Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|
 |
|
 |

01-07-12, 21:11
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δυστυχως δεν μπορω να καταλάβω! δεν μπορείς να σηκώσεις κανα βιντεο καπου να το ακουσουμε πως κάνει?
εμενα εκανε ετσι και ακομα ποιο δυνατα! αν ειναι αυτος ο ηχος χανει η πολλαπλη (εξαγωγη), ειτε απο φλαντζες, ειτε εχει τρυπησει!
http://www.youtube.com/watch?v=RfxyR3HuQdI
http://www.youtube.com/watch?v=XpOVr...eature=related
Σχετικά με το κόλλημα χταποδιου, αν ειναι από μαντέμι όπως είναι συνήθως τα εργοστασιακά χυτά δλδ, κολλάει έτσι http://www.youtube.com/watch?v=ejGtt...eature=related πάντως εμένα το μαμίσιο ενώ ειχε ραγισματα στα εσωτερικα τοιχώματα που διαχωρίζουν τους κυλίνδρους (τις εξαγωγες τους δλδ) δεν εχανε και ενα ραγισμα απο αυτα βγηκε απο πανω! και παλι δεν εχανε ακομα, ουτε πιεση τουρμπινας εχανα, ουτε και εκανε κανέναν θόρυβο! οταν εβαλα το aftermarket εκανε οπως ειπα πριν γιατι δεν ηταν ισια τα πλακακια του και εχανε απο τις φλαντζες! το εκανα ενα πλάνισμα σε τόρνο και νεες φλαντζες και ολα καλα σημερα που το έβαλα επάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-07-12 στις 21:32.
|

02-07-12, 00:31
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι το air flow μπουκωνει τοσο πολυ συνεχεια! Το καθαρισα στις 18 ιουνιου και μεχρι σημερα εχω παρατηρησει παλι μεγαλη πτωση και σε θεμα αποκρισης και εννοειτε ανοδο σε καταναλωση.. Οταν το καθαρισα τοτε, το αμαξι ηταν μερα με νυχτα σε συγκριση με πριν..
|

02-07-12, 11:13
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι το air flow μπουκωνει τοσο πολυ συνεχεια! Το καθαρισα στις 18 ιουνιου και μεχρι σημερα εχω παρατηρησει παλι μεγαλη πτωση και σε θεμα αποκρισης και εννοειτε ανοδο σε καταναλωση.. Οταν το καθαρισα τοτε, το αμαξι ηταν μερα με νυχτα σε συγκριση με πριν..
|
είναι σε εργοστασιακή θέση?
|

03-07-12, 11:02
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Ναι στην εργοστασιακη ειναι..
|

05-07-12, 16:20
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
θεσσαλονικη
|
|
Στο δικο μου καθαρισα προσφατα το air flow μαζι και την πεταλουδα πρωτη φορα,μπορω να πω οτι το αυτοκινητο δεν εχει καμια σχεση με πριν μεγαλη διαφορα,πηρε τα πανω του στις χαμηλες μειωθηκε η καταναλωση,αλλα σιγουρα εχασε στα ψηλα!Ενος φιλου σε αλφα 156 καθαρισε το air flow και για λιγες μερες το αυτοκινητο πηγαινε super,μετα παλι τα ιδια τρελο μπουκωμα στα χαμηλα,το αλλαξε με ενα καινουριο και ολα μια χαρα!δοκιμασε ενα αλλο και κοιτα το πως παει,κοντα στα 100 ευρο εκανε απο το 156.

05-07-12, 17:12
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Λοιπόν μου κάηκε η μικρη σκαλα στο ενα φαναρι,τωρα αλλαζω ολο το φαναρι λογικα ετσι?Απο τιμες που παιζουν?

05-07-12, 19:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Λοιπόν μου κάηκε η μικρη σκαλα στο ενα φαναρι,τωρα αλλαζω ολο το φαναρι λογικα ετσι?Απο τιμες που παιζουν?
|
για ανάλυσε το λιγο.τι εννοεις καηκε?η λαμπα?
|

05-07-12, 19:45
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
αν θες αλλαζεις λαμπα που να τρέχεις για φανάρι ρε Γιώργο  μήπως λες τον μηχανισμό? που ανεβοκατεβάζει τα κάτοπτρα?
|

05-07-12, 21:27
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
|
ολοκληρα θεματα σχετικα ειχα κανει δεν τα εχεις δει? για στρογγυλαφαναρη λεμε παντα ετσι? οι κοινες λαμπες που εχουμε μικρη-μεγαλη σκαλα εχουν 2 αντιστασεις μεσα, οταν κανει μια απο τις 2 τοτε αλλαζεις την λαμπα! Η4 φοραμε, αν ειναι xenon δεν εχει 2 αντιστασεις ειναι 2Χ35 watts αντι 55/60 που ειναι οι απλες Η4! και η μεγαλη σκαλα γινεται με παλινδρομικη κινηση της λαμπας προς τα πισω και ετσι φεγγει στην ουσια ποιο ψηλα στον ανακλαστηρα μεσα στ φαναρι μας. Αν εννοεις μικρη σκαλα τα φωτα πορειας και αυτα αλλαζουν και ειναι ψειρες των 5 watts εγω εχω βαλει κατι λευκα leds. Περισσοτερα εδώ :
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22025
|

05-07-12, 21:42
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ξερει κανεις αν μαζι με το πισω παραθυρο παει και το πλαστικο που εχει απο πανω?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,26520896 seconds (77,88% PHP - 22,12% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|