Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

24-10-11, 20:59
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να οφείλεται στο υδραυλικό τιμόνι? Γιατί απ' όσο ξέρω, τα υδραυλικά παίρνουν κίνηση απ' την μηχανή. Δηλαδή όταν σφήγγουν τα υδρυλικά και ζορίζεται ο κινητήρας, να παρουσιάζει αυτά τα κλωτσήματα, ενώ όταν ισιώνω το τιμόνι να είναι μια χαρά. Εάν ήταν η τρόμπα της βενζίνης, δε θα μου το παρουσίαζε στις υψηλές στροφές του κινητήρα, ακόμα και σε ευθεία?
|

23-01-12, 19:17
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Έχει κανείς άλλος 15άρες ζάντες με διαστάσεις ελαστικών !Φάρδος: 195 !Ύψος: 50 ή κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο μοντέλο? (195/50/15)
Έχω μία υπόνοια ότι όταν στρίβω με μεγάλη ταχύτητα σε κλειστές στροφές, λόγω της κλίσης που παίρνει το αυτοκίνητο, βρίσκουν οι μπροστά τροχοί στο αντίστοιχο φερό (δεξιά στροφή-αριστερός τροχός στο αριστερό φερό, αριστερή στροφή-δεξιός τροχός στο αριστερό φτερό) και γι' αυτό γίνεται αυτό το "ζόρισμα" που ανέφερα στα προηγούμενα posts.
Να αναφέρω πως αυτή η υπόνοια μου μπήκε όταν καταλάβα πως όταν έχω βάρος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πέφτω σε λακούβα ή σε ανάχωμα, ακούγεται ένας περίεργος ήχος που αρχικά νόμιζα πως ήταν η αναρτήσεις, αλλά τελικά είναι οι τροχοί που βρίσκουν στα φτερά (όχι από κάτω απ' το φτερό, στο πλάι).
|

23-01-12, 19:32
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
ειναι λαθος το offset της ζαντας σου,κοψε τα χειλακια
|

23-01-12, 19:41
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ποσο χαμηλωμενο ειναι το αμαξι? βλεπω το κενο στον θολο ειναι αρκετό! λογικα ειναι αυτο που ειπε ο jason! ξερεις τι offset εχουν οι ζαντες σου?
|
 |
|
 |

23-01-12, 21:02
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Έχει κανείς άλλος 15άρες ζάντες με διαστάσεις ελαστικών !Φάρδος: 195 !Ύψος: 50 ή κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο μοντέλο? (195/50/15)
Έχω μία υπόνοια ότι όταν στρίβω με μεγάλη ταχύτητα σε κλειστές στροφές, λόγω της κλίσης που παίρνει το αυτοκίνητο, βρίσκουν οι μπροστά τροχοί στο αντίστοιχο φερό (δεξιά στροφή-αριστερός τροχός στο αριστερό φερό, αριστερή στροφή-δεξιός τροχός στο αριστερό φτερό) και γι' αυτό γίνεται αυτό το "ζόρισμα" που ανέφερα στα προηγούμενα posts.
Να αναφέρω πως αυτή η υπόνοια μου μπήκε όταν καταλάβα πως όταν έχω βάρος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πέφτω σε λακούβα ή σε ανάχωμα, ακούγεται ένας περίεργος ήχος που αρχικά νόμιζα πως ήταν η αναρτήσεις, αλλά τελικά είναι οι τροχοί που βρίσκουν στα φτερά (όχι από κάτω απ' το φτερό, στο πλάι).
|
το ιδιο προβλημα ειχα και γω στο 111 οταν το πρωτο-πηρα τελικα εφταιγε η ζαντα ηταν λαθοσ το οφσετ. εγω τις πηγα σε εναν που επισκευαζει ζαντες τις εφαγε λιγο απο μεσα και ολα καλα...

23-01-12, 21:04
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Τελικά μόνο στις στροφές το κάνει. Διότι όταν μπαίνεις στη στροφή, αρχίζει να κλοτσάει και μόλις βγεις και ισιώσεις το τιμόνι, σταματάει να το κάνει.
Εάν είναι η τρόμπα της βενζίνης, ξέρει κανείς πόσο περίπου θα μου πάει το μαλλί?
Επίσης, ξέρετε που βρίσκεται? Στην 90άρα που έχω, δεν είναι κάτω απ' τα πίσω καθίσματα. Είναι μόνο το φλοτέρ εκεί. Έλεγα μήπως κάνει της 90άρας στην 100άρα, να τις έκανα τράμπα.
|
η τρομπα βενζινης στην 90αρα ειναι μεσα στο ρεζερβουαρ δε φαινεται πρεπει να το βγαλεις απο το αμαξι... και οχι δεν κανει στο 101...

23-01-12, 21:11
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
αυτες τις διακοπες μου τις κανει και εμενα, δοκιμασε να γεμισεις το ντεποζιτο με βενζινη και να δεις αν στο κανει.
|

23-01-12, 21:13
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για τι διακοπές λετε? η τρομπα ειναι ιδια σε 101/111/starlet ep82,ep91 δεν ξερω απο τι αλλο, παντως της ΕΕ90 δεν ειναι ιδια.
|
 |
|
 |

23-01-12, 21:48
|
 |
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Παράθεση:
|
εγώ έχω το ίδιο αμάξι με 15" 195 και 50 προφίλ και δεν βρίσκει θόλος. Έχεις λάθος όφσετ ζάντα. έχω βάλει και 195 60 η΄65 προφίλ και δεν έχει πρόβλημα αρκεί να έχεις το σωστό offset. Άλλαξε ζάντα ή πήγαινε σε λαμαρινα να σου τσαλακώσει το χείλος προς τα μέσα.
|

23-01-12, 23:10
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ποσο χαμηλωμενο ειναι το αμαξι? βλεπω το κενο στον θολο ειναι αρκετό! λογικα ειναι αυτο που ειπε ο jason! ξερεις τι offset εχουν οι ζαντες σου?
|
Δεν πρέπει να είναι χαμηλωμένο καθόλου. Δε ξέρω τι offset έχουν, όχι, αλλά δε βρίσκει η ζάντα, βρίσκει το λάστιχο στο φτερό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
αυτες τις διακοπες μου τις κανει και εμενα, δοκιμασε να γεμισεις το ντεποζιτο με βενζινη και να δεις αν στο κανει.
|
Το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχει διαφορά. Στην αρχή κι εμένα το μυαλό μου στη βενζίνη πήγε, μετά σε τρόμπα και το φίλτρο, αλλά μάλλον δεν είναι απ' αυτά, γιατί φίλτρο άλλαξα και η τρόμπα θα το έκανε και στις ανηφόρες λογικά. Όπως επίσης δεν παίζει να είναι και απ' τα μπεκ, γιατί θα το έκανε και στην ευθεία, εφόσον ζορίζεται το ίδιο με τη στροφή.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23917794 seconds (83,11% PHP - 16,89% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|