Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Τα αλλαξες τα agx?
|
μάλλον δεν έχεις δει και το tutorial για τα koni ε?
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=22339
τα πηρα 470 και τα εβαλα μονος μου ενω η Toyota ζηταγε για AGX 800+!!!
βασικα τα μπροστα μου οκ ηταν μαλλον, τα πισω ομως ειχαν πεσει και εφευγε ο κολος πολυ συχνα δεν εκαναν σωστη επαναφορα, οταν τα εβγαλα ειδα πως ειχαν κατσει ποιο χαμηλα και επισης τα πιεζα μεσα και μετα επρεπε να τα τραβαω να τα βγαλω δλδ κολλαγαν κατω! ηταν λαθος μου που εβαλα AGX γιατι κοστιζουν ακριβα πολυ σε σχεση πχ με τα koni sport και δεν ειναι και επισκευασιμα! δεν τα πεταξα φυσικα τα εχω για τραμπα αν θελω να παω τα κονι για επισκευη, και τα μπροστινα εχουν ψωμι ακομα. Κλισεις μεγαλες το αμαξι επερνε πισω απο τοτε που την πηρα! δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια αλλα τωρα εγινε χειροτερα! οποτε αποκλειω να ειναι απο αμορτισερ αφου αλλαχτηκαν τον ΔΕΚ και ουτε και ελατηρια γιατι αλλαχτηκαν με μαμα, με τα eibach που ειχα το αμαξι επλεε!!!! (με νεα αμορτισερ AGX τοτε). Για αρχη αλλαγη σινεμπλοκ πισω ζαμφορ γιατι εχουν πολυ τζογο και βλεπουμε.
Ξεχασα να πω πως το πισω δεξι AGX εβγαζε -1,5 μοιρα camper!!! οταν στο αριστερο πισω ειχα -0.5! ειχα βαλει βιδες και ειχα κανει -1.0 δεν ηξερα τι φταιει! τελικα τωρα εφτιαξε με τις μαμα βιδες και το αμορτισερ ηταν στραβο απο μια λακουβα χαρο που ειχα στραβωσει 2 ζαντες με 70χλμ αφρεναριστα!