Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
|
εννοείται πως αν ο καιρός είναι εντελώς σκ@τ@, αφού θα έχουμε χρόνο μπροστά μας θα πιάσουμε και θα πλακωθούμε στα κοψίδια και τις μπύρες!
αν όλα πάνε καλά κάποιος θα κάνει και την παλικαριά και θα βγει στην πόλη να πάει να καβαντζάρει τίποτα σουβλάκια.
γιατί Γιώργο κάτι που δεν ξέρεις, το διαπιστώσαμε πέρυσι και είναι απάράδεκτο για μια πανελλήνια πίστα είναι ότι έχει μια απαράδεκτη καντίνα με κάτι κατασκευάσματα που μμόνο με σάντουϊτς δεν έμοιαζαν. άσε που έπρεπε να φας από 3-4 και πάνω για να σε πιάσουν.
Οπότε να το ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Να το έχουμε υπ' όψιν ότι με καλό καιρό κάποιος θα πεταχτεί να πάρει κανένα γερό να μας πιάσει.
ΜΥΝΗΜΑ προς το νέο μας φίλο xrhsto2010 από τις Σέρρες.
αγαπητέ φίλε please δώσε το παρόν σου την Κυριακή στην πίστα και ελπίσω να ξέρεις "ενισχημένα" σουβλατζίδικα μιας και θα σε χρειαστούμε να μας πλοηγήσεις προς αυτά.
μόλις τώρα έβλεπα τα video από τα dragster και σκεφτόμουν ότι θα ήταν ωραία αν έτρεχε την Κυριακή και ο Μακατός με την τετρακούνα!
EDIT: Για την αποφυγή υπερφόρτωσης του server με συνεχόμενα μυνήματα (από τον ίδιο χρήστη), μπορεί να γίνει "edit", και απλά να προσθέτουμε στον υπάρχον post.
Eυχαριστώ.
ΟΚ ρε παιδιά αλλά τυχαίνουν φορές που θέλω να επισυνάψω μια φωτό και στο edit δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.
πάντως το έχω γράψει λίγο πιο πριν ότι κι εγώ ήθελα να μαζέψετε λίγο τα post μου.
και πάλι sorry για την ταλαιπωρία.
EDIT 2: Φωτογραφία δεν γίνεται να μπει στο edit. Σε αυτή τη περίπτωση, αναγκαστικά κάνεις άλλο post, και θα το ταιριάξουμε εμείς.