Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
|
 |

14-07-09, 09:49
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
όταν λές ότι θες και δισκόπλακες τι εννοείς ότι έχουν δλδ? έχουν νυχάκι? είναι στραβές? πολύ φαγωμένες? εδώ πολύ παλιότερες corolles και δισκόπλακες αλλάζουν μετά από πολλά χρόνια! μου φαίνεται παράξενο να θέλει τόσο γρήγορα! και εγώ ξέρω ότι τα μαμίσια είναι τα καλύτερα τουλάχιστον από τα διάφορα imitation, αν τώρα πας σε aftermarket λύσεις και μάρκες πάω πάσο. Το ότι έχουν πρόβλημα οι corolles στα φρένα που το είδες? και για ποιό μοντέλο? μόνο για τις Ε12 αναφέρεσαι? οι παλιότερες τουλάχιστον είναι σκυλιά στα φρένα. Για τα μαλακά φρένα αν λες για το πεταλ μήπως είναι απλά θέμα εξαέρωσης? αν θέλει εξαέρωση δεν πιάνει καλά το φρένο δλδ αργείς να φρενάρεις και πιάνει και χαμηλά το πετάλ, αυτό εννοείς?
|
Έχουν νυχάκι και πολύ φαγομ΄ένες! Κάποιοι λένε απ οτι διαβασα πώς δεν ειναι και τόσο καλές οι μαμίσιες! Το διάβασα σε διαφορα forums πως δεν φρενάρουν καλα τα αυθεντικα και σκέφτικα μηπως τα after market είναι καλύτερα! Μιλάω πάντα για το Ε12! Μου είπαν πως δεν ύπαρχει κάτι τετιο θέμα εξαερωσης (αν και τους έσπασα λιγο το νεύρα/μετά το ατύχημα που είχα ξεκίνησαν τα προβήματα μου που μαλάκωσε το φρένο)Όλες οι Ε12 λέει έχουν μαλακό φρένο... εε και δεν το συνέχισα άλλο τώρα που διάβασα αυτα για τα φρένα στο Internet σκέφτικα μήπως παίζει κατι και με το δικό μου
|

15-07-09, 06:20
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
εχω μιλησει με μηχανικο και μου το εχει διαβεβαιωσει και εκεινος οτι τα δικα μας μοντελα (Ε12) εχουν πολυ γρηγορη φθορα στα φρενα γενικως. το εχω δει και στη δικια μου. οσοι εχουν aftermarket ειναι ικανοποιημενοι απο τη διαρκεια ζωης και την ποιοτητα?μολις φαγοθουν λιγο ακομα τα δικα μου θα παω για aftermarket.
|
 |

15-07-09, 07:06
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
εχω μιλησει με μηχανικο και μου το εχει διαβεβαιωσει και εκεινος οτι τα δικα μας μοντελα (Ε12) εχουν πολυ γρηγορη φθορα στα φρενα γενικως. το εχω δει και στη δικια μου. οσοι εχουν aftermarket ειναι ικανοποιημενοι απο τη διαρκεια ζωης και την ποιοτητα?μολις φαγοθουν λιγο ακομα τα δικα μου θα παω για aftermarket.
|
τα δικά εμπρός μου άντεξαν 29.000 χλμ εχω 42.000 και τα ειχα αλλαξει στα 13.000χλμ (δισκους -τακακια στην εγγυηση)
ειναι στο ποδι του καθενος στο καθε ποτε θα αλλαζει τακακια
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Eγω απο εκει αποφασισα. Οι περισσοτεροι που εχουν τα ferodo αν δε κανω λαθος λενε καλα λογια. Οταν θα ερθει η ωρα για να αλλαξω και δισκους θα βαλω nippon. Και δισκους και τακακια μαζι. Και αυτο λογω εκπτωσης στα silvercard members. Aν μπερδευεσαι τοσο παρε απο την toyota, αλλα πανε αλλου να τα περασεις για να σε βγει και πιο φθηνα.
|
φιλε μου δες και τις EBC
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 15-07-09 στις 08:48.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|

15-07-09, 09:26
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Καταλαβα έχει κανεις καμια πρόταση για after market δίσκους και τακάκια εμπρος?
|

15-07-09, 09:51
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Snoo
Καταλαβα έχει κανεις καμια πρόταση για after market δίσκους και τακάκια εμπρος?
|
Δες τους EBC Mε τακακια ferodo (οχι EBC Κοκκινα ειναι σκληρα)
|

15-07-09, 09:56
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εγω τα ferodo premier φοραω εδω και καιρο μπροστα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
|

15-07-09, 10:42
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Ααα Πολύ ωραία! Πιό κατάστημα στην Αθήνα τα έχει?
|

15-07-09, 10:50
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Snoo
Ααα Πολύ ωραία! Πιό κατάστημα στην Αθήνα τα έχει?
|
GOOGLE ΓΡΑΨΕ EBC και δες
|

15-07-09, 11:03
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
άρα δισκους EBC και τακάκια ferodo??
Βρήκα κατι τακάκια DS(κατι) πια απο αυτά είναι καλά?
|

15-07-09, 13:27
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου καλυτερα να προτιμησεις τα Ferodo που ειπε και ο φιλος madvinegar πιο πανω. Αυτα μπορεις να τα βρεις στην eltreka στο Περιστερι, με την οποια αν δεν απατωμαι εχουμε και συνεργασια και υπαρχει εκπτωση για τα μελη με silvercard. Φρενα ειναι, καλο θα ειναι να προτιμησεις δοκιμασμενες λυσεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16554999 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|