Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
Ολα τα καινουργια, ειναι ψηλα τωρα.Το καινουργιο civic δεν ειναι ψηλο.Το focus το ιδιο.
Παντως πετυχημενο το facelift.Με μια ζαντα και ενα τετραποντο θα ειναι κουκλα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 192
θα συμφωνησω με τον Hagi ωραιο το πισω μερος πιο καλο απο το προηγουμενο αλλα η μουρη οχι δεν μου αρεσει οπως και η κονσολα προτιμω την προηγουμενη εκτος αν ειναι απλη εκδοση οχι αλλο ευρωπη
Δύναμη Σεβασμού: 243
ειναι αρκετα καλο το facelift. Κ μπρος κ πισω ειναι αρκετα πετυχημενο. Γνωμη μου οτι το πανε πολυ προς το νεο avensis. Ειδικα το πισω μερος μου το θυμιζει περισσοτερο.Οχι οτι ειναι κακο φυσικα,αλλα θα το ηθελα πιο πολυ ανεξαρτητο!
Δύναμη Σεβασμού: 231
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DIM71
θα συμφωνησω με τον Hagi ωραιο το πισω μερος πιο καλο απο το προηγουμενο αλλα η μουρη οχι δεν μου αρεσει οπως και η κονσολα προτιμω την προηγουμενη εκτος αν ειναι απλη εκδοση οχι αλλο ευρωπη
H κονσολα ειναι απο το απλο μαλλον με airconticion με clima ειναι διαφορετικη .... σε μενα ειναι ιδια παντως...
Δύναμη Σεβασμού: 310
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Ολα τα καινουργια, ειναι ψηλα τωρα.Το καινουργιο civic δεν ειναι ψηλο.Το focus το ιδιο.
Παντως πετυχημενο το facelift.Με μια ζαντα και ενα τετραποντο θα ειναι κουκλα.
το σημαντικότερο είναι που το Ε12 και Ε15 και τωρα το Ε15 f/l έχει κρατήσει το ίδιο υψος και δεν το ψηλώνει και αλλο. Είναι πολύ ομορφο αμάξι το θεμα είναι οτι δεν το έχω δει σε καμια αντιπροσωπία εσείς???? Δεν το φερανε ακομα γιατι παντου εχουν το E15 και οχι το COROLLA 2010.