριν.Δεν υπαρχει κατι στανταρ να κανεις.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Εγω ξερω οτι παρά τα πειράματα που εκανε (και δεν απεδωσαν τα αναμενόμενα), ο Roy ειχε ενα απο τα πιο γρηγορα υπερκυβισμενα!
Φαντασου να εκανε και σωστες επιλογες δλδ !
(I have your back covered Roy...)
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ελπίζω να ακούσουμε και εμείς οι νεότεροι τις εμπειρίες του... αλλά μήπως είναι υπεύθυνος για την κλιματική αλλαγή λόγο των καυσαερίων που έβγαζε στο τέλος?
__________________ Let freedom ring with a shotgun blast