Καταρχην το σασμαν λες απο ep82? τι σασμαν ειναι αυτο? εννοεις του 4EFTE? ή απο μαμα μοτερ 2Ε-Ε ep82? γιατι αν ειναι το δευτερο ειναι παρα πολυ κοντο και υποφερει το αμαξι με ενα τετοιο σασμαν! εγω επειδη το ειχα και σε starlet gt δεν μπορουσα να πιασω πολλα χλμ και ειχα αυξημενη καταναλωση, αν εχεις σασμαν απο το τουρμπο μοτερ τοτε δεν ειναι θεμα σασμαν ομως! με το 6ταχυτο δεν ανοιγει καλα το μοτερ αυτο γιαυτο σε ρωτησα αν εχεις, ξερω περιπτωσεις που ατομα με τετοιο σασμαν με την μαμα τουρμπινα ειχαν αυξημενη καταναλωση και δεν πηγαινε και τοσο καλα το αμαξι δεν ανοιγε καλα δλδ, αλλα δεν γνωριζω ακριβως αν ανοιγε ποιο μετα η τουρμπινα γιατι εξαρταται απο τα φορτια που δεχεται οπως πχ σε ανηφορες αργει να ανοιγει.
Στο θεμα της καταναλωσης το 8,5 που λεει ο Jason ειναι με ακρως οικονομικη οδηγηση! εγω προσφατα αρχισα να βλεπω τετοια νουμερα σε 2 γεμισματα αλλα εχω πανω υδρογονο και εκανα και διαδρομες σε ποιο ανοιχτους δρομους και ισως να ειναι απο αυτο κιολας. Μεσα στην πολη με ΟΧΙ οικονομικη οδηγηση και πολυ κινηση λιγο πανω απο 10 εβλεπα. Οποτε εισαι οκ απο καταναλωση μια χαρα! αν θες να καιει λιγοτερο ή πας σαν ΚΟΤΑ ή βαζεις υγραεριο!
|