Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
επειδη κλεινει καπως ο χωρος εκει με την ποδια εχω παρατηρησει διαφορα,αμα λες εσυ ο ειδικος δεν εχει καμια απολυτως σχεση ετσι θα ναι
|
Νομιζω ολοι λιγο πολυ ξερουμε απο αεροδυναμικη τι ειναι και πως οι μασκες, οι αεραγωγοι κτλ παιζουν ρολο στην κατανομη αερα στην σωστη ψυξη! με το να κλεινουμε το i/c και το ψυγειο μεσα σε πλαστικα μερη ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ για την ψυξη τους! αρα δεν γινεται να ειναι καλυτερα! Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να καταλαβεις καποιες διαφορες! τις διαφορες εσυ που τις ειδες δλδ? στον δεικτη θερμοκρασιας? ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λεγεται! κάτι που μάλλον όλοι μας διαθέτουμε! οι ποδιές απο κατω ειναι για 2 μονο λογους! για να μην βρωμιζει το μοτερ και να το προστατευει απο τα νερα! όσο για την τιμη με το 1/3 της τιμης αυτης μπορώ να κανω με ανοξειδωτη λαμαρινα! ΕΛΕΟΣ ποια αυτη η Toyota!!!! πλακα μας κανει?????
μιλαγα για τις ποδιές, για το καπο μπορουμε να βαλουμε επένδυση με πετροβαμβακα ή υαλοβαμβακα, βρισκουμε σε μονωτικα οικοδομικών υλικών και με ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές!!!
ας πουμε και ενα παραδειγμα, εχουμε το intercooler κατεβασμενο μπροστα, ποτε αεριζετε καλυτερα και ψυχετε καλυτερα ο αερας, οταν δεν εχουμε ποδια καθολου οπως εγω πχ και ο αερας που σκαει επανω του περναει απο τα κενα του και φευγει στο κενο? ή οταν εχουμε ποδια και εγλωβιζεται ο ζεστος αερας εκει περα? δεδομενου οτι το intercooler στην Ελληνιστι ειναι εναλλακτης αερος. Καπως ετσι ισχυει και στο ψυγειο αλλα και για το ψυγειο του A/C, το μοναδικο προβλημα ειναι ΜΟΝΟ στα λυμναζοντα νερα, γιαυτο και σε πολλα μερη με ζεστη πχ Κυπρο και χωρις καπο κυκλοφορουν μερικοι αλλα και χωρις ποδιες απο κατω! γιαυτο και εδω πολλα αμαξια δεν εχουν ποδιες απο κατω για καλυτερες θερμοκρασιες! για το καπο δεν με ενδιαφερει καθολου ποσα χρονια στο starlet δεν επαθε τπτ ουτε και τωρα στην corolla, μονο το θεμα με τον ιμαντα μου την σπαει, το πολυ πολυ να βαλω κατι κατα μηκος του ιμαντα και να μην καλυψω και τα μπροστινα μερη για να εχω καλυτερες θερμοκρασιες απο κατω.