Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

24-11-08, 13:54
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
+1ας ακομα στην κορολα μου ΕΕ101,με αυτο το προβλημα.
Μονο ομως στου οδηγου-συνοδηγου,πολυ παραξενο.
Ισα ισα με την πολυ χρηση της ζωνης,επρεπε να δουλευουν αψογα,ενω εγω τις σπρωχνω για να μαζεψουνε.
Και παρατηρησα οτι η δυσκολια ειναι στο σημειο των κολωνων που πιανουν οι ζωνες.
Πιστευω οτι η υγρασια τις επηρεαζει και οχι τοσο η μακα απο σκονες κλπ,αλλα δεν εχω ασχοληθει για να τις κοιταξω,ισως θελουν και καποιο λιπαντικο σπρει στον μηχανισμο τους.
Αμα ασχοληθει κανεις και το λυσει το προβλημα,ας το αναφερει εδω για να μας πει τι εκανε.

|

24-11-08, 13:54
|
 |
|
|
|
|
Λεει μεσα , χονδρικα θα το πω , πως βαζουμε χλιαρο νερο με λιγο απορυπαντικο και με ενα πανακι καθαριζουμε τις ζωνες τις ζωνες.
|

24-11-08, 14:13
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Επειδή είχα αναφέρει το πρόβλημα στο άλλο forum, η μόνη λύση για να εξαλειφθεί το πρόβλημα είναι να ... αποκαλυφθεί ο μηχανισμός που μαζεύει τη ζώνη εκεί κάτω χαμηλά, γιατί εκεί εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα!
Σύμφωνα με τον Admin ο οποίος έκανε και την ...επιχείρηση, ο μηχανισμός μαζεύει πολύ σκόνη και ακαθαρσίες και δεν τον επιτρέπουν να δουλέψει κανονικά! Δυστυχώς, δεν βρήκα ο ίδιος το χρόνο να το κάνω, αλλά το έχω στο πρόγραμμα!!
Σεβαστός.
|
 |
|
 |

24-11-08, 14:32
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω νομιζω πως ο μηχανισμος ειναι μια χαρα. Αν επιανε σκονη και ακαθαρσιες εκει θα ειχαμε το προβλημα στις ζωνες που δεν χρησιμοποιουμε συχνα πχ τις πισω και οχι στου οδηγου που ειναι η πιο χρησιμοποιημενη.
Βασικα κιολλας το δοκίμασα και εβγαλα ενα μεγαλο κομματι ζωνης αναμεσα απο κρικο και κολωνα και ειδα οτι την ρουφηξε όπως ρουφαει η Μπεζετακου τα γλυφιτσουρια. Δλδ με 1500watt ρουφηγμα...
Αρα για εμενα το προβλημα επικεντρωνεται στον κρικο που μαλλον μαζευει βρωμα απο τη ζωνη που ακουμπάει επανω μας. Χαρακτηριστικά, το καλοκαιρι μετα απο μπανιο που βαζω ζωνη, πολλες φορες αφηνει αλατα επανω και σχηματιζει κατι ασπριλες. Μολις τις καθαρισω με γλυκο νερακι και σαπουνακι, το προβλημα σχεδον εξαφανιζεται.
Εγω θα κανω το καθαρισμα/πλυσιμο και πιστευω θα βελτιωθει πολυ.
|

24-11-08, 15:35
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Επειδή αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να επέμβω στον μηχανισμό, μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος πόσο θα πάει το μαλλί άμα το πάω στον μάστορα; Η μήπως με συμφέρει να βάλω καινούργιες;
|

24-11-08, 16:10
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Στο δικό μου δε μαζεύει με τίποτα. Αφού καμιά φορά ξεχνιέμαι και προσπαθώντας να κλείσω την πόρτα πιάνει την αγκράφα και δεν κλείνει.
Το λογικότερο είναι πως ο μηχανισμός που είναι εκεί χάμω, πιάνει βρωμιές και δυσκολεύεται. Κάποιο ελατήριο θα χει μέσα και ποιός ξέρει τι άλλα θα χει μαζεμένα...
Αλλά για να λύσεις εκεί κάτω μάλλον πρέπει να βγάλεις πρώτα το κάθισμα 
|

24-11-08, 17:45
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
εγω παντως στο δικο μου καθαρισα με λιγη υπομονη τον ΠΑΝΩ ΔΕΣΜΟ στο κολωνακι κ μαζευει μια χαρα. βεβαια οταν σηκωσα λιγο το λουρι ειδα μια μαυριλα απο κατω,ειναι κ ανοιχτοχρωμο το πλαστικο,αααααααστα.
οσον αφορα για το καρουλι κατω,για να μαζεψει πολυ πραμα πρεπει να ειναι εξωτερικο κ οχι μεσα απ το πλαστικο που κρυβει τη βαση της κολωνας,δε ξερω για μοντελα εκτος Ε12,δε εχω προσεξει.

24-11-08, 19:06
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
η εγγυηση τις καλυπτει αραγε?
 |

24-11-08, 20:46
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω νομιζω πως ο μηχανισμος ειναι μια χαρα. Αν επιανε σκονη και ακαθαρσιες εκει θα ειχαμε το προβλημα στις ζωνες που δεν χρησιμοποιουμε συχνα πχ τις πισω και οχι στου οδηγου που ειναι η πιο χρησιμοποιημενη.
Βασικα κιολλας το δοκίμασα και εβγαλα ενα μεγαλο κομματι ζωνης αναμεσα απο κρικο και κολωνα και ειδα οτι την ρουφηξε όπως ρουφαει η Μπεζετακου τα γλυφιτσουρια. Δλδ με 1500watt ρουφηγμα...
Αρα για εμενα το προβλημα επικεντρωνεται στον κρικο που μαλλον μαζευει βρωμα απο τη ζωνη που ακουμπάει επανω μας. Χαρακτηριστικά, το καλοκαιρι μετα απο μπανιο που βαζω ζωνη, πολλες φορες αφηνει αλατα επανω και σχηματιζει κατι ασπριλες. Μολις τις καθαρισω με γλυκο νερακι και σαπουνακι, το προβλημα σχεδον εξαφανιζεται.
Εγω θα κανω το καθαρισμα/πλυσιμο και πιστευω θα βελτιωθει πολυ.
|
Οπως τα λεει ο Μιχαλης ειναι. Ας κανετε αυτο το πειραμα και θαδειτε οτι το προβλημα ειναι καθαρα στον κρικο!
|

24-11-08, 21:25
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Οπως τα λεει ο Μιχαλης ειναι. Ας κανετε αυτο το πειραμα και θαδειτε οτι το προβλημα ειναι καθαρα στον κρικο!
|
Συμφωνώ, και εγώ θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι στον κρίκο που μαζευει την βρωμιά και θέλει καθάρισμα με υπομονή...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23838496 seconds (83,14% PHP - 16,86% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|