Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
 |
|

30-01-07, 13:04
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αν δεν κανω λάθος το αυτοκινητο εχει θεσεις για ηχεια μπροστα. δεξια πανω απο το ραφι στην δεξια πλευρα.
αριστερα, στα αριστερα απο τα ποδια του οδηγου. εγω εκει τα εχω.
το θεμα ειναι αν ταιριαζουν τα ηχεια σου σε αυτους τους χωρους. ισως τα δικα σου ειναι μεγαλυτερα.
KE-30 Classic
|
 |
|
 |

31-01-07, 22:56
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
λοιπον επανερχομαι.
αυτη τι στιγμη το οχημα εχει ενα ραδιοκασσετοφωνο με 2 ηχεια 2 δρομων πισω στην εταζερα, και ενα ηχειο στο ταμπλο στο παρμπριζ μπροστά.
μπορω να το καταργήσω το μπροστινο και να βαλω 2 στισ πορτεσ?
για τρυπεσ και στερεωση τουσ στιν πορτεσ δεν εχω προβλημα.θα το κανω.αλλα δεν εχει τρυπα να περασω καλωδια μεσα στην πορτα!
και πωσ θα καταργήσω το μπροστινο?και τα νεα καλοδια πωσ θα τα συνδεσω με την πηγη?ρωταω αν ειναι σχετικα απλο να το κανω μονοσ μου,τα ηχεια τα εχω,2 pioneer και λεω αν γινεται γιατι να μην τα βαλω?
αν ειναι πολυ ζορικο αφήστε το,αν γινεται ομωσ πειτε μου
|
Άν τα εσωτερικά στις πόρτες σου είναι καθαρά σου συνιστώ να μην τα τρυπήσεις για ηχεία. Αν αργότερα το μετανιώσεις και τα βγάλεις θα μείνεις με τις τρύπες σε βινύλιο κλασσικού αυτοκινήτου, δεν αντικαθίστονται εύκολα. Πάρε δύο ηχειάκια εταζέρας και τοποθέτησε τα στο ραφάκι κάτω απο το ταμπλώ. Στερεώνονται και με βέλκρο! Ούτε τρύπες, ούτε απο που θα περάσουν τα καλώδια! Δημήτρης
|

31-01-07, 23:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ετσι ετσι, τι τα θες τα ηχεια και τις τρυπες? Ασε ησυχες τις ταπετσαριες. Αμα θες κοψες κατω στα ποδια εκεινα τα πλαστικα της κολωνας. Μετα ξανακλεινουν με μια δερματινη, οι ταπετσαριες ομως οχι.
|

01-02-07, 00:13
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
το ραφακι αυτο που ειναι κατω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου?και να ειναι και τα 2 εκει?
ταχω τα ηχεια,γιαυτο λεω να την ανοιξω την ιστορια.
|

01-02-07, 16:50
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ξυνε το ιδιο βλεπω εχεις κανει και εσυ στο δικο σου ε???
Τα στρογγυλα στις ταπετσαριες σου τι ειναι?
Οεο?
Νασο βαλε δυο ηχειακια στις πορτες σου να ακους μουσικη σαν ανθρωπος.
Η πορτα θελει μια τρυπα 6 χιλιοστα για να περασουν τα καλωδιακια και τερμα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

02-02-07, 08:46
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Με λιγα λογια Κανε αυτο που σου λεει ο Κυρ. Καναμε εμεις την μαλακια καντηνα και συ, και πανε και ανοιξε και τρυπες οπως σου λεει για να μπαινουν και τα καλωδια, και επιδη δεν θα βρεις πουθενα φισουνες και δεν θα τρυπησεις την κολωνα, ε θα μπαινουν και κατι νερα να, και θα αρχισει και θα σαπιζει, θα κρεμασουν και οι ταπετσαριες απο το βαρος, θα σκατοτριζει η πορτα και 3 και λιγο, αλλα "οχι ρε συ", το κανε ο Χυνος καντην και συ την μαλακια. Νασο ασε τις πορτες ησυχες αλλιως θα το μετανιωσεις. Μπορει οχι την πρωτη μερα, αλλα σιγα σιγα θα το μετανιωσεις. Θες ηχεια? ειπαμε βαλτα στα πλαστικα καλλυματα που ειναι στα ποδια των εμπρος.
|

02-02-07, 09:13
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
καταρχην εχω τοσεσ σαπιλεσ που το να σκεφτω τα νεα σαπακια που μπορει να δημιουργηθουν ειναι τελειωσ ανωφελο.οσο για τουσ τριγμουσ,ολοκληρο τριζει και μια στιγμη που τοχωσα λιγο ζορικα σε μια στροφή το ακουσα να λυγιζει ολοκληρο και ξεμονταρήστηκε λιγο η οροφή εκει που ενωνεται με την πισω κολώνα η ταπετσαρια τησ οροφήσ.τεσπα
παντωσ ετσι λεω και γω να μην τα βαλω στισ πορτεσ,γιατι απο καθε πορτα λειπουν και κανα δυο κλιπσακια που κρατανε την ταπετσαρια σταθερη στην πορτα,αλλα και τα πλαστικα που λεσ νονέ δεν καταλαβα ποια ειναι.εκτοσ και αν δεν ταχει εμενα.και αποτι ειδα πισω απο το ραδιοκασσετοφωνο εχει γινει πολυ κοψε -ραψε για να ενωθει με τα καλώδια του αυτοκινήτου και ισοσ δεν καταφερω να εννοσω και αλλα 2 ηχεια.
να και τα ηχειακια.10cm
|

02-02-07, 09:54
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
εγω εχω ηχεια στην πορτα και ειναι και 16αρια. δεν εχω προβλημα με σκουριες απο τα ηχεια μου. ουτε τριζουν!!!! οσο για τα καλωδια δεν τρυπησα την πορτα, τα εχω περασει πισω απο τις ταπετσαριες, δεν ενοχλει ουτε στο ανοιξε κλεισε τις πορτες, ουτε ειναι εμφανες να πεις οτι ειναι ασχημο!
 |
|
 |

02-02-07, 10:50
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ενταξει με πριξατε.
Λοιπον νασο ακου τι εκανα και κανε το ιδιο:
Βγαλε τις πορτες, ανοιξε τρυπες με ενα ειδικο κωνικο τρυπανι (κανα 20 Ευρο κανει) και στην πορτα και λιγο πιο χαμηλα απο την εξω μερια της κολωνας (οχι στο ιδιο υψος δλδ). Πανε σε μαγαζι που περναει ρ/κασετοφωνα και παρακαλα να σου δωσει ο τυπος δυο φυσουνες για πορτες. Αφου ανοιξεις τις τρυπες απο την μεσα μερια και απο την εξω καθαρισε την επιφανεια γυρω γυρω απο τις τρυπες μην μεινουν γρεζια και ασταρωσε τα τοπικα με σπρευ ασταρι (5 Ευρο) που θα αγορασεις απο μαγαζι με χρωματα. μετα αφου στεγνωσει το ασταρι, θα το βαψεις με σπρευ στο χρωμα αυτοκινητου (10 ευρο) που θα φτιαξεις με βαση τον κωδικο του χρωματος σου στον χρωματοπολη αυτοκινητων της γειτονιας σου. Τωρα δλδ εχεις κανει μεχρι στιγμης τις εξης δουλειες: εχεις βγαλει ταπετσαριες απο πορτες, κολωνες, εχεις κανει τρυπες σε καθε πόρτα κολώνα (η κολώνα σε εκεινο το σημείο είναι διφυλλη οποτε θελει διπλη δουλεια). Παιρνεις τα καλωδια (2) τα περνας απο την κολώνα, απο την φυσούνα και μετά απο την πόρτα. Απο αυτην την φυσούνα χωράνε μετα δυσκολίας μέχρι και 9 καλώδια, αν σκεφτεις καποια στιγμή να βάλεις δλδ ΚΑΙ ήλεκτρικά παραθυρα (+2 καλώδια) ΚΑΙ ήλεκτρομαγνητικές κλειδαριές (+ 5 καλώδια αυτες με τον διακόπτη εντολής). Τώρα ανοιγεις την τρύπα σε κάθε ταπετσαρία χρησιμοποιόντας π.χ. μια σέγα, ή ενα σουγιά με πριονάκι ή ενα κουζινομάχαιρο της μάνας σου). κοίτα ομως η τρύπα να είναι χαμηλά εκεί που έχει τρύπα από πίσω στην λαμαρίνα. και να μπορεί να κατεβαίνει το τζάμι. Αν θες να βάλες ηχέιο πού έχει βάθος πρέπει να βάλεις προσθήκες. Για να φτίάξεις προσθήκες πας στο Praktiker ή σε καποιο μαραγκο της γειτονιάς σου, αγοραζεις από το χοντρό mdf κομμάτι για να φτιάξεις 4 προσθήκες (αξία 5 ευρό). Παίρνεις την σέγα (αξία 30 ευρό) η το σουγιαδάκι (αμα εισαι μαζόχας) και φτιάχνεις 4 δαχτυλίδια με εσωτερική διάμετρο όσο της τρύπας του ηχείου και εξωτερική όσο η διάμετρος του ηχείου. κολλάς τα 2 δαχτυλίαδα μεταξύ τους για να έχεις διπλάσιο πάχος και ετσι τωρα έχεις 2 προσθήκες. Πας στον ταπετσερη της γειτονιάς σου αγοραζεις ενα μικρό κομμάτι δερματίνη ΕΡΑ (αξία 1 - 2 Ευρό) για να ντύσεις τις προσθήκες (ή με βενζινόκολλα κόλλα ή με συραπτικό). Τώρα είσαι έτοιμος να βάλεις τις ταπετσαρίες πίσω στην θεση τους. Παιρνεις και δυο λάμες και τις βιδωνεις εσωτερικά πιάνοντας τες στην πόρτα και στην προσθήκη έτσι ώστε να κρατιέται και να μην αρχίσει να στραβώνει από το βάρος η ταπετσαρία. με αυτές τις προσθήκες προστατεύονται έτσι και τα ηχεία από τα νερά. Χωρίς αυτές πρέπει να βάλεις πλαστικά καπάκια από πάνω απο τα ηχέια για να μην βρεχονται. βαλε τα καλώδια πίσω απο τα ηχέια, βιδωσε τα ηχεία συνδεσε τα καλώδια στο κασετόφωνο και εισαι ετοιμος.
Αμα τα κανεις όλα αυτά τρύπα μου την μύτη.
Χρόνος για να τα κάνεις εσυ όλα αυτα......................... ανυπολόγιστος.
|

02-02-07, 18:43
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα θελει ο νονοσ ειναι λεπτομερέστατοσ και εμπεριστατομένοσ!!!!!!!!!!νασαι καλα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24814010 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|