Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-06-12, 22:24
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ασε ρε που δουλεουν τσαμπα οι υδραυλικοι.....
σε ταμας?

η κατασταση ειναι ελεεινη αλλα ο υδραυλικος εκμεταλευεται την αναγκη της νοικοκυρας και ζηταει οσα του καπνισει...

αν ομως η νοικοκυρα τον ρωτησει απο πριν ποσα θες? τοτε μασαει...
Παλιά 05-06-12, 23:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ασε ρε που δουλεουν τσαμπα οι υδραυλικοι.....
σε ταμας?

η κατασταση ειναι ελεεινη αλλα ο υδραυλικος εκμεταλευεται την αναγκη της νοικοκυρας και ζηταει οσα του καπνισει...

αν ομως η νοικοκυρα τον ρωτησει απο πριν ποσα θες? τοτε μασαει...
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη, αν δεν ξερεις συγκεκριμενες περιπτωσεις και μιλας γενικα αστο, ξερω 100% τι σου λεω! απο 1ο χερι! καταρχην εγω στην δουλεια μου δεν βγαζω προσφορες νομιζεις για υδραυλικα και τετοια? οι πελατες εκμεταλευομενοι της κρισης θελουν καλα υλικα και τσαμπα!! αυτο δεν γινεται!!! εκτος αυτου ακομα και αυτοι που τα εχουν, γιατι οταν πελατες πχ ειναι εφοπλιστες δεν μπορει να μην εχουν και παλι κλαιγονται!!! ελεος δλδ!!!! και μη πω οτι δεν πληρωνουν ενω εχεις τελειωσει τις δουλειες σου, ακαλυπτες επιταγες και αλλα τετοια. Δλδ τσαμπα θα δουλευουμε ολοι? ή αυτοι ειναι οι εξυπνοι και εμεις οι @#$#$?
παντα υπαρχουν σε ολες τις δουλειες ανεξαιρετως και τα λαμογια, εγω αυτους που ξερω και τις περιπτωσεις που ξερω εννοω, δεν μπορω να ξερω τι κανει ο καθε υδραυλικος που υπαρχει!
ασε που για να αγοραζεις υλικα οι εταιριες-προμηθευτες θελουν ειτε πολυ κοντινες επιταγες ειτε μετρητα? να τα βρεις που????? ετσι αν σου τυχει μια δουλεια εστω μεγαλη πως θα πληρωσεις αυτα που αγοραζεις για την δουλεια αυτη οταν ο αλλος δεν σε πληρωνει εξαρχης? αρα??? απλα δεν παιρνεις την δουλεια.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 05-06-12 στις 23:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-12, 23:09
MARMEL Offline:
Αdministrator

εγω δεν ειπα οτι τα πραγματα δεν ειναι δυσκολα....
ουτε ειπα οτι δεν τραβας καναλια τη σημερον ημερα....

ομως.... κανε μια αναδρομη στο 2008 και 2009 αν θες και πες μου αν ηταν αλητες οι υδραυλικοι η οχι

προπερσυ φωναξα εναν υδραυλικο για μια πολυ απλη δουλεια στο σπιτι μου. τον φωναξα επειση ειχα δουλεια και δεν προλαβαινα και στην τελικη βαριομουν. μου ζητησε περι τα 1100 ευρω για 2 γαμοσωληνες Φ28 6 μετρων? τον εδιωξα κλωτσηδων και τις εβαλα ολομοναχος και μαμανε. κοστος? 186 ευρω + 7 ευρω το καλαι....!!!!

οι σιδεραδες? ζητησα καγκελα για τα μπαλκονια μου. 2200 εκαστο μπαλκονι....
κλωτσηδων και αυτος...
κοστος 440 ευρω ολα μαζι με τα ηλεκτροδια!!!!

αντιπροσωπεια πλυντηριων για να αλαξει 2 ρουλεμαν σε πλυντηριο 45αρι μου ζητησε 170 ευρω.και για να αλαξεις σασμαν σε αμαξι κανει πιο λιγα....
+ τα μεταφορικα να το παρουν αυτοι κ να το φερουν κτλ. δεν με αφηναν να το παω εγω.
2 ωρες εκανα να τα αλαξω το μαμημενο...

Ε ΟΧΙ ΡΕ....

εχεις κανενας απο μας μηπως λυπηθει καποιον μαντρα με αυτοκινητα που εκλεισε το μαγαζι του κλαιγοντας? οχι πεστε μου εχει κανενας σας λυπηθει καποιον μαντρα με τις αισχροκερδειες που εκαναν?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 05-06-12 στις 23:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-12, 23:12
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλα ξερω πολλες περιπτωσεις που πχ ενας αυτοματος πληρωσης κανει 28 ευρω, ο υδραυλικος τον χρεωνει 80 και βαζει και εργασια και το φτανει 150! και αν ειναι ιδιος που αυτος ηταν, 5 λεπτα θες να τον αλλαξεις! αλλα ειπαμε δεν ειναι ολοι ιδιοι, αλλα αν σου βγει το ονομα......και τωρα που δεν εχει δουλεια κανεις τους σχεδον, πολλοι εκλεισαν τα βιβλια τους, λογικο αφου δεν εχουν για να πληρωνουν ΤΕΒΕ και αν τυχει κατι δουλευουν ετσι, τι να κανουν αφου δεν βγαινουν? μηπως τους πληρωνουν επιδομα ανεργιας? ο εξυπνακιας ο Σαμαρας ελεγε να δωσουν και σε αυτους και σε καταστηματαρχες που εκλεισαν τα μαγαζια τους! ας γελασω! και τα χρηματα απο που θα βγουν? να υποθεσω απο τις προσθετες φορολογιες των εφοπλιστων και βιομηχανων? ή θα ξαναστιψουν μισθωτους και συνταξιουχους που δεν τους εμεινε ζουμι τπτ για να πληρωνουν και αλλα επιδοματα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-12, 23:19
MARMEL Offline:
Αdministrator

και γω τον αυτοματο πληρωσης γιατι τον αγορασα 7 ευρω? με μανομετρο κιολας
Παλιά 06-06-12, 09:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
και γω τον αυτοματο πληρωσης γιατι τον αγορασα 7 ευρω? με μανομετρο κιολας
προφανως πηρες καμια κινεζικη βλακεια! δεν εχει τοσο φτηνο κανονικα! αν ειναι δυνατον!!!! πες μου μαρκα! η CALEFFI ειναι ακριβη και η FAR ειναι φτηνοτερη και ειναι Ιταλικες μαρκες, παντα στις συγκρισεις τιμων πρεπει να ειναι ιδιες μαρκες, δεν ειναι ολα τα ιδια! νομιζω το ξερεις πολυ καλα αυτο! εχει εξαρτηματα φτηνα αλλα αν ειναι να τα βαλεις και να τρεχουν την αλλη μερα τι να το κανεις! περιμενω μαρκα και φωτο! μια φορα καπου εβαλαν μια μαπα και μετα δεν εκλεινε την παροχη, πλυμμηρισε ολο το μηχανοστασιο και καταστραφηκαν μηχανηματα χιλιαδων ευρω! μια αλλη φορα ειχε ερθει ενας και λεει βρηκε τα ιδια σωματα πχ 300 ευρω φτηνοτερα! ψαχναμε πως γινεται αυτο και ηταν απλο! εμεις του ειχαμε πει τιμη για τα Φιλανδικα PURMO και αυτος βρηκε κατι κινεζικα απο λαμαρινες της πλακας!!! λογικο λοιπον! οταν τρυπησουν και θα κλαιει να τον δω!
μερικες φορες (ισως οχι παντα) ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις...
εξαρτηματα γαλβανιζε πχ εχει καλες μαρκες πχ ATUSA και εχει και κινεζικα! μπορει οσο εχει ενα ATUSA να παιρνεις 2 κινεζικα! ομως ελα που εχει τυχει πανω απο 2-3 φορες μεσα στον μηνα να τρυπησουν τα κινεζικα γιατι ειχε τρυπουλες το εξαρτημα!!! τι να λεμε τωρα...
εγω δεν πηρα καποτε σκαστρα κινεζικη μαπε με 30 ευρω και μετα δεν δουλευε επειδη το εμβολο δεν ειχε στεγανοτητα με τον κυλινδρο! δλδ ελεος!
αν μου πεις βεβαια οτι βαζει ο υδραυλικος κινεζικο με 7 ευρω αλλα εσυ πληρωνεις για 28 (FAR) ή 47 (CALEFFI) τοτε παω πασο και ναι ειναι απατεωνας αυτος!
ακομα και την ιδια μαρκα να βρεις λιγο φτηνοτερα μπορει ενας πχ που παιρνει ποσοτητες και κανει τζιρο στην εταιρια να εχει καλυτερη εκπτωση αγορας και ετσι να πουλαει με μεγαλυτερη εκπτωση, αρα και φτηνοτερα! δεν ειναι λοιπον ολα ιδια και ομοια, εξαρτατε τι μαρκες παιρνεις και αναλογα αγορα κοστους κτλ, σε καποιες εταιριες πχ που δουλευουμε πολυ οπως η REHAU δυσκολα μπορει καποιος να εχει χαμηλοτερη τιμη. Οσο περισσοτερα αγοραζεις πετυχαινεις καλυτερη εκπτωση ειδικα αν αγοραζεις μετρητης ή με επιταγες κοντινες (αυτα για το εμποριο). Ο πελατης ναι θελει χαμηλοτερες τιμες αλλα δεν θα του πουλησεις σκαρτο πραγμα δλδ πχ κινεζικο για να κανεις πως εισαι ο φτηνοτερος γιατι αυριο-μεθαυριο θα πει οτι πουλας προβληματικα πραγματα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-06-12 στις 09:46.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-12, 23:48
MARMEL Offline:
Αdministrator

πως με βλεπεις? μοιαζω με τυροκομος?
η λες να πλημυρισω?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 1,04408908 seconds (88,25% PHP - 11,75% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com