μου έστειλε pm ο φίλος
GATSAS αλλά ας απαντήσω εδώ για αν ενημερωθούν και τα υπόλοιπα παιδία...
Την αεροτομή την αγοράζαμε 100 ευρώ και συνήθως την ανέβαζα εγώ στην Αθήνα και την έδινα στα παιδιά.
Μια φορά χρειάστηκε να τη στείλουμε Αθήνα με το ΚΤΕΛ και το κόστος ήταν 7 ευρώ (πριν από 3 χρόνια όμως). Οπότε φανταστείτε ότι θα έχει αυξηθεί το κόστος ή υπολογίστε στο περίπου πόσο μπορεί να κοστίζει για αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
Την τελευταία αεροτομή που πήραμε για τον Δημήτρη (agapiou) μας την χρέωσε 120 ευρώ αλλά μου είπε ότι η τιμή έχει αυξηθεί σημαντικά και ότι κατά λάθος την παίρναμε 100 ευρώ τόσο καιρό. Μου έκανε τη "χάρη" να μου τι δώσει 120 ευρώ λόγω της παλιάς συμφωνίας και επειδή δε με είχε ενημερώσει για την αλλαγή της τιμής πριν την παραγγελία.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί η τιμή να είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα και μάλλον θα πρέπει να πάμε να επαναδιαπραγματευτούμε την τιμή....
σχετικά με τοποθέτηση και βαφή, υπολογίστε από 50 έως 70 ευρώ (τουλάχιστον αυτό έχω ακούσει από τα παιδιά που την έχουν αγοράσει)
υστερόγραφο: Δημήτρη περιμένω να δω φωτογραφίες με την αεροτομή τοποθετημένη στο αμάξι!!!