Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|
 |
|
 |

04-08-06, 15:54
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ΜΆ όλους αυτούς που μπλέχτηκαν με την ποιημαχία, τον Ranger τον ξέχασα, διέπραξα μοιχεία.
Αντί αυτόν να προκαλώ και ρόμπα να τον κάνω, καθόμουν κι ασχολιόμουνα μΆ όλους τους παραπάνω.
Μα τώρα που αποφάσισε να με ξανατσιγκλίσει, το γάλα της μανούλας του πρόκειται να το φτύσει...
Χτες βράδυ που τριγύριζα, με είχε πιάσει πείνα. Και έψαχνα νυχτιάτικα για μια καλή καντίνα.
Εκεί που φως δεν έβλεπα, μου είχε στρίψει η βίδα, ξάφνου το βλέμμα μου έπιασε μια άσπρη πινακίδα.
«ΤΟΣΤ, ΚΡΕΠΕΣ, ΦΡΕΣΚΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΖΕΣΤΑ», κι έγραφε πως θα τον βρω στο δρόμο πιο μπροστά.
Έτσι κι εγώ αποφάσισα να την ακολουθήσω, και άρχισα να σκέφτομαι τι σάντουιτς θα ψήσω.
Έψαχνα και ξανάψαχνα... Καντίνα πουθενά! Κάτι στο βάθος έβλεπα να φαίνεται αχνά.
Κι όταν κοντά πια έφτασα, είδα με μια τρομάρα, μία κορόλλα facelift 1600άρα.
Ήταν ο φίλος Ranger με ανοιχτό καπώ! Καθόταν και περίμενε πάνω σΆ ένα σκαμπώ!
Πάνω στο δόλιο γκάζι του έψηνε κάτι τοστ, και με διαβεβαίωσε πως θα ΅ναι low cost!
Αφού σε κόντρες δεν μπορεί ούτε να ξεκινήσει, είπε να βρει εναλλακτική για του γκαζιού τη χρήση.
Το γκάζι το ηλεκτρικό το έκανε τοστιέρα, μήπως και δει κάποια στιγμή κι αυτός μια άσπρη μέρα.
Τι κι αν τα ηλεκτρολογικά σκεφτεί να τα αφήσει? Σα καντινιέρης τοστατζής ποτέ δεν θα ΅χει κρίση!
¶σε που τόνε βόλευε και τΆ ανθρακί το χρώμα! Ταίριαζε με τα κάρβουνα και δεν έπιανε βρώμα!
Αυτά λοιπόν μου έλεγε κι είχε καταχαρεί, και ΅γώ ευθύς παρήγγειλα δυο κρέπες με τυρί.
Μόλις τις έφαγα έβγαλα συμπέρασμα σωστό, και την αλήθεια λέω! Μπορώ να ορκιστώ.
Όταν τΆ αμάξι οδηγεί δεν είνΆ ο ¶λαν Προστ, μα είναι καταπληκτικός όταν σου ψήνει τόστ...
The End...
Mad P.K. (Poetry King)
Y.Γ.: Ευχαριστώ τον Slobo για την ιδέα της παραπάνω ιστορίας...
|
 |
Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ |
 |

20-08-06, 10:50
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Re: ΠΟΙΗΜΑ-ΧΙΕΣ
Χρόνο πολύ δεν έχω για να ασχοληθώ
όμως τις διακοπές μου θέλω να διηγηθώ
εγώ με γκάζι ηλεκτρικό γύριζα στις κυκλάδες
ενω το ξύδι το τρελό, βόσκαγε αγελάδες
Ο Μιχαλάκης έβοσκε κατσίκια, αρνία και γίδια
εγώ στο αμάξι έψηνα κάστανα και καρύδια
μπορεί πανω στο γκάζι μου να ζέσταινα τοστάκια
όμως τα βράδια ήμουνα, με ώραια γκομενάκια
τα βράδια εγω τουρίστριες κερνούσα λιχουδιές
αυτός μέσα στη στρούγκα, σκουπιζε κοπριές
είχε τα ρούχα βρωμερά κι οι τρόποι του σαν πέτρα
γυναίκα δεν πλησιάζε ούτε πενήντα μέτρα
μα επειδή σαν άντράς, sex θέλει στις βραδίες του
με μια κατσίκα στρουμπουλή, έσβηνε τις ορμές του
μα όταν τα κονόμησε και έβγαλε λεφτα
ταξίδι αποφάσισε να πάει μακριά
και με την ευκαιρία, είπε να συνδιάσει
και του μοτέρ του τα άλογα, λίγακι να ανεβάσει
πήγε στη γαλατία και πήρε σουβενίρ
στο πορτ παγκάζ του κουβαλά ενα βαρύ μενίρ
του είπαν πως με αυτό κόντρες πολλές θα πάρει
και εκείνος ο κακόμοιρος, τους πίστεψε σαν ψάρι!!!
ωσάν τον Οβελίξ, βούτηξε στη μαρμότα
και εκείνοι τον κλωτσίσανε στον κώλο με μια μπότα (επεσε και η σχετικη λογοκρισία!!!)
αν ήσουνα Γαλάτης, θα ήσουν ο αγκαζίξ
την πλάτη τώρα τρύψε, με αλοιφούλα βιξ
και μαγικό ζωμο αν ρίξεις στο αμάξι
θαύματα δεν θα γίνουν, φίλε δε θα πετάξει
είσαι ρεζίλι των σκυλιών, για τράβα πιές μια ΦΙΞ
μαζί σου πία γελά, ακόμα και ο Ιντεφίξ
μια λύση τώρα βλέπω για την περίπτωση σου
λιγάκι ισως σωθεί, η δόλια υπόληψή σου
πάρε ενα σκοινί, 8 ευρώ το μέτρο
και σαν Κακοφωνίξ, δέσου πάνω στο δέντρο
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
 |
|
 |

20-08-06, 14:36
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="50139
Τώρα που μπαίνει ο Αύγουστος κι είναι παχιές οι μύγες είπα να γράψω ποίημα με μπλε και άσπρες ρίγες.
Κάθε πράγμα στο καιρό του και τον Αύγουστο ο κολιός, θα τα πω απΆ την καλή τους, θα τα πω κι από αλλιώς...
Ο Μάρμελ ετοιμάστηκε και πήγε για μπανάκια και ξέχασε και τις κλειστές στροφές στα λιμανάκια.
Τη Βούτα την προσπέρασε, «γεια» είπε στο Σχιστό, με στόμα δεν κατάφερε να μείνει όμως κλειστό.
Πιρούνι 20βάλβιδο θα κουβαλάει μαζί, χωρίς ταβέρνας φαγητά δεν θα μπορεί να ζει.
Σε κόντρες θα τον ξαναδούν τώρα από Σεπτέμβριο, μα η κοιλιά του θαΆ ναι σαν να κουβαλάει έμβρυο.
Ο Ranger τα μάζεψε και ήρθε στην Αθήνα. Για σπιτικό καλό φαΐ τον έχει πιάσει πείνα...
Το έτος δεν τελείωσε μΆ αυτές τις καταλήψεις, μα που δεν βρήκε γκόμενα τον έχουν πιάσει τύψεις.
Έχει καιρό να δει γυνή, κι αυτό είνΆ που τον σκιάζει. Για κόντρες και χειρόφρενα δεν τόνε πολυνοιάζει.
Μπορεί σ' ευθείες και στροφές να χάνει κι από Lada, μα αυτός θέλει με γκόμενες να πιει Pina Collada!
Ο Mike_G την έκανε για Τρίκαλα μεριά. ΘΆ αναστατώσει σίγουρα τριγύρω τα χωριά.
Τόσα κιλά έχει ροπή, θα ταΆ αξιοποιήσει, και του αγρότη τη δουλειά αυτός θα βοηθήσει.
Θα βάλει στην κορόλλα του τριλέπιδο υνί, και θα το δέσει 2 φορές μΆ ένα καλό σχοινί.
Πλαγιές, χωράφια και αγρούς θα πάει να οργώνει, και τα τρακτέρ τα άμοιρα κανένας δεν τα σώνει...
O Jims δεν πάει πουθενά. Όχι επειδή εινΆ καλόπαιδο. Μα ετοιμάζεται με μιας να μπει μες το στρατόπεδο.
Τάπερ γεμίζει ολονυχτίς με βάφλες και μπουγάτσες, κι όποιος να πάρει προσπαθεί, τρώει κλωτσιές και μπάτσες.
Τα βράδια παίρνει την TS για να της πιει το αίμα. Τώρα που θα υπηρετεί του φαίνεται σαν ψέμα.
Που αντί αυτή να οδηγεί και να τον λενΆ ωραίο, η φάτσα του θα διακοσμεί καρότσα ενός ΡΕΟ.
Στην Κρήτη λέει χαλαρά να πάει ο Κυριάκος, και να κοσμεί το γεύμα του ο Κρητικός ο ντάκος.
Μες το King Μίνως με σπινιές θα βάλει την κορόλλα, με σβούρες και ντριφτάρισμα θα τα γκρεμίσει όλα.
Θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Χανιά μέχρι και Βάι, και σ΄ όλα αυτά είμαι σίγουρος θα πάει με το πλάι.
Στο Κρητικό οδόστρωμα ποτέ δε θα ισιώσει, μόνο μη φάει κουμπουριές αν το ΅χουν φρεσκοστρώσει...
Ο wastegate σίγουρα τις ζέστες δεν γουστάρει, που το τουρμπίσιο το μοτέρ δεν βλέπει να ΅χει χάρη.
Για παραλίες μακρινές παίρνει συγκοινωνία, τΆ αμάξι το μετακινεί μόνο ως τη γωνία.
Για βόλτες και σκασίματα πάει μέσα στο βράδυ, που πέφτει ο υδράργυρος (και δεν του καίει και λάδι!).
Πλέον δεν τον απασχολούν της πίεσης τα bar, μα το ποτάκι του να πιει σΆ ένα καλό beach bar.
O Νίκος δεν περίμενα διακοπές να πάει. Μετά την ανακαίνιση η πλάτη του πονάει.
ΠαρΆ όλΆ αυτά κανόνισε στη Ρόδο διακοπές, και φόρτωσε τΆ αμάξι του χωρίς περικοπές.
Γέμισε προφυλαχτικά όλο το ντουλαπάκι, να ΅χει μαζί του μπόλικα σαν πάει Φαληράκι...
Και στο καζίνο θα βρεθεί, κέρδη πολλά να δρέψει, μα μη του πάρουν τα βρακιά και με κανό επιστρέψει...
Τέλος ο Γιάννης ο G6 φεύγει απΆ τη ΔΟΥ πλοίων, με ύφος θριαμβευτικό 10 καρδιναλλίων.
Τώρα που τον ανέχεται ο ήρωας, η Κλαίρη, είπε και στις διακοπές μαζί να τήνε φέρει.
Την κορολλίτσα γυάλισε, της έβαλε κουκούλα και 2 καρπούζια αγόρασε (καλά, που ΅χουν και βούλα!).
Θα φύγει προς το άγνωστο παίρνοντας το x-trail, και μες σε πλαζ μαγευτικές θα πίνει τα κοκτέιλ.
Καλό καλοκαίρι !!!!!
|
Απλα καταπληκτικος
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|

21-08-06, 09:10
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο.
|
 |
 |

21-08-06, 11:08
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Βαγγέλη καλέ φίλε μου είδα πως θέλεις πάλι, να πάρω δίχως έλεος το δόλιο σου κεφάλι.
Καλά ήταν που είχαμε καιρό να δούμε ποστ σου, κι ωραία στην καντίνα σου ετοίμαζες τα τοστ σου.
Αφού με κόμικς μΆ έμπλεξες έτσι θα σΆ απαντήσω, θα κάνω ένα ποτ πουρί για να σΆ ευχαριστήσω.
Αν έπαιζες στο Λούκι Λούκ θα ΅σουν ο ρανταπλάν, γιατί όλα τα κοπρόσκυλα στις κόντρες δεν νικάν.
Αν έπαιζες στον Αστερίξ θα ΅σουν ο Λιπτονίξ, γιατί το τσάι το ρουφάς και είσαι in the mix.
Αν έπαιζες στους Θάντερκατς θα ήσουνα ο Μάμρα, γιατί πας σαν παλιόγρια και έχεις σάπιο κάρμα.
Αν έπαιζες στον spiderman θα ΅σουν η θεία Μέη, γιατί σα θείτσα οδηγείς, βενζίνη να μην καίει.
Αν έπαιζες και στον Ταρζάν θα ήσουνα η τσίτα, γιατί έχεις μούρη μαϊμούς που τρώει μια τσικίτα.
Στον Mickey αν θα έπαιζες θα ήσουνα ο Goofy, φιστίκι έχεις για μυαλό και είσαι κλωτσοσκούφι.
Αν θέλεις να αναφερθώ στο κόμικ του Ποπάι, ο Πόλντο θα ΅σουνα εσύ που τρώει μα δεν πάει...
Στους X-men αν θα έπαιζες θα ΅σουν ο «Τσαορούφερ», αφού σε κόντρες θα ΅χανες και θα ΅καιγες τα γούφερ.
Τέλος αν ήσουν πόκεμον θα ήσουνα ο « Ρούφατσου», αφού ρουφάς την σκόνη μας με την κορόλλα-μούφα σου...
Με τέτοια συμπεριφορά και μούρη Sailor Moon, μπορείς να γίνεις άνετα μόνος σου ένα καρτούν... 
|
 |
 |

22-08-06, 12:44
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Φίλε Μιχάλη, καλή η προσπάθεια σου να γράψεις ριμες τις προκοπής. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι ειμαι απιαστός σε ιδέες και ατάκες....Για του λόγου το αληθές παραθέτω ενα ποιημα από την ποιητική συλλογή: "τα δεκατεσσεράκια πάνε στο κόντριwood".... Θα ακολουθήσουν και άλλα και ελπίζω οι κακόμοιροι δεκατεσσάριδες να μπορέσουν να απαντήσουν (αφού στο δρόμο, ούτως ή άλλως δεν μπορούν να το κάνουν, ας το κάνουν με ρίμες!!!)
Το καλοκαίρι πέρασε, εμπρός βήμα ταχύ,
κεφάλια βάλτε μέσα, για εξεταστική
στο διάβασμα πριν ρίξω, τα μούτρα σαν τρελός
στις ρίμες θα σας δείξω, πως είμαι ο πίο καλός!
τα μέλη πήγαν διακοπές, να κάνουνε μπανάκια
καιρός να ξεκουράσουνε και αυτοί τα μοτεράκια
και αφού έφυγαν όλοι και έμεινα μοναχός
η ηλεκτρική τοστιέρα μου, πήρε και εκείνη μπρός
λέφτα όμως ρε γαμώτο, δεν είχα όυτε για σάλιο
πρέπει να βρώ ενα τρόπο, ευρώπουλα να βγάλω
και τότε το αποφάσισα, να περιπλανηθώ
στα underground στεκια και θύματα να βρώ
και η τύχη χαμογέλασε και βρήκα corollaΚια
που 'χουν τα κυβικά λειψά, τα δεκατεσσεράκια.
είδαν το γκάζι ηλεκτρικό, και τα φιμέ τζαμάκια
και νόμισαν πως εύκολα, θα κέρναγαν τσαγάκια
μα τα 200 κυβικά, κάνουνε το κουμάντο
και τα οδηγάει ο RANGER που ήτανε Commando
πριν απ΄την κόντρα το παίζαν, σκληροί και αργιεμένοι
όλοι τους ήρθαν για μαλλί, μα βγήκαν κουρεμένοι
απο αυτούς που φόραγαν εξάτμηση group N
έβγαλα τόσα φράγκα, που ζώ μες τη χλιδή.
και απ' αυτούς που έχουνε φίλτράκι Κ&Ν
αγόρασα μια βίλα και ζω με μανεκέν
ηταν και μια εντεκάρα, με coil over KONI
μα όσο και να το φυσά, το τσάϊ δεν κρυώνει
βρήκα και καναδύο, που είχαν βαρελάκι
δεν άργησαν να πουν και αυτές το ποιηματάκι
συνάντησα ενα τύπο, που του χε στίψει η βίδα
τα φράγκα που του πήρα τα έχω σε θυρίδα
ήταν και ενα μαγκάκι που σκούπα είχε πάρει
μετά την κόντρα του έδωσα, φαράσι και κοντάρι
λιγάκι ισως με παίδεψαν, αυτές με το εξάρι
μα να που όμως στο τέλος, γέμισε το παγκάρι
Αχ δεκατεσσεράκια μου, πολύ ευχαριστώ
που για τις διακοπές μου σας είχα χορηγό
άντε και το χειμώνα, πριν πάω στον Παρνασσό
θα βγάλω όλα τα έξοδα, με κόντρες στο Σχιστό
και αφού μυαλό βάζετε και η τσέπη δεν πονάει
του χρόνου θα με στείλετε για μπάνια στη Χαβάϊ
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
 |
 |

22-08-06, 14:50
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μιας και είμαι ενδεδειγμένος και αποδεκτός ποιητής εκ των υπολοίπων, ας μου επιτραπεί να απαντήσω εγώ εκ μέρους των ομόσταυλων μου στην ανωτέρω πρόκληση/προσβολή/επίθεση, και να παραθέσω το παρακάτω κομμάτι από την ποιητική συλλογή μου "Ο άντρακλας με τις κοτσίδες"...
(Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων στον φίλο και συν-ποιητή Ranger για την σφοδρή αντεπίθεση μου).
Καΐλα έχεις φοβερή με τα 14άρια, κι είσαι φαγούρα τρομερή στα δυο μας τα π@π@ρι@.
Αντί να βάζεις στοίχημα στα 1600, ζητάς τα λίγα κυβικά να βγάλεις κάποια γρόσια.
Με παραπάνω κυβικά που έχεις στο μοτέρ σου, πουλάς μούρη και φούμαρα και κάνεις τις μαγκιές σου.
Κι αντί γιΆ αυτό να ντρέπεσαι, το λες και το φωνάζεις? Φίλε μου δεν κατάλαβες? Τον εαυτό σου κράζεις.
Έχω ένα φίλο κολλητό που οδηγεί παπάκι. Θέλεις να σου κανόνιζα ένα ανοιγματάκι?
Δεν θέλω να μου αγχωθείς, να τρέμεις σαν το ψάρι! Δεν θα δυσκολευτείς πολύ γιατί είναι πενηντάρι...
¶μα σε λένε κάγκουρα σου κάνουν κοπλιμέντο, και δείχνεις την αξία σου κόντρα σε seicento...
Με τα picanto και τα getz σου βγαίνει ο αντρισμός σου, μα είναι δυστυχώς για σε ο εξευτελισμός σου.
Εμείς με την αξία μας τα στήνουμε με όλους. Εσύ μονάχα είσΆ άξιος για να φιλάς τους κώλους
αυτών με ίδια κυβικά ή και με παραπάνω, που αν για κόντρα θα σου πουν εσύ κάνεις τον χάνο...
Εμείς έχουμε κότσια, εσύ έχεις κοτσίδια και τσάμπα μάλλον κουβαλάς τα δυό σου τα (μππιιιιιππ)
Εμείς έχουμε σθένος, εσύ έχεις ασθένεια αφού ΅σαι μια παλιαδερφή (με την καλή την έννοια).
Εμείς έχουμε θάρρος, εσύ έχεις αιθέρα, στην πίεση λιποθυμάς, σου κάνουμε αέρα...
Δεν φαίνεται ο αντρισμός κόντρα στους πιο «μικρούς» σου. Και θα ΅πρεπε κανονικά όλοι να πούμε «φτου σου!».
Όχι μη σε ματιάσουμε (αφού ΅σαι σα γορίλας), μα μήπως σε ξυπνήσουμε που έγινες ξεφτίλας.
Των λοκατζίδων η ντροπή και των κομμάντο αίσχος, άμα τα μάθουν όλα αυτά θα αποθάνεις φρέσκος...
Αυτά σου ΅μάθαν στο στρατό? Αυτή εινΆ η αντρεία?... Μάλλον πάντα σε πήζανε μέσα στην αγγαρεία...
Και τώρα όλα τα κόμπλεξ σου σε μας πας να τα βγάλεις μα να το ξέρεις φίλε μου είσαι ένας μπακάλης.
Μόνο για βρούβες να πουλάς, λάχανα και καρότα, γιατί για κόντρες σοβαρές κάνεις όλο την κότα.
Χαλάλι σου και τα λεφτά που κέρδισες στις κόντρες για νΆ αγοράσεις και καλτσόν που σου ΅φυγαν οι φόδρες.
Αφού συμπεριφέρεσαι σα να ΅σαι μια κυράτσα κι απΆ της «Ελλάδος τα παιδιά» θυμίζεις τον Χλαπάτσα.
Και τη Χαβάι διάλεξες να πας στο μάνι μάνι . Σωστή κάνεις επιλογή μιας κι είσαι Χαϊβάνι!
Ένα μονάχα θα σου πω που μάλλον δεν το ξέρεις. Εκτός από παλιόκοτα είσαι και κουλοχέρης...
Γιατί αν πέσεις σε στροφές και το τιμόνι μπλέξεις, καλύτερα πάρε μαλλί ζιπούνια για να πλέξεις.
Να έχεις πάντα υπόψη σου τον παρακάτω στοίχο, που σίγουρα σε προκαλεί και σε κολλάει στον τοίχο.
Την δόξα για τον νικητή την δίνει ο ηττημένος, και άμα κρίνω από εσέ, είσαι ξεφτιλισμένος...
Mad P.K. (Poetry King)
|
 |
 |

22-08-06, 15:16
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="51324
Το καλοκαίρι πέρασε, εμπρός βήμα ταχύ,
|
ΕΕΕΠ !!!!! Αυτή η στροφή είναι κλεμμένη από τραγούδι του παπακωνσταντίνου !!!!! χι χι χι ! 
 |
 |

22-08-06, 16:48
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Αγαπητέ μου madvinegar pk. Επέτρεψε μου να συνεχίσω λίγο το ποίημα σου ! δηλαδή να προσθέσω δύο λογάκια ακόμα !!
Φίλτατε ranger ! παραδίδω αυτό το μικρό δημιούργημα μου προς τιμήν σου !!
Ήρθα πάλι και έκατσα παρέα για να γράψω δύο λογάκια να σου πω να σε ξανά ταράξω !
Την γλώσσα πάλι άπλωσες για να μας ταπείνωσης , πριν την βουτήξεις στο μυαλό εμάς για να κουμπώσεις !
Όλοι οι φίλοι με group-n έχουν λίγο μυαλό και ξέρουνε τι παίζεται κάτω απ' το καπό !
Μία βόλτα θα σε κάνω εγώ και τότε θα τα δεις , και στο στομάχι θα τα νιώσεις όλα μου τα ρεπρίζ !
Όλους μας λες πως μας περνάς και γράφεις και στιχάκια ! θέλω να μάς τα πεις αυτά κάτω στα λιμανάκια ! κόντρα όταν θα στήσουμε με πρώτη ευκαιρία και όχι να 'ρθεις και ξανά να κάνεις την κυρία !!
 |
 |

24-08-06, 17:48
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Μετά από την πρόκληση του μοντεράτορα ειδικών αποστολών (όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ) φίλου Βαγγέλη, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω γιατί με θίγει σε πολλά σημεία.
Πότε μου δεν ξανάγραψα σ' αυτό εδώ το τόπικ
Τον οίστρο δεν τον είχα και θα μουνα off topic.
Μα τώρα δα που διάβασα του ranger την μούφα
Νομίζω πως απόκτησα και γω λοιπόν μια μούσα.
Μιας και ήμουνα ο πρώτος που τα στησα μαζί σου
εγώ στα χώνω τώρα κι ας χάσεις το μαλλί σου.
Με την τοστιέρα χίμηξες τους δρόμους να δαμάσεις
και εκ του ασφαλούς το έστηνες, ποτέ σου να μην χάσεις.
Έψαχνες πάντοτε για κυβικά πιο λίγα
Γιατί στα ίδια να στηθείς δεν είχες τα α.....α (μπιπ).
Για μια αξία μας μιλάς πως θες να αποδείξεις
Μα εγώ θα σου προτείνω, κανένα τοστ να ψήσεις.
Με μας τους ταπεινούς 14αρηδες τα βάζεις
Πως με 200 κυβικά όλους εκτός μας βάζεις.
Για εξατμίσεις μας μιλάς και για φιλτράκια αέρος
μάλλον τα μπέρδεψες με τοστ με σαλαμακι αέρος.
Θυμάμαι όταν τα στήσαμε εσένα να ουρλιάζεις
Αρε που...α 12αρα στους δρόμους οργιάζεις.
Όταν όμως τα έβαλες με ένα 18αρι
Από την ντροπή σου έχασες το ένα σου πα...ι (μπιπ).
Βαγγέλη μου βάλτο καλά στο νου σου να το ξέρεις
Πως η αξία φαίνεται στα ίσια σαν τα φέρεις.
Πως πρέπει και τα κυβικά στα ίσια να κοιτάνε
και τα άλογα και οι ροπές για νίκες να μιλάνε.
Αυτά είχα τώρα να σου πω, μα θα ξαναγυρίσω
Και ίσως να φέρω και δυο τοστ, στο αμάξι σου να ψήσω.
Παντα φιλικά
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,23740101 seconds (81,48% PHP - 18,52% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|