Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |

29-07-11, 18:27
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία
Η νοημοσύνη μας και η ανοχή μας σε όλα αυτά που γίνονται καθημερινά,θα φανεί στις εκλογές.αν ξαναβγουν οι ίδιοι πολιτικοί τοτε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..
|
+1,5 εκατομμύρια!!!
|
 |
|
 |

29-07-11, 18:54
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Συμφωνώ και εγώ με τους παραπάνω! ΟΤΙ και να γίνει ΠΟΤΕ δεν την πληρώνει κανένας πολιτικός! ολα είναι για τα μάτια του κόσμου! και ακόμα και τα αλλα που λενε οσοι εχουν χρημα την σκαπουλαρουν! γιατι με τα αυθέρετα τι θα γίνει δλδ? θα πανε να τα δηλωσουν αυτοι που ειναι μεσα σε δαση με βιλες 300+ μ2 και πισίνες? οχι βεβαια!!!! κανεις δεν τους ακουμπαει! ενω λενε οτι ειναι αμεσα κατεδαφιστεα! σε μια προσφατη βολτα μου από Μαραθωνα-Ανω Σουλι-Γραμματικο-Σεσι-Βαρναβα-Καπαδριτι-Καλαμο-Ωρωπο, εβγαλα το συμπερασμα για τα μερη με τα καμμενα πως αφού καηκαν τα δαση συρματοπλεξαν τα οικοπεδα με τα καμενα δεντρα μεσα! σκεφτομαι καπως να το βγαλω αυτο σε καναλια ή σε σελίδα θα δουμε τι θα κανουμε. Τα συρματοπλεγαματα ηταν ολοκαινουρια. Σε πολλες περιπτωσεις μεσα στα καμενα ειναι βιλες με πισινες ολυμπιακων διαστασεων!!!! και μετα λενε για τακτοποιησεις αυθερετων???? πλακα με κανουν????? και εχουν αλλοι ενα οικοπεδακι αγορασμενο με κοπο και δεν τους δινουν ΠΟΤΕ αδεια και ποτε δεν μπαινει το μερος στο σχεδιο!!! να πω για τα Δικαστικα Σχοινια που δεν υπαρχουν πινακιδες και σηματοδοτηση πουθενα και τα κατσαβραχα ειναι στο σχεδιο και εχει ενα οικοπεδακι στα βραχια με θεα την θαλασα μισο εκατομυριο ευρώ???? ε ρε φαπες που θελουν! η κυβερνηση και ολοι οι πολιτικοι ειναι για τα μπαζα και τις πετρες! ΑΙΣΧΟΣ!
Οπως λεει και ο Σωκράτης ο νόμος ειναι σαν τον ιστο της αραχνης, τα μεγαλα και τα δυνατα τον τρυπανε και φευγουν, και τα αδυναμα και μικρα πιανονται και τα τρωει η αραχνη ζωντανα. Ετσι και εδω.....
Αν συνεχισουν ετσι στο τελος ο καθε πολιτης θα ειναι αγανακτισμενος και αργα ή γρηγορα θα μας βρουν ολους μπροστα τους! και τοτε θα τους παιρνουμε με τις πετρες δεν θα εχει αλλα παρακαλια! η υπομονη τελειωνει!!
εμενα στην δουλεια μου ενω ειμαι στον ιδιωτικο τομεα, στα καλα καθουμενα μου εκαναν μειωση σε ημερομισθιο και 13ο και 14ο μισθο.
Υ.Γ εκλογές? τι είναι αυτό? εμενα ΔΕΝ θα με ξαναδει ΠΟΤΕ κανείς σε εκλογες! ξεχνάω από τώρα πως υπάρχουν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-07-11 στις 19:08.
|
 |
|
 |

29-07-11, 19:29
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Συμφωνώ και εγώ με τους παραπάνω! ΟΤΙ και να γίνει ΠΟΤΕ δεν την πληρώνει κανένας πολιτικός! ολα είναι για τα μάτια του κόσμου! και ακόμα και τα αλλα που λενε οσοι εχουν χρημα την σκαπουλαρουν! γιατι με τα αυθέρετα τι θα γίνει δλδ? θα πανε να τα δηλωσουν αυτοι που ειναι μεσα σε δαση με βιλες 300+ μ2 και πισίνες? οχι βεβαια!!!! κανεις δεν τους ακουμπαει! ενω λενε οτι ειναι αμεσα κατεδαφιστεα! σε μια προσφατη βολτα μου από Μαραθωνα-Ανω Σουλι-Γραμματικο-Σεσι-Βαρναβα-Καπαδριτι-Καλαμο-Ωρωπο, εβγαλα το συμπερασμα για τα μερη με τα καμμενα πως αφού καηκαν τα δαση συρματοπλεξαν τα οικοπεδα με τα καμενα δεντρα μεσα! σκεφτομαι καπως να το βγαλω αυτο σε καναλια ή σε σελίδα θα δουμε τι θα κανουμε. Τα συρματοπλεγαματα ηταν ολοκαινουρια. Σε πολλες περιπτωσεις μεσα στα καμενα ειναι βιλες με πισινες ολυμπιακων διαστασεων!!!! και μετα λενε για τακτοποιησεις αυθερετων???? πλακα με κανουν????? και εχουν αλλοι ενα οικοπεδακι αγορασμενο με κοπο και δεν τους δινουν ΠΟΤΕ αδεια και ποτε δεν μπαινει το μερος στο σχεδιο!!! να πω για τα Δικαστικα Σχοινια που δεν υπαρχουν πινακιδες και σηματοδοτηση πουθενα και τα κατσαβραχα ειναι στο σχεδιο και εχει ενα οικοπεδακι στα βραχια με θεα την θαλασα μισο εκατομυριο ευρώ???? ε ρε φαπες που θελουν! η κυβερνηση και ολοι οι πολιτικοι ειναι για τα μπαζα και τις πετρες! ΑΙΣΧΟΣ!
Οπως λεει και ο Σωκράτης ο νόμος ειναι σαν τον ιστο της αραχνης, τα μεγαλα και τα δυνατα τον τρυπανε και φευγουν, και τα αδυναμα και μικρα πιανονται και τα τρωει η αραχνη ζωντανα. Ετσι και εδω.....
Αν συνεχισουν ετσι στο τελος ο καθε πολιτης θα ειναι αγανακτισμενος και αργα ή γρηγορα θα μας βρουν ολους μπροστα τους! και τοτε θα τους παιρνουμε με τις πετρες δεν θα εχει αλλα παρακαλια! η υπομονη τελειωνει!!
εμενα στην δουλεια μου ενω ειμαι στον ιδιωτικο τομεα, στα καλα καθουμενα μου εκαναν μειωση σε ημερομισθιο και 13ο και 14ο μισθο.
Υ.Γ εκλογές? τι είναι αυτό? εμενα ΔΕΝ θα με ξαναδει ΠΟΤΕ κανείς σε εκλογες! ξεχνάω από τώρα πως υπάρχουν!
|
Μην τα λες αυτά Νικηφόρε, μην τα λες, γιατί μπορεί να λάβεις κι εσύ την παρακάτω απάντηση απο κάποιον προσαρμοσμένη βέβαια στο θέμα που θίγεις (γιατί η παρακάτω αφορούσε την ερώτηση μου "Γιατί οι πολιτικοί δεν μειώνουν τους μισθούς τους - δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη τους") !!!
"Προτιμώ να τα πολλαπλασιάσουν (οι μισθοί των πολιτικών) για να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι και να μην λογαριάζουν τίποτα, πολιτικό κόστος, συμφέροντα, κοκ.
Αυτο που θέλω είναι να παράγουν πολιτική, να προάγουν τη κοινωνία και τη χώρα και όχι απλώς να κατέχουν μια ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !
Υπάρχουν σημαντικοί νέοι άνθρωποι με καθαρές και προοδευτικες ιδέες που εφερε ο Παπαδρέου στη πολιτική (π.χ. Μόσσιαλος), ελπίζω να μην τους αχρηστεύσουν."
 |
|
 |

29-07-11, 19:51
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://news247.gr/oikonomia/ergasia/... .1310551.html
αυτό εδώ σηκώνει ΠΑΡΑ πολύ συζήτηση! θα πρέπει να γράψω εκθέσεις τώρα! από την μια είναι οι δημοσιοι υπάλληλοι που πέρνουν ήδη χαμηλούς μισθούς, γιατι προσωπικά ξερω ατομα που επαιρναν πχ 850 ευρώ καθαρα και τωρα δεν παιρνουν 750, και υπάρχουν αλλοι που το εχουν παρακάνει στα επιδοματα, στην κυριολεξια υπάρχει επίδομα για καθε λογης πραγμα που δεν φανταζομαστε πως υπάρχει!!! ξερω περιπτωση δημοσιου υπαλληλου που επερνε καποιο επιδομα για οδοιπορικα και η δουλεια του ηταν απεναντι απο το σπιτι του! οποτε στις περισοτερες περιπτωσεις καλα τους κανουν! το δημοσιο εχει σκισει και τον ιδιωτικο τομεα! στον ΟΣΕ εχει ατομα που επερναν μισθους ανω των 2000-3000 ευρώ για οχι κατι το ιδιαιτερο ετσι μπηκε μεσα ο ΟΣΕ και πολλα αλλα. Το θεμα ειναι ομως να μειωθουν και οι μισθοι στα λαμογια τα γνωστα καθως και σε καθε υπάλληλο της βουλής, ακουσα για καθαριστρια να παιρνει τον μηνα ανω των 2000 ευρω επειδη θεωρειτε υπαλληλος της βουλης! αν ηταν σε σχολειο για την ιδια δουλεια δεν θα επερνε 800 τον μηνα! Ο καθε πολιτικος εβαζε τους δικους του στο δημοσιο, πολλοι με μεσο κτλ και φτασαμε σε αυτη την κατασταση, δλδ των απολυσεων, των μειωσεων, των συγχονευσεων κτλ. Εγω ξερω πως οτι ειναι δημοσιο παει κατα διαολου. Μονο οι ιδιωτικοποιησεις θα μας σωσουν και ειναι και το μοναδικο καλο που θα κανει η κυβερνηση. Δυστυχως θελουν να κλεισουν και τομεις που χρειαζονται και δεν θα μπορει να εξυπηρετηθει ο κοσμος.
Υ.Γ ασχετο αλλα προτεινω οι πολιτικοι να πηγαινουν στις δουλειες τους με τα δικα τους ΙΧ και να μην υπερχρεωνουν το κρατος για να κοβουν βολτες με πολυτελη αυτοκινητα που τα πληρωνουμε εμεις! εμεις δεν ειμαστε οι #$$#$ να πληρωνουμε τα μαλιοκεφαλα μας για τις μετακινήσεις μας και αυτοι οι μαγκες! αντε μη συφιλιαστω τωρα!!!
|

29-07-11, 20:33
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
...Ο καθε πολιτικος εβαζε τους δικους του στο δημοσιο, πολλοι με μεσο κτλ...
|
Πατριωτικές κινήσεις...!!!! 

29-07-11, 21:06
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Πατριωτικές κινήσεις...!!!! 
|
Τωρα που θα εχουμε....πατριωτικες απολυσεις να δουμε γελια! τι θα απογινουν ποσες χιλιαδες υπαλληλοι? ο ιδιωτικος τομεας υποφερει ηδη εχει αυξηθει τρομερα η ανεργια, οποιος γινει ανεργος δεν ξαναβρισκει δουλεια, ειδικα αν εχει περασει καποια ηλικια, εχει παιδια κτλ. Τους βλεπω ολους μεταναστες για αλλες χωρες! ηδη ξερω γνωστους και φιλους που αφησαν την Ελλαδα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 1,01747990 seconds (88,37% PHP - 11,63% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|