Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σου έβγαλε και μέτρηση στον στρόφαλο για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης με τους υπόλοιπους που τις περισσότερες μετρήσεις που έχουμε κάνει αναφέρουν νούμερα στον στρόφαλο;
|
τα mustang μετρουν μονο τροχο και με μια ερευνα στι ιντερνετ θα διαπιστωσει κανεις οτι ειναι τα πιο αυστηρα στον κοσμο. Οι Αμερικανοι λενε οτι δειχνει 10-15% λιγοτερο απο τα dynojet και γι αυτο προσθετουν ενα 10% σε οτι τους δειξει το mustang. Το συγκεκριμενο ειναι καινουριο και ρυθμισμενο απο Αμερικανο. Ειναι οτι καλυτερο εχω δει γιατι ειναι ακριβεστατο σε καθε του μετρηση και με τρομερη λεπτομερια που σε βοηθαει απιστευτα στον προγραμματισμο( γιατι δεν με πολυενδιαφερουν τα αλογα αν ειναι πολλα η λιγα). Το συνηστω με κλειστα ματια για οποιν θελει να κανει δουλεια.
Και για την ιστορια το παιδι τρελαθηκε με τα αλογα που ειδε ( γιατι και το δικο μου εκει επαιζε) και μας ειπε οτι πριν λιγο καιρο προγραμματισαν ιντεγκρα με αρκετα αγριους εκκεντροφορους πιστονια με υψηλη συμπιεση 12.8 , χταποδι, εξατμιση ολη ελευθερη, βολαν και 15 αρια ( πραγμα που συμαινει λιγοτερες απωλειες στον τροχο) και εβγαλε 184 στις 8400 και στις χαμηλες ηταν χειροτερο απο τα δικα μας ( εδω παιζει ρολο ο μεταβλητος).
Τωρα που θα βαλουμε βολαν και θα κανουμε κατι ψιλοδιορθωσεις στο προγραμμα πιστευουμε θα περασουμε τα 180.
Και μια ακομα πληροφορια, το δικο μου εχει 2 λιφτ. Μια μπαινει στις 4000 βγαινει 5000 και ξαναμπαινει 5900κι αυτο γτ ετσι εδειξαν τα overlaps συμφωνα με το setup που εχω οτι ειναι το ιδανικο, αλλα αυτο δυστυχως μονο ο v- manage μπορει να το κανει.