Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 391
Re: Φρένα
Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος απ'τα φρένα μου παρόλο που πίσω έχω ταμπούρα! Θα'θελα όμως να'χε το car ακι μου και πισω δισκόφρενα! Δίνουν άλλο κύρος... όπως και να το κάνουμε!! Πόσο κοστίζει περίπου να αλλάξεις τα ταμπούρα με δισκόφρενα?
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ππωσδήποτε το φρενάρισμα είναι ενα σύνθετο θέμα, με πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Πάραυτα όμως πιστεύω κι εγώ (έχω δεί κιόλας) ότι ένα αυτοκίνητο που δεν έχει δισκόφρενα πίσω μαμά, καλύτερα να μην του βάλεις ποτέ. Αντιθέτως μπορείς να βελτιώσεις όσο γίνεται τα μπροστά!!! 8)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Δύναμη Σεβασμού: 0
Το ΕΕ90 με τα 135ΗΡ του 4FTE με τα ταμπουρα δεν σταματαγε στις ψηλες οσο και εαν τα κοni kai eibah προσπαθουσαν φιλοτιμα , μονο με τα δισκοφενα πισω κατανεμητη απο gt και σωληνακια μεταλικα ειδα διαφορα στο δρομο
Αυτα εδειξε και το φρενομετρο πριν και μετα.
Και δεν ειναι θεμα κυρους αλλα ασφαλιας ,οσοι ανεβουν σε ιποδυναμη ειναι καλο στο κοστος να υπολογισουν το στησιμο και φρενα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
Κατα 80% το αυτοκινητο σταματαει με τα εμπρος φρενα. Τα πισω ειναι για σταθεροποιηση.Γιαυτο βλεπεις σε μερικα γρηγορα αυτοκινητα μπροστα ταψια 330mm με 6&8πιστονες και πισω για γελια.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
εγω παντως το μετανιωσα που εβγαλα τα ταμπουρα μου. αλλα τωρα τι να κανω? να βγαλω τα δισκοφρενα κ να βαλω ταμπουρα? ποσο να κανουν αραγε ενας κατανεμητης συν σωληνωσεις συν φρενομετρο?
Δύναμη Σεβασμού: 0
O κατανεμητης τοσο τον πληρωσα στην τοyota απο το gt AE92 απλα τον ξεβιδωνεις και κουμπωνεις τον καινουριο καμια αλλαγη στα σωληνακια μονο ψηλης πιεσης στα ακρα 60ε το ζευγαρι φτιαχτα και γυρο στα 30Ε φρενομετρο.τωρα στο101 πρεπει ναδεις εαν ταιριαζει οπτικα του levin.
Xωρις κατανεμητη τα τακακια πισω δεν καταφερναν ουτε να γυαλισουν τις δισκοπλακες και οι μπροστινες ειχαν γινει μωβ απο το αναμμα ευτυχως το πηρα χαμπαρι νωρις και πηραν δρομο δισκοπλακες μπροστα και κατανεμητης.