Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-05-12, 19:11
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 489
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι ρε συ τα εχω δει αλλα ειναι πανακριβα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-12, 19:19
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι ρε συ τα εχω δει αλλα ειναι πανακριβα
ρε συ μην τα θες ολα δικα σου!!! τελικα και στα προγραμματα toyota epc και στο toyodyi δεν δινουν ΠΟΥΘΕΝΑ σκετα σινεμπλοκς οταν αυτα ειναι πρεσαριστα δλδ ΔΕΝ υπάρχουν για ψαλιδια, καθως και για τους βραχιονες της πισω αναρτησης! η μονη λυση για ποιο φτηνα ειναι να παρεις μεταχειρισμενο ολοκληρο το εξαρτημα απο μαντρά και να ειναι σε καλη κατασταση τα σινεμπλοκς ή αλλιως να παρεις aftermarket! το καλο με αυτα ειναι οτι εχουν πολυ καλη ακαμψια γιατι ειναι απο πολυουρεθανη δεν ειναι σαν τα μαμά! αυριο θα παω σε φιλο μηχανικο να δουμε γιατι παιζουν πισω τα σημεια τα μεσα στους βραχιονες πισω απο τα ακρα, αν ειναι και θελουν σφιξιμο θα τα φτιαξω αν οχι θελει aftermarket σινεμπλοκ! αλλα πανε πολλα μαζι ρε γμτ που να τα αλλαζεις ολα!!! ειναι 8! εκτος αυτου θελουν πρεσσα! δλδ πρεπει να βγουν ολα απο το αμαξι! αρα και ευθυγραμμιση μετα! δλδ μεγαλο κοστος για ολα αυτα! υλικο+εργασια+ευθυγραμμιση πισω.
Θα πω κατι με μεγαλη επιφυλαξη γιατι ΔΕΝ το εχω δοκιμασει αλλα μπορει να το κανω. Στην δουλεια μου παιρνουμε κατι αντικραδασμικα που βαζουμε για να πατανε επανω μηχανηματα πολλων τονων, ειναι λαστιχα υψηλης αντοχης σε μεγαλες καταπονησεις, πιεσεις και βαρος. Υπαρχουν σε πολλα μεγεθη και με διαφορες τρυπες στην μεση. Σκεφτηκα στο κενο που μενει ας πουμε πχ αν εχω ενα κενο 5mm αν μπορω να κοψω τετοια με τροχο και να μπουν εκει ωστε ο τζογος να εξαφανιστει. Θα δω τι θα κανω και θα ενημερωσω αν ενδιαφερεται κανεις αλλος. Η εταιρια που τα εχει ειναι αυτη http://www.iselco.gr/ και αυτος http://panagiotarakos.gr/greek/vibrations.html
εναλλακτικα πιστευω με ενα καλουπακι μπορουμε με μπαμπριζοκολλα να κανουμε κατι, εχω φτιαξει την μπροστινη βαση μηχανης και δεν καταλαβαινει τιποτα!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-05-12 στις 19:30.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-12, 22:05
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
ασχετο γνωριζουμε κατι γιαυτο το συστηματακι?
http://www.airpowersystems.com/wrx/m...ater_spray.htm
ΛΟΛ!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6Rf_TxKFzFc
μηπως να ανοιξουμε καπου κανα θεμα σχετικα με την μειωση θερμοκρασιας στον αερα εισαγωγης? ειδικα τωρα για το Καλοκαιρακι ειναι καλη ιδεα για καμια ιδιοκατασκευη ε?
οσον αφορα το βιντεο με το σκουμπι ετυχε πριν καμια βδομαδα να πιασω κουβεντα με το βαφτιστηρι μου που δουλευει στην σουμπαρου 7-8 χρονια και εχει ενα φορεστερ τν ρωτησα αν θα βαλει το κουλερ κατωκαι μου λεει μεχρι 400αλογα ειναι υπεραρκετο...τα sti εχουν και με κουμπι απο μεσα αλλα εργοστασιακα συστημα με αισθητηρα θερμοκρασιας αερα στην εισαγωγη και οταν ανεβαινει πανω σε πατημα ψεκαζεται το ιντερκουλερ...και ολα τα νερα πεφτουν πανω στο διαφορικο....
Παλιά 07-05-12, 22:25
aliengoa Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 261
aliengoa είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το water injection μόνο καλό μπορεί να κάνει στα τουρμπάκια μας. Το αν αξίζει να δώσεις τα λεφτά ειδικά για 1ο στάδιο είναι ένα θέμα που θέλει συζήτηση.
Βέβαια, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα όχι water injection δεν θα βάλουμε ούτε φίλτρο λαδιού δεν ξέρω αν θα μπορούμε να πάρουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-12, 19:16
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλα καποτε στο starlet που το ειχα απο πανω το i/c ειχα βαλει ψεκαστηρια νερου και εριχνα νερο απο τους υαλοκαθαριστηρες! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λοιπον σημερα αλλαξα τα σινεμπλοκ στην μπροστα αντιστρεπτικη με βγηκε η πιστη λεμε! αν δεν σηκωνα το αμαξι ξηλα δεν θα καταφερνα τπτ! ηταν οντως πολυ διαλυμενα και το ενα και μισοκομμενο! ειδα πολυ καλη διαφορα που εβαλα νεα!
προς JASON εχει ο Tζιορδας σινεμπλοκ ψαλιδιων imitation αλλα ο φιλος μου ο μηχανικος ειπε μακρια γιατι αφηνουν κενα και εχουν προβληματα!
και τωρα το νεο προβλημα! στο ρεζερβουαρ απο κατω εκει που περναει η εξατμιση εχω ενα χτυπημα μαλλον απο πετρα και εχω βενζινες που εχουν γλυψει! δεν εχουν πεσει στην εξατμιση αλλα περναει ακριβως απο κατω! επισης το κοιτουσα και δεν χανει ουτε σταζει, απλα ειχε βενζινη που ειχε πηξει! εκτος να αλλαξω ρεζερβουαρ που δεν το κανω με τπτ ομως, τι λετε να βαλω να κολλησει? οχι ηλεκτροκολληση φυσικα!!! σιδηροστοκο? κολλα 2 συστατικων? ή να παρω αυτες τις ειδικες σαν σιλικονες που ειναι υψηλων θερμοκρασιων 600-1200 βαθμους πχ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-12, 20:19
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 489
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω μαλλον θα βαλω τα super pro, κατσε πρωτα να βαλω την πισω αντιστρεπτικη και αν δεν φτιαξουν οι κλισεις θα τα αλλαξω οταν εχω λεφτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-12, 20:52
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τα σημεια παντως που ειπα εγω στους βραχιονες ειναι στον καθετο αξονα αμα με καταλαβαινεις συνεπως δεν εχουν σχεση με τις κλισεις, οπως και αποδειχτηκε τελικα γιατι με το που αλλαξα τα σινεμπλοκ της πισω αντιστρεπτικης το προβλημα ως δια μαγειας εξαφανιστηκε!!! τωρα εγερνε περισσοτερο η μουρη, αλλα σημερα αλλαξα και αυτα και τωρα σαν συνολο ειναι λες και αλλαξα αναρτηση!!!! φαντασου τι διαφορα θα εχει να εχεις μπρος-πισω aftermarket αντιστρεπτικες! οπως το αμαξι γινεται ποιο απολυτο με οτι αυτο συνεπαγεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-12, 21:40
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα καποτε στο starlet που το ειχα απο πανω το i/c ειχα βαλει ψεκαστηρια νερου και εριχνα νερο απο τους υαλοκαθαριστηρες! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λοιπον σημερα αλλαξα τα σινεμπλοκ στην μπροστα αντιστρεπτικη με βγηκε η πιστη λεμε! αν δεν σηκωνα το αμαξι ξηλα δεν θα καταφερνα τπτ! ηταν οντως πολυ διαλυμενα και το ενα και μισοκομμενο! ειδα πολυ καλη διαφορα που εβαλα νεα!
προς JASON εχει ο Tζιορδας σινεμπλοκ ψαλιδιων imitation αλλα ο φιλος μου ο μηχανικος ειπε μακρια γιατι αφηνουν κενα και εχουν προβληματα!
και τωρα το νεο προβλημα! στο ρεζερβουαρ απο κατω εκει που περναει η εξατμιση εχω ενα χτυπημα μαλλον απο πετρα και εχω βενζινες που εχουν γλυψει! δεν εχουν πεσει στην εξατμιση αλλα περναει ακριβως απο κατω! επισης το κοιτουσα και δεν χανει ουτε σταζει, απλα ειχε βενζινη που ειχε πηξει! εκτος να αλλαξω ρεζερβουαρ που δεν το κανω με τπτ ομως, τι λετε να βαλω να κολλησει? οχι ηλεκτροκολληση φυσικα!!! σιδηροστοκο? κολλα 2 συστατικων? ή να παρω αυτες τις ειδικες σαν σιλικονες που ειναι υψηλων θερμοκρασιων 600-1200 βαθμους πχ?
νικηφορε στην ενενηνταρα που ειχα ενα φεγγαρι στο χωριο βρηκα σε πετρα σε χωματοδρομο...και εκανε τρυπουλα εμενα εσταζε σκεψου....σηκωσα ταμαξι αδειασα το ρεζερβουαρ ταφησα στραγγιξε καλα και εβαλα αυτη την διπλη συριγγα...λογικαμ θα ειναι η κολλα δυο συστατικων που αναφερεσαι...και κρατησε ετσι τα υπολοιπα 4 χρονια...επισης υπαρχει και μια πλαστελινη της loctite που την εφαρμοζεις και μολις τραβηξει γινεται σαν σιδερο ενα πραγμα
πληροφοριακα αν εχουν μεγαλοκοψιμο δν αναλάμβανουν πολλοι να το κολλησουν λογω αναθυμιασεων κλπ .... αλλοι μου παν το γεμιζουν νερο κ το κολλανε τωρα τι ισχυει δν ξερω πραγματικα.....τσεκαρε και αυτο το βιντεακι

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Παλιά 08-05-12, 22:25
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://www.minadakisae.gr/pdf/apoxetefsi/dimco.pdf

Εχουμε στην δουλεια μου αυτο το propoxy 20 που λεει στο pdf αυτο στην σελιδα 3. Επειδη το εχω δοκιμασει σε μεταλλα ειναι απιστευτο γινεται πετρα!!!! επισης επανω του επειδη το θυμαμαι γραφει και για ρεζερβουαρ αυτοκινητων. Ελπιζω επειδη ειναι κοντα η εξατμιση σε εκεινο το σημειο απο κατω να μην εχω εκει μεγαλυτερη θερμοκρασια των προδιαγραφων του.
http://www.technocosmos.gr/product_i...roducts_id=568

Εδω λεει το αρθρο για τα σινεμπλοκ σε μπράτσα (arms) πισω αναρτησης, δεν ειναι σε corolla αλλα δειχνει πως τα ξεπρεσαρουν και πως τα πρεσαρουν, δυστυχως πρεπει να βγουν οι βραχιονες απο το αμαξι μας ειναι 4 (οι 2 εχουν τις βιδες κοντρα που ρυθμιζουμε την πισω ευθυγραμμιση) και φυσικα εχουν σε καθε ακρο τους οποτε μιλαμε για 8 τεμαχια σινεμπλοκ, στο ebay εχει κιτακια ενισχυμενων, σε μαμα τυπου δεν βρηκα τπτ. http://www.firstfives.org/faq/traili...shing_faq.html
επισης εχει εργαλεια για να κανουν τον εξολκεα για να τα βγαζουμε ή να τα βαζουμε! πχ http://www.autotools.com.au/images/products//J7065.jpg

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-05-12 στις 11:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-05-12, 13:46
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μετά από αλλαγή του τεντωτήρα αφού πίστευα πως αυτός ο ήχος σαν δυνατά πυράκια ήταν το αμορτισεράκι που είχε βγάλει λάδι και είχε μείνει στεγνό ο ήχος παραμένει και μάλλον είναι πυράκια και δυνατά μάλιστα....

Το check ανάβει για τον αισθητήρα του αέρα στον παππά αλλά δεν νομίζω οτι αυτό κάνει τα πυράκια (και όταν εννοώ πυράκια εννοώ ΠΥΡΑΚΙΑ) στις 2000-2500-3000 στροφές με 2α 3η και 4η ταχύτητα κυριώς σε ανηφορικούς δρόμους αλλά και στην ευθεία αν το πατήσω απότομα.Σαν να βαράνε σφυριά σε ακραίες φάσεις σε ανηφόρες ένα πράμα.

Ήθελα να ρωτήσω αν παίζει θέμα με το φίλτρο βενζίνης.Δεν το έχω αλλάξει ποτέ μιάς και δεν το αλλάζει η αντιπροσωπεία γιατί δεν χρειάζεται μου έλεγαν.Έχω 102.000χιλ και είναι το μονάδικο πράγμα που μου κάνει χωρίς να καίει σταγόνα λάδι.(από τους τυχερούς)Επίσης σκέφτομαι και την ρύθμιση βαλβίδων και ας μην ακούγονται μπας και φταίνε αυτές.Ο knock sensor αν ήταν χαλασμένος δεν θα το έδειχνε το διαγνωστικό?Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ έχω εξαντλησει όλα τα ενδεχόμενα.

Βενζίνες έχω βάλει από όλες τις εταιρείες και 100ρες και 98ρες και 95ρες αλλά τα ίδια και ίδια......

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,27710891 seconds (79,96% PHP - 20,04% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com