Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |

08-12-10, 17:25
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πες τους πως λένε #$$#$%#$%!!!! τα ζαντολάστιχα δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση! Snoo πες μας αναλυτικά όταν τράκαρες εκεί ποιά ζημιά έγινε ακριβώς και τι αλλάχτηκε τελικά? να δούμε μήπως καταλάβουμε να πούμε καμια ιδέα τι μπορεί να είναι δλδ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 08-12-10 στις 17:33.
|

08-12-10, 17:54
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Νικιφόρε τράκαρα απο μπρόστα δεξία στην μερία του οδυγού εκει που βγενει το πρόβλημα με το ρουλεμαν και τοτε είχε αλαχτει ρουλεμαν μουαγιε ψαλιδι ιμιαξονιο ακρομπαρο ακραξονιο ολα.
|

08-12-10, 17:58
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
τίποτα εξαρτήματα που έχουν σχέση με την κρεμαριέρα είχαν αλλαχτεί? σε μηχανήματα ευθυγράμμισης δεν έδειξε κάτι? εσυ πως το βλέπεις το αμάξι στην οδήγηση μετά τις αλλαγές αυτές είναι οκ? σου φαίνεται ίσιο ?
|

08-12-10, 18:45
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
ρε συ εχουν περασει 2 χρονια απο το τρακαρισμα τώρα μου παρουσιαζοντε προβλήματα
|

08-12-10, 18:54
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
και κάθε ποτε αλλαξες το ρουλεμαν?
|

08-12-10, 19:22
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Φιλαρακι κανε τον κοπο και σηκωσε με εναν γρυλο το αμαξι απο την μερια που εχεις το προβλημα.βαλε μπροστα το αμαξι βαλε 2α η 3η και δωσε στροφες.αμεσως μετα πετα νεκρα και ακου καθως θα γυρναει ο τροχος τι ηχο σου κανει.αν ακους μουγκρισμα κατα πασα πιθανοτητα ειναι επειδη εχει περασει νερο μεσα του.ισως να μην βαζουν ρουλεμαν κλειστου τυπου.γνωμη μου τραβα σε ενα συνεργειο βαλε ενα ρουλεμαν κλειστου τυπου SKF να εχεις το κεφαλη σου ησυχο.αληθεια τα παλια ρουλεμαν τα εχεις κρατησει;αν ναι κοιτα τα για ιχνη σκουριας μεσα στις μπιλιες.
Μου ακουγεται τρελο να φταιει κατι αλλο πανω στο αμαξι σου.
Αν εχεις τα παλια βαλε μια φωτο απο κοντα να δουμε πως ειναι.
|
 |
|
 |

08-12-10, 22:23
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
Φιλαρακι κανε τον κοπο και σηκωσε με εναν γρυλο το αμαξι απο την μερια που εχεις το προβλημα.βαλε μπροστα το αμαξι βαλε 2α η 3η και δωσε στροφες.αμεσως μετα πετα νεκρα και ακου καθως θα γυρναει ο τροχος τι ηχο σου κανει.αν ακους μουγκρισμα κατα πασα πιθανοτητα ειναι επειδη εχει περασει νερο μεσα του.ισως να μην βαζουν ρουλεμαν κλειστου τυπου.γνωμη μου τραβα σε ενα συνεργειο βαλε ενα ρουλεμαν κλειστου τυπου SKF να εχεις το κεφαλη σου ησυχο.αληθεια τα παλια ρουλεμαν τα εχεις κρατησει;αν ναι κοιτα τα για ιχνη σκουριας μεσα στις μπιλιες.
Μου ακουγεται τρελο να φταιει κατι αλλο πανω στο αμαξι σου.
Αν εχεις τα παλια βαλε μια φωτο απο κοντα να δουμε πως ειναι.
|
Δεν τα έχω τα παλία ουτε τα είχα δει κάν πως ειναι αν εχουν σκουρίες κλπ. Ο υπευθυνος του συνεργείου λεει πως μπορει να ειναι κ λαθος προμυθευτη. εγω πάλι λεω πως δεν ειναι αυτο αλλα κατι αλλο. Δεν μπορει και τις 3 φορες να ευθύνεται το ρουλεμαν μου φαίνετε κάπως
|

08-12-10, 22:56
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
...γνωμη μου τραβα σε ενα συνεργειο βαλε ενα ρουλεμαν κλειστου τυπου SKF να εχεις το κεφαλη σου ησυχο....
|
Καλά τα SKF (με την προϋπόθεση πως δεν είναι made in τρέχα-γύρευε), αλλά ως Γιαπωνεζόφιλος (όπως είμαστε οι περισσότεροι, πιστεύω) θα του συνιστούσα να αναζητήσει ΚΟΥΟ που είναι σχιστομάτικα...
Και υπάρχουν και μερικά σοβαρά μαγαζιά που φέρνουν τέτοια ρουλεμάν, όπως φαίνεται και από το google: http://www.google.gr/#q=koyo&hl=el&b...fb049b143 488
Βέβαια, σημαντικό ρόλο στη μακροζωία του ρουλεμάν -πέρα απ'όλα τα άλλα- παίζει και η σωστή τοποθέτηση, και ως τρόπος (διαδικασία, χρήση εργαλείων κλπ) και ως τελική θέση έδρασης.
|

08-12-10, 19:26
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Kitsi Koropiou
|
|
το πρώτο αλαχτηκε μετα απο το τρκάρισμα σε διαστημα 4 μηνων το επομενο σε 1 χρόνο και τώρα 5 μήνες περιπου
|

08-12-10, 19:54
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Snoo
το πρώτο αλαχτηκε μετα απο το τρκάρισμα σε διαστημα 4 μηνων το επομενο σε 1 χρόνο και τώρα 5 μήνες περιπου
|
Ο μονος λογος για να χαλασει ενα ρουλεμαν ειναι να παρει νερο μεσα η να μην εχει λιπανση.δες λιγο τα παλια αν τα εχεις εχουνε σκουρια μεσα;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24868488 seconds (82,66% PHP - 17,34% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|