Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

22-06-09, 17:53
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
τι θα πει ανακυρύχτηκε καλύτερη εταιρία; με αντικειμενικά κριτήρια δεν έπρεπε να βγει ποτέ...πολύ απλά γιατί σε οποιαδήποτε πλήρης (και όχι επιμέρους) σύγκριση οποιουδήποτε opel με οποιοδήποτε mercedes...audi ή bmw, τα opel είναι πίσω.
τα βραβεία δίνονται για να δίνονται, και ουσιαστικά δεν αποδυκνύουν και πολλά, για να μην πω τίποτα.
|
Το οτι τα τελευταια χρονια εχει αλλαξει αρκετα το συντηρητικο της προφιλ η οπελ και εχει γινει αρκετα ανταγωνιστικη προσφεροντας ''καλες'' εκδοσεις στο κοσμο δεν το αμφισβειτει κανεις...Τωρα βεβαια τα ονοματα που αναφερονται ειναι μεγαθηρια μπροστα της οπως και να το δεις...
|

24-06-09, 11:48
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ψάχνοντας στο έντυπο του Insignia τις λεπτομέρειες..... ανακάλυψα ότι τα κιλά που αναφέρει στο βάρος, συμπεριλαμβάνουνε ΚΑΙ τον οδηγό!!!
Επομένως δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά στα κιλά!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

24-06-09, 12:04
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ναι έχεις δίκιο. η αυτόματη έκδοση του ave που είναι βαρύτερη πλησιάζει το βάρος του Ιν (1,5 τόνος).
τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα.
|

29-07-09, 13:01
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αποφάσισε και ο πατέρας μου να πάρει το Avensis. Ψαχνοντας στις αντιπροσωπείες για την καλύτερη προσφορά "πέσαμε" πάνω σε μια "έκπληξη". Η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς είχε φέρει κάποια κομμάτια που προορίζονταν για την αγορά της Γερμανίας, με γερμανικές προδιαγραφές. Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν εξαντληθει.
Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως την Γερμανία το Avensis 1.8 Prestige έχει στον standard εξοπλισμό του φώτα τεχνολογίας Bi-Xenon.
Στην Ελλάδα γιατί δεν τον φέρνουν με φώτα Xenon ρε παιδιά, τόσο τριτοκοσμική χώρα είμαστε? Τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή θα είχε? Δώστε μου μια λογική εξήγηση....
|

29-07-09, 13:45
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Αποφάσισε και ο πατέρας μου να πάρει το Avensis. Ψαχνοντας στις αντιπροσωπείες για την καλύτερη προσφορά "πέσαμε" πάνω σε μια "έκπληξη". Η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς είχε φέρει κάποια κομμάτια που προορίζονταν για την αγορά της Γερμανίας, με γερμανικές προδιαγραφές. Αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν εξαντληθει.
Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως την Γερμανία το Avensis 1.8 Prestige έχει στον standard εξοπλισμό του φώτα τεχνολογίας Bi-Xenon.
Στην Ελλάδα γιατί δεν τον φέρνουν με φώτα Xenon ρε παιδιά, τόσο τριτοκοσμική χώρα είμαστε? Τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή θα είχε? Δώστε μου μια λογική εξήγηση....
|
Για τοβν ιδιο λογο που το Golf 6 εχει στην Γερμανια στανταρ στον εξοπλισμο του το ESP σε οποιαδηποτε εκδοση , ενω εδω στην Ελλδα χρεωνεται σαν εξτρα......
|

29-07-09, 14:18
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
για εμενα το ισιγκνια ειναι ποιο γερικο το αβενσις μοιαζει το πισω του μερος πολυ με το λεξους και μεσα ειναι ποιο προσεγμενο και πολυ ποιο ανετο παρολο που τα πλαστικα του ισιγκνια ειναι ποιο μαλακα ενω τα καθησματα του αβενσις ειναι ποιο φουσκωτα και μαλακα και σου δινει αισθηση πωσ βουλειαζεις και νοιωθεις ποιο ανετα!!! τωρα σε θεματα επιδοσεις δεν ασχολουμε γιατι αν εισαι σε θεση να διαλεξεις τετοια αμαξια δεν θα τα παρεις να κανεις κοντρες στο ολυμπιακο χωριο!!! παντωσ πιστευω πως το αυτοματο avensis cvt που δεν ακους και δεν καταλαβαινεις αλλαγες ταχυτητων και τα χιλιομετρα μαζευονται ασταματητα κατα την αλλαγη πιστευω πωσ ειναι ποιο ανετο και ποιο γρηγορο το αβενσις!!! αβενσις με κλειστα ματια
|

29-07-09, 14:19
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Για τοβν ιδιο λογο που το Golf 6 εχει στην Γερμανια στανταρ στον εξοπλισμο του το ESP σε οποιαδηποτε εκδοση , ενω εδω στην Ελλδα χρεωνεται σαν εξτρα......
|
Ναι αλλά στην περίπτωση του Avensis δεν σου δίνει αυτή τη δυνατότητα, σου λέει δεν υπάρχει! Μα, λες εσύ διατίθεμαι να πληρώσω έξτρα. ΟΧΙ! σου λένε δεν γίνεται !!!!
|

29-07-09, 15:44
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μετά απο εκτεταμένη κουβέντα στην ΤΟΥΟΤΑ για να κλείσω το δικό μου Avensis, καταλήξαμε ότι η ΤΟΥΟΤΑ δεν φέρνει αρκετά αξεσουάρ Ελλάδα, επειδή δεν την συμφέρει να τα φέρει! Με λίγα-λόγια, δεν φέρνει ότι δεν θα πουλήσει. Επειδή είχα κι εγώ το θέμα τα Xenon, μου ανέφερε ότι, δεν υπήρχε πραγματικά κανείς λόγος να φέρει κάτι που θα το πούλαγε με 2000Ε σχεδόν! Είναι λοιπόν επιλογή της συνειδητή να μην φέρνει κάποια αξεσουάρ! Αυτό δεν αλλάζει.
Υ.Γ. αλήθεια τι ημερομηνία σου δώσανε?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|

29-07-09, 16:03
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
1/12/09 αλλά λένε πως αναμένονται 1 μήνα πριν, δεν το κλείσαμε ακόμα όμως για να ειμαι ειλικρινης. Μαλλον θα περιμένουμε την απόσυρση, συμφέρει περισσότερο από τις σημερινές προσφορές της ΤΟΥΟΤΑ.
|
 |
|
 |

29-07-09, 17:47
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πρόσεξε..... εγώ πήρα ημερομηνία 28/10 εκτελωνισμό.
Ομως με διαβεβαιώσανε πώς όποιαδήποτε προσφορά ισχύει πριν τον εκτελωνισμό θα την πάρω κι εγώ!!!
Δεν νομίζω ότι κερδίζεις περισσότερα περιμένωντας. Δλδ, εμένα η ΤΟΥΟΤΑ μου δίνει απο την αύξηση των τελών στο κανονικό πάλι, 1700Ε απο τα 2200 (δλδ πληρώνω μόνο τα 500 εγώ). Συν την όποια προσφορά υπάρχει τότε! Δλδ, εφόσον ισχύσει κανονικά η απόσυρση, εγώ θα την λάβω κανονικά στο καινούργιο αυτοκίνητο, οπότε άλλα 2000 κάτω (Πάντα με την προυπόθεση ότι κάτι τέτοιο θα το εγκρίνει η ΤΟΥΟΤΑ, που όμως δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να μην γίνει).
Τέλος, επειδή με το Avensis, βλέπω να γίνεται ένας σχετικός πανικός, να σου πώ απλά αυτό που εγώ ο ίδιος, είδα. Τέλη Ιουνίου η ημερομηνία παράδοσης ήτανε 26/08!!!! Στης 08/07 που το έκλεισα εγώ, ήτανε 28/10!!!!!!! και εσύ ήδη μιλάς για 01/12!!!!!
Υ.Γ. η Corolla 1.6 Sol έχει ημερομηνία εκτελωνισμού 10/03..... του 2010!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17259312 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|