Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|

07-04-12, 10:31
|
 |
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απο οτι ξερω και οτι εχω διαβάσει χανουμε δυστοιχως εξωτερικη θερμοκρασια και Trip , εκτός εάν βάλεις σε κάποια αλλη θεση την οθονη αυτων των ενδειξεων ατοφια πχ στην κολόνα του οδηγου οπως κάποιο μελος είχε φτιάξει θυμάμαι με κατασκευη .
|

08-04-12, 11:31
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
απο οτι ξερω και οτι εχω διαβάσει χανουμε δυστοιχως εξωτερικη θερμοκρασια και Trip , εκτός εάν βάλεις σε κάποια αλλη θεση την οθονη αυτων των ενδειξεων ατοφια πχ στην κολόνα του οδηγου οπως κάποιο μελος είχε φτιάξει θυμάμαι με κατασκευη .
|
Υπάρχει κάποιο link με αυτήν την κατασκευή;
Το trip computer είναι ο μόνος λόγος που με φρενάρει από αλλαγή της κεντρικής μονάδας του ήχου στην Ε12.
Αυτό, και η αναμονή μου για κάποιο android-base 2DIN player 
|

08-04-12, 11:42
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Υπάρχει κάποιο link με αυτήν την κατασκευή;
Το trip computer είναι ο μόνος λόγος που με φρενάρει από αλλαγή της κεντρικής μονάδας του ήχου στην Ε12.
Αυτό, και η αναμονή μου για κάποιο android-base 2DIN player 
|
το trip το αντικαθιστας ευκολα μ ενα της scangauge, και θα εχεις και 3 φορες παραπανω δεδομενα να βλεπεις, αλλαζει και χρωμα αναλογα τον φωτισμο που εχεις οποτε κομπλε, εγω που το εβγαλα στην 11αρα δεν μ εχει λειψει παντως..το ρολογακι πιο πολυ μ ελειψε
κατι πιο οικονομικο και ισως καλυτερο ειναι το ultragauge...απλα δεν αλλαζει χρωμα
http://www.youtube.com/watch?v=rWWEi...eature=related
|

08-04-12, 11:46
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Εγώ έχω OBDII scanner με bluetooth για έξτρα δεδομένα, αλλά δε βοηθάει ιδιαίτερα να τα βλέπεις στο κινητό.
Αυτό συνερχάζεται με την εφαρμογή torque pro για android, και το ιδανικό για μένα θα ήταν να βρω κάποια 2DIN μονάδα με 6-7'' οθόνη όπου θα φορτώνω την εφαρμογή και θα διαβάζει εκεί τον εγκέφαλο.
Link με αυτό το μαραφέτι που λες; 
|

08-04-12, 12:02
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστώ πολύ για τα links, προτιμώ όμως κάτι πιο διακριτικό.
Έχω αυτόν τον OBD reader που στέλνει ασύρματα μέσω bluetooth σε αυτήν την εφαρμογή και το καλό είναι ότι κρατάει και στατιστικά, αλλά και διαδρομές μέσω gps.
Να και ένα βιντεάκι, για το πως φαίνεται.
Να υπήρχε και ένα android στερεοφωνικό να έβαζα και το sygic για navigation, καλά θα ήταν.. 
|

08-04-12, 12:11
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
το link για το bluetooth δεν το βγαζει..λογικα ειναι το Obd bluetooth αυτο που λες...η scangauge εχει και το scangauge e το οποιο ειναι αρκετα μικρο και μπορεις να το βαλεις καπου που να μην φαινεται...το ultragauge οντως βγαζει ματι 
|

08-04-12, 12:16
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ναι είναι OBDΙΙ, συγκεκριμένα το ELM327 chip (υπάρχουν και άλλα αλλά δεν το συνιστώ)
Ενδεικτικά, αυτό δηλαδή.
Με το καλώδιο του scangauge τι γίνεται; Πρέπει να κρυφτεί και αυτό κάπου.
Έτσι όπως το βλέπω εγώ, με μια 7άρα οθόνη μπορείς να βλέπεις τα πάντα, αφού το torque μαζεύει στοιχεία εκτός από τον εγκέφαλο και από το gps της συσκευής στην οποία τρέχει, όπως επιταχύνσεις g, 0-100 κλπ.
Έχεις εσύ καμιά φωτό με την κατασκευή που έχεις κάνει;
|

08-04-12, 12:23
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
σ εμενα ειναι διαφορετικη ιστορια γιατι εχω την 11αρα οχι την 12...το trip παντως το ειχα ψηλα περιπου εκει που το εχετε εσεις, εγω εβαλα οργανακια εκει για Volt, θερμοκρασια λαδιου κτλ...τεσπα θα δεις τις φωτογραφιες και θα καταλαβεις..  στην πρωτη το εχω ξεκουμπωσει εγω ε...δεν εχει τιποτα το ταμπλο 
|

08-04-12, 12:29
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ωραίο φαίνεται, καλύτερο από το "μαμά"!
Το scangauge που το βόλεψες;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,56474590 seconds (86,44% PHP - 13,56% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|