Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Το ψηφίσανε τελικά! 155 ψηφοι θετικοι,135 νομιζω οι αρνητικοι και 5 παρών. Μας περιμένει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σεκς λεμε!!!! .... :P
|
Ευτυχώς βρέθηκαν 155 πατριώτες και γλύτωσαν τη χώρα από τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Προτιμώ 1000-φορες να χάσω άλλο ένα 5% εισοδήματος (σε σύγκριση με 20% περυσι), από το να μην έχω μισθό και φαί να φάω! Από το να κινδυνεύω να "με φάνε", και την οικογένεια μου ...
Έχετε σκεφθεί τι σημαίνει πτώχευση? Κανένας μισθός, σύνταξη δεν πληρώνεται, οι τράπεζες διαλύονται, το εμπόριο εξαφανίζεται. Θα πρέπει να κατεβαίνουμε στη λαϊκή να ανταλλάζουμε είδη, ας πούμε ενα ζαντολάστιχο για 1 κιλο ντομάτες και αγγούρια! Αυτό προβάλλουν ότι έκαναν με επιτυχία οι Αργεντινοί - τι το θέλεις το χρήμα! Είχαν χρήμα οι πρωτόπλαστοι?
Ότι μικροκαταθέσεις έχει κάποιος κακομοίρης θα γίνουν καπνός. Τις υπηρεσίες σας δεν θα τις χρειάζεται κανείς.
Στα χωρια μας ζουν ελάχιστοι, χωρίς εμπόριο και χρηματοπιστωτικούς μηχανισμούς θα πέσει η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΝΑ στις πολεις - τα τανκς του Πάγκαλου θα ειναι μετριοπαθές μέτρο για να εμποδίσει τον κανιβαλισμό.
Εν τω μεταξύ, τα μεγάλα λαμόγια που σκίζονται σήμερα για την πτώχευση έχουν βγάλει έξω τα πολλά Ευρώ τους και ανυπομονούν την πτώχευση να έρθουν να μαζέψουν ότι έχουμε για πενταροδεκάρες.
Εγω λέω να πάνε να γ..μηθούν όλοι αυτοί. Έφαγαν τα χρήματα της φτωχολογιας το 99 στο χρηματιστήριο, δεν θα φάνε τώρα και τις μικροκαταθεσεις και μικρο-ιδιοκτησίες.
Χρόνο χρειαζόμαστε και προσπάθεια για επανίδρυση της χωρας, σαν μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα. Δουλέψτε παιδιά, κοιτάχτε να είστε σωστοί και καλύτεροι σε ότι κάνετε. Δεν γίνεται όλοι να είμαστε καλοί και η χώρα "σκατά".
Θα ζήσουμε όπως είμαστε το '80. Δεν είναι παράλογο, παράλογο είναι να νομίζουμε ότι όλοι οι άλλοι λαοί είναι μ@λάκες και μόνο εμείς ξέρουμε να καλοπερνάμε με δανεικά!