Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Ναι diafane αστε τις δουλειες σας,αψηφηστε τη βροχη καντε τα χιλιομετρακια σας,φατε το πηξιμο του αιωνα και ελατε μπορει(!) να σας δυναμομετρησουμε.Να το σχολιασω;Αστο ρε φιλε καλυτερα.Ο νοων νοητω!
Πατε οσοι πατε,ερθουν τα μελη λε πουλε δεν ερθουν καλοι ειστε και εσεις μας κανετε.Για καβαντζα δεν κανω δεν ειμαι καλος,ρε φιλε.
|
Φιλε mechanicaf κατσε γιατι νομιζω οτι τα εχεις παρεξηγησει λιγακι τα πραγματα.
Πες οτι διοργανωνει μεθαυριο το Corolla club εκδρομη στην Ιταλια με ιδικη τιμη για τα μελη. Πως περιμενεις να εκμεταλευτεις αυτην την προσφορα αν δεν εισαι μελος?
Εξαλου αν διαβασεις τα τοπικ για τις εταιριες που εχει εκπτωση το κλαμπ λεει οτι απαραιτητη προυποθεση ειναι η επιδειξη ταυτοτητας μελους και οχι απλα να εισαι χρηστης του σαιτ.
Γνωμη μου ειναι οτι ο Φανης ειχε ολη την καλη διαθεση να δυναμομετρηθουν και τα μη μελη και συμπεριεληφθησαν στην λιστα αν δεν κανω λαθος αρκετα παιδια και ο φιλος μου ο Σαββας απο την Θεσσαλονικη που δεν ειναι μελος απλα δηλωσε εγκαιρως συμμετοχη οπως και εσυ και ησουν μεσα στην τελικη λιστα οπως θα δεις παρακατω.
Και τελευταιο.Ο Σαββας ειναι νεος ειναι και απο Θεσσαλονικη, εσυ απο Αργυρουπολη πως και δεν ηρθες απο Περιστερι να τα πουμε απο κοντα και να ενισχυσουμε και το κλαμπ με την εγγραφη σου?
Επισης αν δεν κανω λαθος ο Φανης εβγαλε λιστα κανονικα και για τις δυο ημερες.
enduras KE-30
billlllll E12 1.4
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ TS
Jerky21
Gorillas E12 1.4
Mike_G E12 1.4
IVEHIN
hatzidi2 TS
mechanicaf 20V
kwstasgp E12 1.4 >1.8 υπερκιβισμενο
1300 cc G6 1999 ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΟΛΑ ΜΑΜΑ
turbakias!!! 4Ε-FTE εξατμιση front moun intercooler Ε101!
WOLF G6 4EFTE
Slobo G6
vagelisteo Ε12 1.6
Chris fazer 101 liftback 1.6
AYTH EINAI H ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας η παρεξηγησης
Κυριακος