Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |

26-06-12, 22:48
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτο που λες με το ρελαντι μου εχει τυχει και ηταν νοθευμενη βενζινη!!! οπως και οταν εβαζα απο διαφορα φτηνα βενζιναδικα, τωρα εχω wideband και βλεπω τι γινεται. Οταν στα εκανε αυτα εβγαζε απο την εξατμιση τιποτα καπνους? ας πουμε λευκο καπνο σαν ομιχλη? εκανε θορυβο? σαν μικρες εκρηξεις? γιατι εμενα ενα πρωι εγινε πολυβολο! σηκωσε στο ποδι ολη την γειτονια! οταν πηρε μπρος τερμα γκαζι δεν πηγαινε πανω απο 20χλμ!!! μετα απο ωρα εφτιαξε! παντως check engine δεν αναψε.
|

27-06-12, 08:40
|
Μέλος
|
|
|
|
δεν ειδα κατι..."καπνο" εκεινη την ωρα......ουτε ακουσα σκασιματα...οταν εμεινα 1 φορα.....εγινε αυτο οτι εμεινα δηλαδη....απλα δεν επερνε μπροστα με τιποτα τ αμαξι για ωρα....ειχα ερθει απο βολτα 1 ωρας λειτουργιας ....του κινητηρα...
|

27-06-12, 09:19
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://www.corollaclub.com/forums/sh...%D C%E4%E5%F2
εδω εχω λιστα με μαντραδες για ανταλλακτικα! δες τον Καπελλά στην Λιοσίων και τον Free way στον Γερακα!
-Αγαπίου (Free Way), Εθν. Αντιστάσεως 63 Γέρακας, 210-6047351
-Καπελλάς Import, Λιοσίων 274, Θυμαράκια 210-8312148
|

28-06-12, 13:26
|
Μέλος
|
|
|
|
ειναι πανακριβοι ολοι παιζουν απο 80-150 για μεταχειρισμενη πλακετιτσα!ουτε καινουρια να ηταν!Ειδικα στις μερες μας ειναι τρελα αυτα τα πραγματα!μεχρι 20 € δινω...απο εκει και περα ψαχνω μεσω φιλων μηπως καποιος με εξυπηρετησει...
|
 |
|
 |

28-06-12, 17:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ναι γενικά φαίνεται ακριβή η τιμή! αλλά δεν θες να μάθεις πόσο έχει καινούρια!!! ενδεικτικά αν και άσχετο αλλά για να συγκρίνεις, στον Καπελά που αγοράζω πήρα πρόσφατα 60 ευρώ το δυναμό του 4ΕFTE, όταν ο μαμα νεος κάνει 650 ευρώ!!!! και η αντλία υδραυλικου 50 ευρώ οταν καινουρια κάνει καπου ιδια τιμη παλι!!! οποτε αναλογικα οι τιμες μεταχειρισμενων ειναι....τσαμπα! αν δεις ποσο κανει αυτο που λες καινουριο μεταχειρισμενο ειναι πολυ φτηνο! η κρεμαριερα πχ υδραυλικη απο σταρλετ κανει αντιπροσωπεια κοντα 3000 ευρω!!!!! δλδ παιρνεις καλυτερα ολο το αμαξι!!!!!! μεταχειρισμενη κανει 150-200 ευρω. Δυστυχως ετσι ειναι....ρωτησες στους μαντραδες που ειπα? απο την λιστα ρωτα και τον Αντωνοπουλο στον Αγιο Δημητριο. Καλα 20 ευρω δεν παιζει να βρεις τπτ ρε συ, ενταξει ειπαμε...αν το εχεις αναγκη θα αναγκαστεις να δωσεις τα 80-150 που λες παντως, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς ποιός μαντράς το έχει φτηνότερα!
|

29-06-12, 12:19
|
Μέλος
|
|
|
|
εγω το βλεπω και αλλιως ομως...οτι ειναι 24 χρονια ανταλλακτικα ....και επισης ειναι απαρεκτο να εχει η toyota τοσο ακριβα ανταλλακτικα...αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο βεβαια.....
|

29-06-12, 22:48
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πονεμένη ιστορία! και ευτυχως η Toyota σαν εταιρια και ειδικα στα αμαξια μας σαν παλιοτερα εχουν ποιο φτηνα ανταλλακτικα και βρισκεις και μεταχειρισμενα! για δες κανα ακριβο και νεοτερο σε αλλες μαρκες να δεις τιμες να τρελαθεις! τι μπορεις να κανεις ομως? αν χρειαζεσαι κατι θα αρκεστεις στα μεταχειρισμενα! παρε τηλεφωνα να βρεις το φτηνοτερο!
|

04-07-12, 09:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
...απο την λιστα ρωτα και τον Αντωνοπουλο στον Αγιο Δημητριο.
|
Με τον συγκεκριμένο έχω νταλαβεριστεί στο παρελθόν, και έχει πολύ καλές τιμές και καλό εμπόρευμα. Από εκει αγορασα τον κεφτε του αδερφού. Διαμάντι! Απλά, είναι ακροβολισμένος κάπου στο "Μπραχάμες"!!!!! 
Μακρυά (θέμα τιμών), από τον πολύ γνωστό μαντρά κοντά στην Ι.Οδό...

04-07-12, 18:36
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μπραχάμι λέγεται! με το GPS μια χαρα πας! εγω ειχα παρει απο εκει καπακι διανομεα και ραουλο του 4EFTE με 30 ευρω NEW και ηρθε φορτηγακι της Toyota και τα εφερε μπροστα μου!!! γιατι τα ειχα παραγγείλει!
|

05-07-12, 01:25
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
...Μακρυά (θέμα τιμών), από τον πολύ γνωστό μαντρά κοντά στην Ι.Οδό...
|
Ποιον εννοείς;
Γιατί υπάρχει ένας στην Μεγ. Αλεξάνδρου λίγο μετά τη Θηβών, αλλά δεν νομίζω να είναι ακριβός -τουλάχιστον σε κάποια πράγματα που αγόρασα πριν λίγο καιρό για το Rav4-...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23924398 seconds (83,01% PHP - 16,99% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|