Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

11-01-10, 17:08
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μακάρι να την φτιάξεις γρήγορα! κρίμα ρε γμτ αλλά υπάρχουν και λακαμάδες! τι να κάνουμε. Αυτά που λέτε με άλλα αμάξια κτλ δεν μπορούν να γίνουν τα ελέγχουν πολύ καλά εμπειρογνώμονες και άλλο αμάξι να μπει θα βρει τον μπελά του και πρέπει να έχει χτύπημα να ταιριαζει κτλ κτλ. Και αυτό με αστυνομία κτλ δεν πληρώνεται από την ασφάλεια αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι! με μικτή ίσως και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Από την στιγμή που το άλλο αμάξι δεν υπάρχει πως θα υπάρξει αποζημίωση ρε παιδιά? και για πόρτα προτείνω μεταχειρισμένη υπάρχουν πολλές για να βρεις, καινούρια θα είναι πάρα πολύ ακριβή! δεν συμφέρει με τίποτα!
|

11-01-10, 18:56
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Να σαι καλα φιλε μου.Ξερετε που μπορω να κοιταξω για να βρω μια πορτα μεταχειρισμενη?Μπηκα στο car αλλα δεν βρηκα τιποτα...
|

12-01-10, 00:44
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΡΕΝΤΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Δεν έχεις κανέναν γνωστό φανοποιό, αυτοί έχουν συνεργασία με εμπόρους μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, εναλλακτικά μπορείς να ψάξεις κι εσύ σε καταστήματα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Στην Αθήνα έχει πολλά τέτοια στη Σπ. Πάτση, στη Φραντζή στο Ν. Κόσμο και στη Λεύκα στον Πειραιά.
|

12-01-10, 00:50
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Θα ρωτησω τον φανοποιο για αρχη οπως ειπες φιλε μου και στη συνεχεια θα δω τι θα κανω.Απλα επειδη σπουδαζω το εχω αφησει το αμαξι κορινθο οπου μενω και θα παω σε φανοποιο απο πεμπτη και μετα...
|

13-01-10, 14:37
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Με τη νεα πορτα αλλαζει και η ταπετσαρια απο μεσα της ή παιρνω μονο το εξωτερικο της πορτας?
|

13-01-10, 14:47
|
banned
|
|
|
|
αν δεν εχη καταστραφι κι απο τι μεσα μερια περνης τιν παλια ταπετσαρια και τιν βαζης στιν κενουρια πορτα ι τιν μεταχιρισμενι αναλογα τι θα παρης
|

13-01-10, 14:48
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μονο το κουφαρι παιρνεις (το εξωτερικο εννοω), και κανουν τις τραμπες. Δηλαδη, μηχανισμους παραθυρων ταπετσαριες κλπκλπ, με την προϋποθεση βεβαια οτι δεν εχει πειραχτει κατι αλλο μεσα στην πορτα.
|

13-01-10, 14:51
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Α οκ καταλαβα.Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...
|

13-01-10, 19:17
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πόρτες μεταχειρισμένες αν ψάξεις βρίσκεις με όλα πάνω κομπλέ και φτηνά!!! εγώ όταν έψαχνα για το σταρλετ που είχα, βρήκα με 40 ευρώ την μία μπροστινή μαζί και με τον καθρέπτη ολόκληρη κομπλέ! στην οδό Φρατζή στο Νέο Κόσμο έχει τα πάντα! αλλά είναι Αθήνα!
|

14-01-10, 15:37
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Πηγα σημερα και ρωτησα για την πορτα και μου ειπαν τιμη,στα 200Ε...Ειναι καλα πιστευετε ή ειναι πολλα?Να σημειωσω οτι η πορτα ειναι ασημι οπως και το αμαξι μου και δεν θελει βαψιμο...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22505999 seconds (80,90% PHP - 19,10% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|