Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
Απλα να ξερεις οτι αν παρεις τα mahle θα βγαζει θορυβο ( δεν ειναι κατι κακο απλα ειναι αν το αντεχεις η οχι). Αν παλι βαλεις wiseco θες χιτωνια και φυσικα θα καις λαδακια.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Κοσμα(επιτρεπεται η οικειοτητα πιστευω)αμα σου πω οτι εισαι ο λογος που το κρατησα ενω το ειχα βαλει αγγελια θα το πιστεψεις;Οταν το δυναμομετρησω,μαλλον αρχες Σεπτεμβριου,θα ξεκινησω και εγω με τα κλασικα blitz,εξατμιση και ισως χταποδι.Απο εκει και υστερα θα δω...απλα με φοβιζουν τα 90000χλμ σχεδον που εχω.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλημερα guys,εχω ψαξει στις διαφορες ενοτητες αλλα δεν εχω δει κατι σχετικο.Σχετικα με το ποσα αλογα "αντεχουν" τα μαμα σωθικα του t-sport.Μιλαμε παντα για καθημερινη φυσιολογικη λειτουργια.Καλημερα και παλι και ευχαριστω για οποια απαντηση.