Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

22-06-07, 14:19
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Χθες το βράδυ είχα βγει βόλτα με ένα Chrysler Sebring 2500cc ενός φίλου μου γιατί ως γνωστόν το δικό μου είναι ακόμα χειρουργείο.Είχα ανοίξει και την κουκούλα και ρολάριζα χαλαρά(150-160) στην Εθνική, ώσπου στην Γέφυρα της Βαρυμπόμπης σκάει δίπλα μου ένα Punto turbo και αρχίζει τα σκασίματα δίπλα μου.Κόβω λίγο κόβει κι αυτός και ως δια μαγείας αρχίζουμε να ανοίγουμε μέχρι τα διόδια των Αφιδνών.Εν τω μεταξύ το puntaki αγκομαχούσε μεν ήταν πίσω μου δε για αρκετή ώρα μέχρι να 200αρίσουμε που άρχισε να χάνει ενώ εγώ είχα κι άλλα να δώσω!!!

22-06-07, 14:38
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εγω ενα εχω να πω γενικα και ας παρεξηγηθώ! ΟΠΟΙΟΣ εχει Ε12 1,4 και πει οτι εχει δει πανω απο 215 ειναι ψευτης.....πριν λιγες μερες η 5η μου κοφταρε τρελα στα 215-217 και με σφαλιαριζε στα 213 περιπου(κοντερισια παντα) πισω... το κακο ηταν της ολης φασης να χασω απο ενα mercedes!!!!Αφου πρωτα του παιζω φωτα(κοντα στα 210) και στα 215 οταν ειναι να περασω μενω εκει και ξαναμπαινει αριστερα ο τυπος!!!!!!
χεχε!
Το θεμα ειναι αυτο παντως 1,4 (Ε12 παντα με 5αρι) δεν παει πανω απο 215 ας το πεταξεις και σε γκρεμο
|

22-06-07, 19:30
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
γενικα δεν ειμαστε καλοι στις τελικες...αν ανοιγατε απο σταση ακομα και το chalenge να ηταν πιστευω θα ηταν πισωωωωωω!!!!!
|

22-06-07, 20:06
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Μπορεί να ήταν το 1.8  δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό, αλλά σίγουρα από κάποια χιλιόμετρα και πάνω μας ρίχνει άνετα στα αυτιά 
|

23-06-07, 13:08
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Μπορεί να ήταν το 1.8  δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό, αλλά σίγουρα από κάποια χιλιόμετρα και πάνω μας ρίχνει άνετα στα αυτιά 
|
Eπειδή έχω βάλει με Almera 1.8 φίλου (116 άλογα) και το έχω οδηγήσει κιόλας, μόνο από στάση παρακολουθούμε σχετικά κοντά... Εν κινήσει δεν έχουμε καμία τύχη.
Επί τη ευκαρία να πω ότι είναι και πιο οικονομικό. Σε κοινή διαδρομή Ερμιόνη-Κόρινθος και με νορμαλ προς γρήγορη οδήγηση, το δικό μου έκαψε 8.2 lt/100 km ενώ το Almera 7.4 ...

23-06-07, 15:18
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar
Eπειδή έχω βάλει με Almera 1.8 φίλου (116 άλογα) και το έχω οδηγήσει κιόλας, μόνο από στάση παρακολουθούμε σχετικά κοντά... Εν κινήσει δεν έχουμε καμία τύχη.
Επί τη ευκαρία να πω ότι είναι και πιο οικονομικό. Σε κοινή διαδρομή Ερμιόνη-Κόρινθος και με νορμαλ προς γρήγορη οδήγηση, το δικό μου έκαψε 8.2 lt/100 km ενώ το Almera 7.4 ...
|
Το 1.8 μόνο 116 άλογα βγάζει είσαι σίγουρος;

23-06-07, 18:57
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Το 1.8 μόνο 116 άλογα βγάζει είσαι σίγουρος;
|
Nαι φίλε μου τόσα βγάζει... 116 και ροπή 16,6
Η έκδοση Challenge έβγαζε -σύμφωνα με την αντιπροσωπεία- 140 άλογα...
|
 |

01-07-07, 08:22
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Προχθες εθνικη ηρθε ενα astra το προηγουμενο που ειναι ψιλοsedan..
Ανοιγουμε με 3η 100χλμ λεω ωραια θα απλωσουμε ωραια τις ταχυτητες και δεν χρειαζομαι κατεβασμα..λεω!
Θα εχουμε ωραιο πρωινο ξυπνημα..λεω!
Λεω ..θα εχω μετα απο καιρο ενα νεο τροπαιο..
Ανοιγουμε με τελειες αλλαγες στα τελειωματα τις 4ης ημουν κατι λιγοτερο απο ενα αυτοκινητο μπροστα ..λεω σιγουρα δεν ειναι μαμα 1400cc..
και μολις κουμπωνω επισης τελεια και 5η ξεκιναει να με μαζευει και στο τελος να με εχει προφυλαχτηρες..
εμφανησια ειχε 17¨ και τουλαχιστον τελικο..
τι πηγε λαθος?
Μπραβο του παντως! 
|
Παράθεση:
Βαλτοί ειναι ειναι τωρα τελευταια καποιοι?παλι τα ιδια χθες αυτη την φορα almera αγνωστης ταυτοτητας στην Αττικη ανοιγουμε με 4η με πλησιαζε και μολις βαζω 5η παλι τα ιδια με περασε..
χωθηκε σε εξοδο και δεν ειδα τι ηταν...
6 το πρωι δεν με χαλασε καθολου 
Φοραω εδω και 3 χρονια τελικο sebring και φιλτρο ΚΝ βασικα οτι εχω τα λεω στην σελιδα μου <<δειτε τα μελη>> με καθε λεπτομερια!
Και 15"με 205/50 κοντο βημα σε σχεση με 195/60..!
|
Μετα απο δυο απανοτες ηττες επιστρεφω!!
Χθες απο φαναρι μεχρι τα μισα της 3ης ενα Leon S το προηγουμενο εμεινε μισο αυτοκινητο πισω!
Αυτο ειναι 8v με βαρελακι ΒΜC και προγραμμα απο seat?
|

01-07-07, 13:34
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Παράθεση:
Μετα απο δυο απανοτες ηττες επιστρεφω!!
Χθες απο φαναρι μεχρι τα μισα της 3ης ενα Leon S το προηγουμενο εμεινε μισο αυτοκινητο πισω!
Αυτο ειναι 8v με βαρελακι ΒΜC και προγραμμα απο seat?
|
Τσουκ....16v με βαρελακι οπως λες,για προγραμμα δεν ξερω αλλα μαλλον ναι και 120 αλογακια!!!!
well done! 
|

23-06-07, 01:05
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
εγω ενα εχω να πω γενικα και ας παρεξηγηθώ! ΟΠΟΙΟΣ εχει Ε12 1,4 και πει οτι εχει δει πανω απο 215 ειναι ψευτης.....
Το θεμα ειναι αυτο παντως 1,4 (Ε12 παντα με 5αρι) δεν παει πανω απο 215 ας το πεταξεις και σε γκρεμο
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
γενικα δεν ειμαστε καλοι στις τελικες...
|
Ρε φιλε Roy , πως λες οτι δεν ειμαστε καλοι στις τελικες , ενω πιο πανω λες για 215χλμ???? Εκει που τα επιασες ειχε κλιση ο δρομος?
Παντως ρε παιδια , επειδη εχω οδηγησει και αλλα στην κατηγορια μας , δεν εχουμε μακρια 5η. Επειδη το αναφερατε ,το almera εχει πολυ μακρια 5η. Συγκεκριμενα την εχει over. Δηλαδη οσα πιασεις με την 4... Ενταξει αμα κοφταρει η 4 και εισαι σε κατηφορα και βαλεις 5 , θα παει παραπανω....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,76725507 seconds (87,26% PHP - 12,74% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|