Καλησπέρα!
Καταρχάς με το θέμα αντιπροσωπεία, δεν τολμώ ούτε απέξω να περάσω με τις τιμές που έχουν.
Είναι απαράδεκτοι, θεοπάλαβοι, σχιζοφρενείς και άκρως επικίνδυνοι να σου προκαλέσουν εγκεφαλικό με τις βλακείες που σου τσαμπουνάνε οι μηχανικοί εκεί μέσα. Και το λέω με λύπη! Πραγματικά πρέπει σε θεωρούν εντελώς ηλίθιο στην αντιπροσωπεία.
Αν δεν βρίσκεις κάτι μεταχειρισμένο γνήσιο, τότε και μόνο τότε, καταφεύγεις εκεί, με πολύ πόνο στην καρδιά.
Και εννοείται ότι μόλις πατάς το πόδι σου εκεί μέσα, πρέπει να ξέρεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ τι πρόβλημα έχει το αυτοκίνητό σου, να έχεις ψαχτεί σε 2-3 συνεργεία, και να τους πεις τους κωδικούς των ανταλλακτικών που θα χρειαστείς αναλυτικά! ΕΣΥ θα τους τα πεις όλα αυτά, όχι αυτοί! Αν το αφήσεις πάνω τους τελείωσες! ΠΟΤΕ διάγνωση και επισκευή στην ΤΟΥΟΤΑ. ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ!
Έπειτα παίρνεις τα ανταλλακτικά, πληρώνεις και φεύγεις! Δεν το επισκευάζεις στην TOYOTA! Πας αλλού, όπου έχει ανθρώπινες τιμές. Και έτσι κάνεις την δουλίτσα σου μια χαρά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για να κλείσω με το θέμα της αντιπροσωπείας, είναι πριν κανένα χρόνο που είχα κάτι αστάθειες στο ρελαντί και έκανα το λάθος να το πάω στην αντιπροσωπεία Νέος Κηφισός χωρίς να ψαχτώ πριν πάω. Τις αστάθειες μου τις έκανε για 2 λεπτά μόνο όταν έκανε κρύο, και μετά έστρωνε.
Ε λοιπόν μου βγάλανε κοστούμι 1100 € για καινούρια ολόκληρη πεταλούδα γκαζιού μαζί με τα εργατικά! Τους λέω γεια σας και έφυγα.
Έπειτα από ψάξιμο λοιπόν εδώ στο forum, το πρόβλημά μου λύθηκε με μόλις 27 €!!!
Αισθητήρας θερμοκρασίας ψυκτικού υγρού. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Να ναι καλά τα παιδιά που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ε από τότε τέλος η αντιπροσωπεία για μένα.
Πάμε στο δια ταύτα τώρα.
Ο φίλος iempan έχει απόλυτο δίκιο όσο αφορά το πάχος του κρυστάλλου αλλά και την ποιότητα! Καμία σχέση πραγματικά. Και όλοι λένε σιγά, τζάμια είναι! Όχι ρε φίλε, το ένα είναι τζάμι και το άλλο δεν είναι. Το γνήσιο είναι 3,5 χιλιοστά πάχος και το ημιτασιόν με το ζόρι 3! Το γνήσιο είναι εντελώς διάφανο με σχεδόν μηδενική αλλοίωση και παραμόρφωση στις πλαϊνές κούρμπες, και το ημιτασιόν είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς. Παραμορφώνει πολύ!
Όσο αφορά τα πλαινά και τα πίσω παρμπρίζ, η TOYOTA τότε έβαζε κρύσταλλα μάρκας NIPPON. Σε όλα τα corolla E11 που έχω κοιτάξει, στρογγυλοφάναρα και facelift, NIPPON έχουνε.
Όσο αφορά τα παρμπρίζ, νομίζω όντως PILKINGTON έχουν. Με επιφύλαξη αυτό πάντως.
Εάν τα σπάσω, θα μου βάλουν ημιτασιόν. Νόμος! Καμία εταιρεία δεν σου βάζει τα γνήσια! Ειδικά στα παλιά αυτοκίνητα.
Δυστυχώς για μένα η λύση είναι τα μεταχειρισμένα.
Όποιος μου τα βρει θα του ανάψω λαμπάδα!
|