Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|
 |
Re: Λακούβες Και Οδόστρωμα!!! |
 |

14-10-06, 11:30
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Λακούβες Και Οδόστρωμα!!!
Φωτη εχεις απολυτο δικιο, επρεπε να το κυνηγησω, αλλα για μενα μεγαλυτερη απωλεια ειναι η ψυχικη μου ηρεμια, απο μια ζαντα κι ενα λαστιχο.
υγ: η χαραδρα υπαρχει και σημερα μετα απο τοσο καιρο, και σακατευει τα αυτοκινητα του κοσμου.
|
 |
 |

14-10-06, 23:06
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ντροπή σε όλους τους αλήτες νομαρχο-δημοτικο τύπους. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επαυξάνω ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p="
Φιλαρακι τι να σου πω?!?..Σημερα γυρναγα απο πατρα κ το τι μου ετυχε δεν περιγραφεται..Ημουν ετοιμος να ανοιξω νεο τοπικ αλλα ειδα το δικο σου..ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειναι αυτα τα ΖΩΑ που ψηφιζουμε????!!!!!ΠΟΣΟ???!!!Το τι νευρα, μισος, θυμο ειχα σημερα δεν περιγραφεται!Επεσα σε 1 βουναλακι της εθνικης απο πατρα προς αθηνα περιπου 5-10χμ μετα τα διοδια της πατρας δεν ξερω ποιοι το εχετε προσεξει..Επειδη δε μπορουσα να κανω ελιγμο να το αποφυγω για να μην γινει ατυχημα επεσα πανω του με αποτελεσμα να στραβωσει η ζαντα μου να σκασει το λαστιχο να στραβωσει η κρεμαγιερα κ δ ξερω κ γω τι αλλο!!!Ηθελα να ξερα με τι κριτηρια ψηφιζουμε αυτους τους μαλακες.Προ ημερων ηρθε 1 40αρα να μου δωσει φυλλαδιο για 1 μλκ κ της ειπα ευγενικα μεν οτι ειναι καραγκιοζηδες κ τι μου λεει τωρα..Της ειπα να παει σε αλλα θυματα γιατι δ τους γουσταρω τους κυριους.Ας ερχοταν κ αυτη η @!@#ολα σημερα να της κατεβαζα δ ξερω κ γω τι!!!Μονο να τρωνε ξερουν οι @@$%$.Τουλαχιστον αντι να τρωνε το 90% απ τα εργα ας τρωνε το 50%..Σε τι σημειο φτασαμε..Να θελουμε να τρωνε λιγοτερα λες κ τους ανηκουν..Τεσπα σημερα ειχα 1 πολυ δυσκολη μερα γιατι καποιο ζωντανο δεν ηθελε να ξοδεψει 100-200  να φτιαξει αυτη τη γαμ!## ατελεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..Τελος 1 μεγαλο μπραβο στο δημαρχο που ευθυνεται για το δρομο κ ευχομαι να του σπασει το αμαξι οπως κ το δικο μου αλλα σιγα που θα τον νοιαξει..Θα του πληρωσουμε εμεις αλλο cussing  cussing 
|
Φίλε σε κατανοώ πλήρως. Aκριβώς έτσι την έχω πατήσει και γω με την παλιά μου ΕΕ101 στην Λαμίας-Λάρισας. Ευτυχώς η ζημιά περιορίστηκε μόνο στην όμορφη λευκή ENKEI 15άρα που φόραγα τότε. Δυστυχώς όμως για τις εθνικές οδούς δεν είναι υπεύθυνοι οι δήμοι αλλά το ΥΠΕΧΩΔΕ. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, ούτε σε καμία περίπτωση μειώνει την ευθύνη των κwλοδήμων.
Εκτός όμως από τις λακούβες, τα σαμάρια και την τελευταία μόδα, την κατασκευή άσχετων πεζοδρομίων και γωνιών που εμποδίζουν ουσιαστικά τη διεύλεση των αυτοκινήτων από αυτά τα σημεία, σημειώστε επίσης τις άπειρες σπαστικές αφίσες που έχουν γεμίσει τις γειτονιές μας με τις άσχετες σκατόφατσές τους που ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί, ζητιανεύοντας την ψήφο μας.
Σας παρακινώ να ακολουθήσετε όλοι το παράδειγμα του Τζίμη Πανούση. Ψηφίστε σαλαμάκι αέρος ή προφυλακτικό και μάλιστα χρησιμοποιημένο. Πετάξτε το γρήγορα στην κάλπη και εξαφανιστείτε πριν σας πάρουν χαμπάρι.
cussing 

15-10-06, 14:13
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Δέν ξέρω τί να πώ ρε παιδιά.Σήμερα εκλογές έχουμε.Όλο αυτο το διάστημα το "προεκλογικό εννοώ" όλοι κ όλες αυτοί δλδ που ασχολούνται με το όλο θέμα του προεκλογικού αγώνα αγωνίζονται κυριολεκτικά πυρετωδώς για να καταλάβουμε για άλλη μιά φορά εμείς ο απλός μαλακ.....νος πολίτης τί σόι βλάκες είμαστε που τους ψηφίζουμε.Πολύ σωστά λές jpapg να τρώνε τουλάχιστον 50% και όχι 90%.Και εγώ άν κατέβαινα το ίδιο θα έκανα.Θα έτρωγα αλλά θα κοίταζα κ λίγο τον πολίτη.Τέλοσπάντων επειδή αυτή τη στιγμή ξεφεύγουμε απ'το θέμα κ ίσως υπάρχει πρόβλημα,το θέμα δέν πρόκειται να λυθεί ποτέ... ποτέ όσο υπάρχουν οι άνθρωποι "αράχνες", να αρπάζουν το θύμα,να το εγκλώβίζουν και στο τέλος να κατασπαράζουν το θύμα κοιτώντας το απλά με ευχαρίστηση.
|
 |
 |

15-10-06, 18:07
|
|
Εγω ειπα για το 50% αλλα δν εχει σημασια..Ετσι παει ρε φιλε αφου θα φας που θα φας ρε γαμ@#$ κανε κατι κ για τους αλλους!Εγω σημερα τους εριξα 1 πολυ καλη ψηφο..Δυστυχως δ μπορεσα να ριξω καποτα μεταχειρισμενη αν κ ειχα απο σημερα το πρωι γιατι να σας πω την αληθεια λυπηθηκα την επιτροπη..Αυτη θα εισεπραττε τα..σπασμενα..Αν πηγαινανε σ αυτους θα τους την ετριβα στη μουρη!Το μονο που χαιρομαι ειναι οτι κ εγω κ ολοι οι γνωστοι φιλοι κτλ εκτος απο 2-4 ρουφηδες τους γραφουμε στα @@ μας!Αντε να τους μπει με το καλο η ψηφος!
|

15-10-06, 18:19
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Η "ψόφος" πές καλύτερα.Φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε RI έχεις δίκιο για πρίν.Εσύ το είπες.Πώς την πάτησα έτσι!!! Χρειάζομαι επιγόντως καινούργια ματομπούκαλααααααααααααααααα!Εγώ πρίν λίγο γύρισα!Το μόνο καλό που'χε σήμερα στο εκλογικό τμήμα ήταν ένα καλό γκομενάκι που γνόρισα.Χιχιχιχι!
|

15-10-06, 18:30
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Τέλοσπάντων όσον αφορά το συκεκριμένο θέμα των λακκούβων και γενικότερα του οδοστρώματος αξίζει να πούμε οτι σε πολλές περιπτώσεις οι οδηγοί γίνονται έξπέρ στα "εξτρίμ" σπορ, οδηγώντας στα όρια με δεκάδες "οχταρια" για να αποφύγουν τις λακκούβες.Αρκετοί όμως είναι και εκείνοι που είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν κυριολεκτικά την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, αλλάζοντας λάστιχα και ζάντες.
|
 |
|
 |

16-10-06, 13:35
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Πώς δίνεται η αποζημίωση για ζημιά από λακκούβες αλλά και γενικότερα απο την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.
Αξίζει να αναφερθεί η διαδικασία αποζημίωσης λόγω βλάβης που υπέστη το όχημα και η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις κακοτεχνίες των δρόμων και στις λακκούβες.
Την ευθύνη για τη συντήρηση των οδών-έργων έχουν:
α) Για τις εθνικές οδούς, τις κεντρικές αρτηρίες πόλεων και τα δημόσια έργα το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ., β) Για το επαρχιακό δίκτυο και τις δευτερεύουσες οδούς η Τοπική Αυτοδιοίκηση (νομαρχίες, δήμοι και κοινότητες).
Όσον αφορά τη διαδικασία αποζημίωσης:
Στην περίπτωση κατά την οποία όχημα υποστεί φθορά ή βλάβη λόγω κακοτεχνίας του δρόμου ή του έργου αντίστοιχα (όπως π.χ. "πέσιμο" σε λακκούβα), ο κάτοχος του οχήματος πρέπει: Να ειδοποιήσει την Τροχαία "100" για να βεβαιώσει επιτόπου τη βλάβη-φθορά του οχήματος λόγω κακοτεχνίας και να εκδώσει στη συνέχεια σχετική βεβαίωση. Αντίστοιχη βεβαίωση χορηγεί και η ΕΛΠΑ στους συνδρομητές της, καθώς οι τεχνικοί του τμήματος οδικής βοήθειας της ΕΛΠΑ-ΟΒΕΛΠΑ μπορούν να βεβαιώσουν εγγράφως τη μεταφορά, ρυμούλκηση του οχήματος λόγω βλάβης-φθοράς που προκλήθηκε από την κακοτεχνία.
Η βεβαίωση βλάβης-φθοράς μαζί με ενδεικτική προσφορά αποκατάστασης της βλάβης του οχήματος ή τιμολόγιο, στην περίπτωση που έχει αποκατασταθεί, κατατίθενται αντίστοιχα: στις αρμόδιες περιφερειακές διευθύνσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ ή στα αρμόδια γραφεία των νομαρχιών, δήμων, κοινοτήτων, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης.
Στην περίπτωση που δεν υπάρχει συγκεκριμένη άποψη για το πού πρέπει να κατατεθεί η αίτηση αποζημίωσης, οι οδηγοί μπορούν να προσφεύγουν στον Εισαγγελέα ο οποιος αποφαίνεται για το ποιος φορέας φέρει την ευθύνη της αποζημίωσης και προωθεί την αίτηση. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται κατ' επέκταση και σε περίπτωση που υπάρχει τραυματισμός του οδηγού ή των επιβαινόντων.
Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος αριθμός οδηγών έχει αποζημιωθεί για ανάλογες περιπτώσεις, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δικαστικές διαδικασίες στις περιπτώσεις που εκτός από τις υλικές ζημιές υπάρχουν και σωματικές βλάβες.
Αξίζει ή δέν αξίζει λοιπόν? Ας το σκεφτούμε λιγάκι πιό ώριμα...
 |

17-10-06, 02:08
|
|
Το μονο που εχω να πω ειναι να πα να γαργαληθουνε οι παλιομαλακες μας σπανε τ αμαξια για να τρωνε αυτοι σαν τα ζωα!!Μονο αυτο για να μην παρεκτραπω μεσα στο φορουμ..
|

17-10-06, 13:16
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Στο χέρι μας είναι αδερφέ να τους γαργαλήσουμε όπως ακριβώς λές.Εύχομαι να μή μου ξανασυμβεί πάλι... μα άν ξαναγίνει δέ πρόκειται να χαρίσω κάστανα όπως ακριβώς λέει η παροιμία!!! Θα τους τα πάρω χαλαρά...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργος Θορυβος(Λακούβες) |
Snoo |
TOYOTA COROLLA E 12 |
16 |
07-03-10 16:47 |
Λακούβες.. |
Δημήτρης |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
2 |
01-04-05 14:35 |
Page generated in 0,15525508 seconds (80,69% PHP - 19,31% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|