Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Λες για την βαση την επάνω έτσι? που είναι κοντά στην μπαταρία? γιατί υπάρχει και η κάτω κεντρική βάση που είναι επάνω στην γέφυρα της corollas και βιδώνει με 2 βίδες επάνω στο σασμαν! θα δω αν εχω φωτος να ανεβάσω να τις δεις.
Δύναμη Σεβασμού: 1039
Στις παρακάτω φωτος φαίνεται η πάνω βαση στο σασμαν (από την πλευρά οδηγου και πισω από την μπαταρία) πως ήταν στο σταρλετ η μαμίσια του όταν έβγαλα το μοτερ και πως είναι τώρα στην corolla. Ελπίζω να σε βοηθήσει η φωτο γιατί δεν έχω καλυτερη!
Δύναμη Σεβασμού: 202
καλησπερα φιλε panagosr.. σε μετατροπη που εκανα και εγω αντιμετοπισα προβλημα με την δεξια βαση.. εγω χρησιμοποιησα μια απο την 1600 την corolla και κουμπωσε κομπλε..δεν ξερω αν σε βοηθαω παντως απο οτι ξερω μπορεις να φτιαξεις και δικια σου..
Δύναμη Σεβασμού: 202
συγκεκριμενα η μετατροπη εγινε στην ε110 και συναντησα τ ιδιο προβλημα με αυτην την βαση.. κ πηρα μια απο την 1600 την ε110 κ εκανε κουτι.. δεν ξερω αν παιζει τ ιδιο και με την ε111 .. παντωσ δεσ το.. αλλα οπως σου ειπα μπορεισ να φτιαξεισ και δικια σου..