Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
απλα αν κανεις πρωτος εσυ την διαδικασια δηλωματος γλυτωνεις πολυ κοσμο που εχουν σκοπο να το κανουν.
αν υπαρχει καποιο αλλο 12αρι δηλωμενο 2000 τοτε ειναι πολυ πιο ευκολο για εσενα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 256
Δεν έχει δηλωθεί κάποιο Ε12 με 3sgte. Εγώ είμαι διατεθιμένος να το κάνω πρώτος. Το προβλημα είναι οτι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην μπορεί να δηλωθεί με κανέναν τρόπο, να βγω σε αδιέξοδο,και τότε τι κάνουμε?
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
θα πρεπει να παρεις μια αποφαση....
καλα και γω περιμενω απαντηση αν θα μου αλαξουν το σαλονι της 12αρας που ασπριζει αλλα ματαια περιμενω απαντηση εδω και 2 χρονια...
εχουμε αντιπροσωπειαρα βλεπεις....
εδω δεν ξερουν ακομα να μου απαντησουν τι βαλβολινες παιρνει το mr2 turbo sw20....