Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|

05-01-11, 15:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Κααααααααααααλοι ειναι και αυτοι... 
|
Καλά, εσένα σε χάλασε που στις φώτο είναι φορεμένοι σε TS, γι' αυτό κάνεις ζήλιες τώρα...

05-01-11, 15:38
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Του 5θυρου ειναι πιο ωραιοι παντως. Μου φαινονται πιο διακριτικοι.
|

05-01-11, 15:45
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τι να τους κάνετε ρε σεις? Αφού και οι δυο δεν καπνίζετε αλλά και να καπνίζατε, δεν θα το ανοίγατε λιγότερο από την μέση το παράθυρο, αφού τρίζει ανελέητα....
|

05-01-11, 21:10
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Θα προσπαθησω μεσα στην επομενη βδομαδα να ανεβασω φωτο απο τους δικους μου mad.

10-01-11, 08:30
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Χθες κόψαμε την πίτα μας στο παράρτημα Πάτρας και είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω τους ΗΕΚΟ ανεμοθραύστες που φοράει ο Νίκος sop στην πανέμορφη E12 Corolla του η οποία είναι 3πορτη. Για όσους ενδιαφέρονται, ορίστε μερικές φωτογραφίες.
Αργότερα θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μου από τους γνήσιους ανεμοθραύστες της ΤΟΥΟΤΑ που έβαλα εχθές στο δικό μου Corolla.
|
 |

10-01-11, 14:10
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αργότερα θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μου από τους γνήσιους ανεμοθραύστες της ΤΟΥΟΤΑ που έβαλα εχθές στο δικό μου Corolla.
|
Σχετικά με αυτό το θέμα, ορίστε μερικές φωτογραφίες. Τους αγόρασα από τον Πασπαλιάρη 75 ευρώ. Τους έβαλα εχθές το απόγευμα μόνος μου. Σήμερα το πρωί ερχόμενος στη δουλειά είχα την πρώτη εμπειρία η οποία ήταν απόλυτα θετική. Με ταχύτητες περίπου 100 χλμ/ώρα δεν είχα κανέναν αεροδυναμικό θόρυβο. Με λίγο ανοιχτό το παράθυρο ο θόρυβος είναι πολύ λιγότερος από πριν που δεν είχα ανεμ/στες. Όπως θα δείτε, ο ανεμοθραύστης σταματάει πάνω ακριβώς πάνω από τον καθρέφτη και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ορατότητα. Είναι μεγαλύτεροι από αυτούς του εμπορίου αλλά τουλάχιστον εμένα δεν μου είναι άσχημοι στο μάτι.

21-02-11, 10:14
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Την Παρασκευή τοποθετήθηκαν στο αμαξι οι ανεμοθραυστες της HEKO.
Κατα τη γνωμη μου ειναι διακριτικοί και κανουν καλη δουλεια οταν εχεις λιγο ανοιχτο το παραθυρο.
Για οσους εχουν βαλει παρόμοιους, ειναι ανησυχητικό αυτο το λίγο ζόρι που κάνουν οταν τερματιζει ή ανοίγει το παράθυρο?
Θα ηθελα τη γνωμη σας (εμφανησιακά), υπολογίζοντας πως το αμαξι ειναι 5θυρο. Θενξ.

|

21-02-11, 10:34
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εμένα μου αρέσουν... Το ζόρι του παραθύρου είναι λογικό, και σε εμένα το κάνει... Η ορατότητα στους πλαϊνούς καθρέπτες είναι ok;

22-02-11, 09:04
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εμένα μου αρέσουν... Το ζόρι του παραθύρου είναι λογικό, και σε εμένα το κάνει... Η ορατότητα στους πλαϊνούς καθρέπτες είναι ok;
|
Αντρεα σε εσενα γιατι κανει ζορι το παραθυρο? Εξωτερικά δεν ειναι τοποθετημενοι οι δικοι σου?
|
 |
|
 |

22-02-11, 09:32
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αντρεα σε εσενα γιατι κανει ζορι το παραθυρο? Εξωτερικά δεν ειναι τοποθετημενοι οι δικοι σου?
|
Ναι, αλλά τα δύο κλιπσάκια που έχουν πιάνουν εσωτερικά, στην εσωτερική πλευρά των λάστιχων του παραθύρου. Σε αυτά οφείλεται το (λίγο) ζόρι που ακούγεται όταν τερματίζει το παράθυρο...
Πάντως, ξημερώματα σήμερα, με έσωσαν οι ανεμοθραύστες... Ο γιος μου έχει ένα θεματάκι με βρογχίτιδα και βρογχιολίτιδα. Τον είχε πιάσει πρώτη φορά όταν ήταν μηνών και τον έπιασε πάλι ξαφνικά σήμερα το πρωί στις 4. Έκλεισε ο λαιμός του και δεν μπορούσε να ανασάνει καλά-καλά. Η πρώτη λύση για άμεσα αποτελέσματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να ντύσεις καλά το παιδί και να το βγάλεις στο κρύο έτσι ώστε να ανοίξει ο λαιμός. Αυτό το πετυχαίνεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα εάν το βάλεις μέσα στο αυτ/το, ανοίξεις τα παράθυρα και τρέχεις με σκοπό να μπαίνει ο κρύος αέρας μέσα. Αλλά το πρωί έριχνε καρέκλες στη Πάτρα. Και εδώ ήρθαν και έδεσαν οι ανεμοθραύστες... Λίγο ανοιχτό το παράθυρο (σχεδόν τρία-τέσσερα δάχτυλα) το κρύο έμπαινε στο αυτοκίνητο αλλά όχι και η βροχή. Και το παιδί έγινε περδίκι...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,31252193 seconds (86,42% PHP - 13,58% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|