Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

02-10-13, 22:22
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ετσι ακριβως!!!
Χανεις 3-4 αλογακια απο αυτο το <πολυ>καυσιμο.........
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

08-01-14, 18:27
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kερκυρα
|
|
ερωτηση, συγγνωμη αν εχει απαντηθει καπου και δεν το ειδα στις 100+ σελιδες  οσον αφορα την συμβατοτητα, πρεπει να ελεγξουμε διαστασεις και μεγεθη απο κατι? ειχα παρει εναν τυπο τηλ για εναν στροφαλο 1zz και με ρωτησε αν ο δικος μου ειναι με τα 95 η 100 χιλιοστα, αυτο πως μετριεται?

28-08-14, 15:32
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παίδες, έχω τις εξής δύο ερωτήσεις... η μια πιο δύσκολη από την άλλη!!!!
Πεταλούδα και πολλαπλή από Celica έχουν διαφορά από τις αντίστοιχες από MR2;;; Μία από τις δύο βοηθάει περισσότερο σε επιδόσεις;
Επίσης, επειδή σε πολλά ξένα sites διαβάζω ότι η πολλαπλή του 1ΖΖ πάσχει από διαφράγματα που σπάνε με τα χρόνια ή την πίεση και τα χλμ του κινητήρα, πολλοί βάζουν την αλουμινένια του 2ΖΖ απλά προσαρμόζεται και ένα πλακάκι για να κουμπώσει στο μοτέρ. Σε αυτή την περίπτωση μπαίνει και η πεταλούδα του 2ΖΖ ή κουμπώνει και του 1ΖΖ;;;;;;;;
 |
|
 |

28-08-14, 15:42
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
1) Απ'ότι ξέρω η πολλαπλή και η πεταλούδα απο celica (143hp) και ΜR2 δεν εχουν διαφορές.
2) Δεν βαζουν την αλουμινενια του 2ΖΖ στα υπερκυβισμενα. Υπαρχει Ιαπωνική και Αμερικάνικη αλουμινενια πολλαπλή για 1ΖΖ.
Η πλαστική πολλαπλή του 1ZZ πασχει απο διαφραγματα αλλα ειναι πολύ καλύτερη σε ροή απο την αλουμινένια. Η πλαστική δλδ ήταν βελτιωμένη εκδοση της αλουμινένιας. Η καλυτερη λυση ολων ειναι να βρεις ή να φτιαξεις πλαστική πολλαπλή χωρις διαφραγματα. (Και εγω το θελω αυτο αλλά δεν ξερω πού να την πάω :P).
Δεν βαζουν πλακακι στην αλουμινενια για να κουμπωσει στο μοτέρ (στο μοτερ κουμπώνει μια χαρα), αλλά βαζουν πλακάκι για να κουμπώσει επανω της η πεταλούδα απο 1.8. Αλλιώς, κουμπώνει χωρις πλακάκι η πεταλουδα απο 1.4.
Υ.Γ.: Δεν υπάρχει MR2 TS - τουλάχιστον όχι απο το εργοστάσιο... (για το FB το λέω :P).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 28-08-14 στις 15:50.
|
 |
|
 |

28-08-14, 19:06
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
1) Απ'ότι ξέρω η πολλαπλή και η πεταλούδα απο celica (143hp) και ΜR2 δεν εχουν διαφορές.
2) Δεν βαζουν την αλουμινενια του 2ΖΖ στα υπερκυβισμενα. Υπαρχει Ιαπωνική και Αμερικάνικη αλουμινενια πολλαπλή για 1ΖΖ.
Η πλαστική πολλαπλή του 1ZZ πασχει απο διαφραγματα αλλα ειναι πολύ καλύτερη σε ροή απο την αλουμινένια. Η πλαστική δλδ ήταν βελτιωμένη εκδοση της αλουμινένιας. Η καλυτερη λυση ολων ειναι να βρεις ή να φτιαξεις πλαστική πολλαπλή χωρις διαφραγματα. (Και εγω το θελω αυτο αλλά δεν ξερω πού να την πάω :P).
Δεν βαζουν πλακακι στην αλουμινενια για να κουμπωσει στο μοτέρ (στο μοτερ κουμπώνει μια χαρα), αλλά βαζουν πλακάκι για να κουμπώσει επανω της η πεταλούδα απο 1.8. Αλλιώς, κουμπώνει χωρις πλακάκι η πεταλουδα απο 1.4.
Υ.Γ.: Δεν υπάρχει MR2 TS - τουλάχιστον όχι απο το εργοστάσιο... (για το FB το λέω :P).
|
οι διαφορες mr2 και celica ειναι καθαρα στο πως τοποθετειται η πεταλουδα, ωστε να καθεται και η ντιζα μακρια απο το μοτερ .. κατα τα αλλα ολα ειναι ακριβως τα ιδια σε θεμα αποδοσης..
Οσο για την πολλαπλη στελνεις μια 1.8αρα πλαστικη πολλαπλη στην monkeywrench και σου στελνουν μια αλλη ετοιμη φτιαγμενη χωρις διαφραγματα, ή και την δικια σου φτιαγμενη..Αν δεν στειλεις εσυ πολλαπλη και αγορασεις απευθειας απο αυτους μια που εχουν ηδη φτιαξει σε χρεωνουν ενα εξτρα ποσο επειδη δεν τους εστειλες εσυ πολλαπλη μπες monkeywrench.com και θα δεις τιμες κτλ
Η εισαγωγη απο 2ΖΖ μπαινει αλλα θελει κοψε ραψε και αλλες πατεντεες, θα δεις μια βελτιωση στα ψιλα αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο συν οτι θελει ρυθμισμα οπωςδηποτε κατι που δεν πολυ χρειαζεται με τα πραγματα απο 1ΖΖ...καλυτερα να πεξεις με την πεταλουδα...ποιο ευκολο..μπορεις να βαλεις απο 1ΖΖ απο 2ΖΖ αλλοι εχουν βαλει απο honda ,παλι το ιδιο αποτελεσμα θαχεις... ορεξη και λεφτα να εχεις και ολα γινονται αλλα μιλαμε για 10-15 αλογα διαφορα αν παιξεις με custom-ιες με εκκεντροφορους ειδσαγωγη πεταλουδα εξατμιση , πιστονια απο 1.6-1.4 ....οχι καμμια τρελη διαφορα σε γκαζι απλα το μοτερ θα εχει λιγο πιο αγρια αισθηση δουλευοντας ψηλα κι οχι απολυτα και φοβερα καλυτερες επιδοσεις..Εξαρταται εσυ τι θες..μπορεις να το κανεις 140-145 αλογα με stock πραγματα ειναι το πας 160-165 αλογα με customιες και aftermarket ....και τα αναλογα χρηματα και ταλαιπωρια..
|
 |
|
 |

28-08-14, 20:18
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και εγω για τις διαφορες στην αποδοση αναφερθηκα για πολλαπλη/πεταλουδα Mr2/Celica. Αυτη ηταν και η ερωτηση του nuntius. Αν ειναι να παρει πεταλουδα που η ντιζα καθεται ακριβως ιδια με του corolla πρεπει να βαλει απο avensis 18αρι. Ουτε με του ΜR2 καθεται τελεια η ντιζα, ουτε με του celica. Η χειρότερη ειναι του celica. Του Mr2 με μια ελαχιστη πατεντουλα την κανεις την ντιζα να στεκεται ιδια με του corolla. Το ξερω επειδη τετοια εχω βαλει.
Με το monkey wrench το ξερω, αλλα ειναι ακριβο γμτ... Μακαρι να ηξερα να το κανω μονος μου. Πολλά εξοδα, καθυστερηση για να παρεις κατι μεταχειρισμενο γμτ. Θα δούμε.
Παντως πεταλουδα 2ΖΖ σε υπερκυβισμενο δεν εχω δει να βαζουν. Δεν ηξερα καν οτι μπαινει - εστω με πατεντα. Αλλα οπως λες δεν ξερω και αν αξιζει.
|
 |
|
 |

28-08-14, 23:27
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Και εγω για τις διαφορες στην αποδοση αναφερθηκα για πολλαπλη/πεταλουδα Mr2/Celica. Αυτη ηταν και η ερωτηση του nuntius. Αν ειναι να παρει πεταλουδα που η ντιζα καθεται ακριβως ιδια με του corolla πρεπει να βαλει απο avensis 18αρι. Ουτε με του ΜR2 καθεται τελεια η ντιζα, ουτε με του celica. Η χειρότερη ειναι του celica. Του Mr2 με μια ελαχιστη πατεντουλα την κανεις την ντιζα να στεκεται ιδια με του corolla. Το ξερω επειδη τετοια εχω βαλει.
Με το monkey wrench το ξερω, αλλα ειναι ακριβο γμτ... Μακαρι να ηξερα να το κανω μονος μου. Πολλά εξοδα, καθυστερηση για να παρεις κατι μεταχειρισμενο γμτ. Θα δούμε.
Παντως πεταλουδα 2ΖΖ σε υπερκυβισμενο δεν εχω δει να βαζουν. Δεν ηξερα καν οτι μπαινει - εστω με πατεντα. Αλλα οπως λες δεν ξερω και αν αξιζει.
|
Εκανα quote το post σου αλλα στην ουσια απαντω και στους δυο , συγγνωμη αν παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου .
Η πολλαπλη του 2ΖΖ παινει με κοψε ραψε αλλα ψιλοψοφαει χαμηλομεσαιες και γενικα δεν μπορει να το καλιμπραρει καλα ο εγκεφαλος... με προγραμμα ψηλα σιγουρα περνεις παραπανω , αλλα με ανοιγμενη πολλαπλη 1ΖΖ σαν του monkey και ανοιγμενη πεταλουδα απο 2ΖΖ πετυχαινεις παρομοια αποτελεσματα με λιγοτερο κοψε ραψε
Απλα εξω την βαζουν οποιοι την βαλουν για ομορφια και για turbo εφαρμογες κυριως, εκει αξιζει τα λεφτα της, πολυ ανωτερη
|
 |
|
 |

29-08-14, 11:42
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Μιχαλάκη, όλα τα παρακολουθείς βλέπω!!!!
Παίδες, δεν θέλω να κάνω ούτε customιές ούτε να ζορίσω το μοτέρ για 5-10-15 παραπάνω άλογα. Εργοστασιακή φάση μόνο. Σκέφτομαι για την συνταγή του mad... απλά δηλαδή εντόσθια, πολλαπλή πεταλούδα 1ΖΖ και τελικό TS χωρίς προκαταλύτη. Την πολλαπλή χωρίς διαφράγματα από mwr την είδα κ εγώ αλλά πολλή αγγαρεία, πολλά έξοδα και αναμονή και δεν θέλω να εμπιστευθώ ξένη πολλαπλή άσε που για να στείλω τη δική μου πάει ο κούκος αηδόνι. Έχω δει την αλουμινίου 1ZZ αλλά είναι από το μοτέρ πριν το 99 και ξέρω ότι στο 1ΖΖ 99+ κόβει απόδοση. Η μόνη σίγουρη λύση είναι η πλαστική αλλά την φοβάμαι γιατί παντού ακούω ότι σπάει και μου το είπε και μάστορας στην αντιπροσωπεία σήμερα.
Σε αυτό το σημείο μόνο κολλάω. Δεν ξέρω τι να κάνω... Μιχάλη εσύ έβαλες μτχ πολλαπλή πεταλούδα MR2;;;

29-08-14, 12:41
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εμενα του 1600 3zz πολλαπλη παντως με 180.000 χλμ δεν εσπασαν ποτε τα διαφραγματα. Και φοραω αυτη χωρις τα δοαφραγματα απο τον monkey.
|

29-08-14, 13:05
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κώστα, αφου λες ότι φοράς χωρίς τα διαφράγματα... πώς να σπάσουν οέο;;;;;;
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,86687589 seconds (88,15% PHP - 11,85% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|