Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-11-09, 08:55
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 888
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Δεν ξέρω πόσο πάει το βάψιμο. Πάντως, αρκετά παιδιά έχουν αγοράσει από εμάς τη συγκεκριμένη αεροτομή (madvinegar, agapiou233, theo7872, κωνσταντίνος, nuntius, Mike_G και δε θυμάμαι ποιος άλλος) που μπορούν να ενημερώσουν για το κόστος βαφής και τοποθέτησης. Κάτι είχα διαβάσει κάποια στιγμή για 70 ευρώ περίπου...
Παλιά 10-11-09, 09:04
Το avatar του χρήστη GATSAS
GATSAS Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla e12
Περιοχή: salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 192
GATSAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω πόσο πάει το βάψιμο. Πάντως, αρκετά παιδιά έχουν αγοράσει από εμάς τη συγκεκριμένη αεροτομή (madvinegar, agapiou233, theo7872, κωνσταντίνος, nuntius, Mike_G και δε θυμάμαι ποιος άλλος) που μπορούν να ενημερώσουν για το κόστος βαφής και τοποθέτησης. Κάτι είχα διαβάσει κάποια στιγμή για 70 ευρώ περίπου...
ωραια.. αν το αποφασισω μπορεις να μου την στειλεις salonika ετσι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 10:12
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
μου έστειλε pm ο φίλος GATSAS αλλά ας απαντήσω εδώ για αν ενημερωθούν και τα υπόλοιπα παιδία...

Την αεροτομή την αγοράζαμε 100 ευρώ και συνήθως την ανέβαζα εγώ στην Αθήνα και την έδινα στα παιδιά.
Μια φορά χρειάστηκε να τη στείλουμε Αθήνα με το ΚΤΕΛ και το κόστος ήταν 7 ευρώ (πριν από 3 χρόνια όμως). Οπότε φανταστείτε ότι θα έχει αυξηθεί το κόστος ή υπολογίστε στο περίπου πόσο μπορεί να κοστίζει για αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
Την τελευταία αεροτομή που πήραμε για τον Δημήτρη (agapiou) μας την χρέωσε 120 ευρώ αλλά μου είπε ότι η τιμή έχει αυξηθεί σημαντικά και ότι κατά λάθος την παίρναμε 100 ευρώ τόσο καιρό. Μου έκανε τη "χάρη" να μου τι δώσει 120 ευρώ λόγω της παλιάς συμφωνίας και επειδή δε με είχε ενημερώσει για την αλλαγή της τιμής πριν την παραγγελία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί η τιμή να είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα και μάλλον θα πρέπει να πάμε να επαναδιαπραγματευτούμε την τιμή....

σχετικά με τοποθέτηση και βαφή, υπολογίστε από 50 έως 70 ευρώ (τουλάχιστον αυτό έχω ακούσει από τα παιδιά που την έχουν αγοράσει)

υστερόγραφο: Δημήτρη περιμένω να δω φωτογραφίες με την αεροτομή τοποθετημένη στο αμάξι!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 10:30
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
70 ευρω ειχα πληρωσει εγω για βαφη-τοποθετηση αλλα ηταν χατιρικώς μεσω γνωστού...
Λογικά παραπανω κοστίζει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 10:58
GATSAS Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
μου έστειλε pm ο φίλος GATSAS αλλά ας απαντήσω εδώ για αν ενημερωθούν και τα υπόλοιπα παιδία...

Την αεροτομή την αγοράζαμε 100 ευρώ και συνήθως την ανέβαζα εγώ στην Αθήνα και την έδινα στα παιδιά.
Μια φορά χρειάστηκε να τη στείλουμε Αθήνα με το ΚΤΕΛ και το κόστος ήταν 7 ευρώ (πριν από 3 χρόνια όμως). Οπότε φανταστείτε ότι θα έχει αυξηθεί το κόστος ή υπολογίστε στο περίπου πόσο μπορεί να κοστίζει για αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
Την τελευταία αεροτομή που πήραμε για τον Δημήτρη (agapiou) μας την χρέωσε 120 ευρώ αλλά μου είπε ότι η τιμή έχει αυξηθεί σημαντικά και ότι κατά λάθος την παίρναμε 100 ευρώ τόσο καιρό. Μου έκανε τη "χάρη" να μου τι δώσει 120 ευρώ λόγω της παλιάς συμφωνίας και επειδή δε με είχε ενημερώσει για την αλλαγή της τιμής πριν την παραγγελία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί η τιμή να είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα και μάλλον θα πρέπει να πάμε να επαναδιαπραγματευτούμε την τιμή....

σχετικά με τοποθέτηση και βαφή, υπολογίστε από 50 έως 70 ευρώ (τουλάχιστον αυτό έχω ακούσει από τα παιδιά που την έχουν αγοράσει)

υστερόγραφο: Δημήτρη περιμένω να δω φωτογραφίες με την αεροτομή τοποθετημένη στο αμάξι!!!
OK... ευχαριστω πολυ για την ενημερωση... θα ηθελα αν μπορεις να μαθεις την νεα τιμη της ακριβως και να μου στειλεις πμ. για να κανονισω εγω για μεταφορα και τοποθετηση... και παλι ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 15:24
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 543
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Η αεροτομή έχει πάρα πολύ καλή εφαρμογή! Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και πιο πολύ μ' αρέσει! Φίλε Gatsas αν περιμένεις λίγο, μπορείς να δεις την αεροτομή μου κατά τις 20 που ανεβαίνω Σαλόνικα!
Υστερόγραφο: Βαγγέλη δε σε ξέχασα! Απλά έχω στο μυαλό μου κάποια πράματα να κάνω αυτό τον καιρό (για αρχή γυάλισμα-κέρωμα, μετά χαμήλωμα), έτσι ώστε να βγει πιο ωραίο αποτέλεσμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 21:24
GATSAS Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η αεροτομή έχει πάρα πολύ καλή εφαρμογή! Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και πιο πολύ μ' αρέσει! Φίλε Gatsas αν περιμένεις λίγο, μπορείς να δεις την αεροτομή μου κατά τις 20 που ανεβαίνω Σαλόνικα!
Υστερόγραφο: Βαγγέλη δε σε ξέχασα! Απλά έχω στο μυαλό μου κάποια πράματα να κάνω αυτό τον καιρό (για αρχή γυάλισμα-κέρωμα, μετά χαμήλωμα), έτσι ώστε να βγει πιο ωραίο αποτέλεσμα!

Μια χαρα Μητσο.. Σε περιμενω... κανονισε οταν ερθεις πες να βρεθουμε.. κανενα προβλημα.. να μου δωσεις και τα φωτα σου σαν ποιο εμπειρος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 22:07
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα ,παιδες υπαρχει καποιο τηλ για να ρωτησο για την αεροτομη.και κατι αλλο ειναι ιδια ακριβως με την ττε,δηλ εχει και το σηματακι.ευχαριστο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-09, 22:13
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 333
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το σηματακι δεν το εχει...αλλα ειναι ολοιδια

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
αεροτομη ?? PANOS SPEED TOYOTA COROLLA 111(G6) 25 15-11-11 16:43
Αεροτομη TTE kokovios SUPPORT 13 01-08-11 18:58
ερωτηση για αεροτομη kjunior TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 10-11-08 23:18
Αεροτομη για Auris DJKEY TOYOTA AURIS 7 17-06-08 17:56
αεροτομη TTE στο Auris!!! SteliosT OFF TOPIC 10 31-03-08 15:54

Page generated in 0,17747903 seconds (83,02% PHP - 16,98% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com