Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-01-10, 12:56
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε μου δεν χριαζοταν να κανης τοσο κοπο γραφοντας ολα αυτα στη σιρα. εγο απλά προσπαθο απο τιν αρχι να διξο οτι το θεμα εχει καταντισι λιγο ιστερια και πεσατε ολη να με φατε. ξαναλεο οτι προσοπικη μου γνομι σαν γονιος εινε οτι με το παιδη μας παμε στο σχολιο στιν πεδικι χαρα στιν πλατια να πεξη σε μια εκδρομι. ποτε δεν πιρα τα πεδια μου να γυρναο τους καφενεδες και τα μπαρ. επισισ σαφος και εχις δικεομα να διασκεδασις, αλλα τοσα χρονια δεν σε πηραζε η καπνιλα? εγω απο τοτε που ηρθα ελλαδα μια ολα μες το ντουμανι ητανε και φανταζομε ετσι θα ιταν και πριν. ξαναλεο να απαγορεφτη σε κλιστους διμοσιους χορους αλλα να ιπαρχουν και χοροι για μας. περσι ιμουν σιην καλιφορνια 3 μινες και εκι απογορεβετε παντου αλλα τα αμαξηα εινε όλα τεραστια και βγαζουν πολους ριπους τα τροφιμα και τα κρεατα ολα μεταλαγμενα και ο κόσμος που πεθενη απο καρκινο εινε παρα πολις κι ομος τους ενοχλη το καπνισμα στο παρκο.
οπος ειπε κι ενας φιλος μερικες σελιδες πισο αυτο ινε ι αρχι πολλον απαγορεφσεον που ερχονται. οι αροματικοι υδρογονανθρακες και τα εορουμενα σοματιδια να ξερης οτι εινε εξισου καρκινογονα. οταν θα απαγορεφσουν και τα αμαξηα τοτε να δω τι θα λετε. ευχομαι να εχης παντα ιγεια και να χερεσε τιν ικογενια σου

Αυτα τα λινκ δες τα και εσυ φιλε Τελιδη που εχεις και παιδιά και εκτίθονται στον καπνο του τσιγαρου σου:

ειπα φιλε μου ποτε δεν καπνιζο κοντα στα παιδια. στο σπιτι μονο εξο στο μπαλκονη
Παλιά 05-01-10, 13:03
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
ποτε δεν πιρα τα πεδια μου να γυρναο τους καφενεδες και τα μπαρ.
Και εγω ποτέ δεν κάπνισα μπροστα στα παιδιά μου, ουτε εισεπνευσαν ποτέ τον καπνο του τσιγάρου μου.
Παλιά 05-01-10, 13:07
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εγω ποτέ δεν κάπνισα μπροστα στα παιδιά μου, ουτε εισεπνευσαν ποτέ τον καπνο του τσιγάρου μου.

και εισε πολυ σοστος φιλε μου. ευχομε και σε σενα να εχης παντα υγια και νε χερεσε τα παιδια σου.

Η μεγαλύτερη συχνότητα με την οποία αρρωσταίνει ένας καπνιστής σε σχέση μ' ένα μη καπνιστή οφείλεται στην ποσότητα καπνού και νικοτίνης που εισπνέει διαρκώς.

Από τις μελέτες προκύπτει ότι στον οργανισμό του μη καπνιστή, ο οποίος εισπνέει τον καπνό των τσιγάρων (παθητικό κάπνισμα), συσσωρεύονται βλαπτικές ουσίες. Στο σάλιο και στα ούρα των συγκατοίκων ενός καπνιστή, για παράδειγμα, ανιχνεύεται η κοτινίνη, μεταβολίτης της νικοτίνης, σε ποσοστό περίπου 1% της ποσότητας που ανιχνεύεται στον καπνιστή. Μελέτες στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ απέδειξαν ότι η αναπνοή του καπνού του συντρόφου ή των συναδέλφων στο χώρο εργασίας αυξάνει κατά 20% τη συχνότητα του καρκίνου του πνεύμονα, ενώ οι σύζυγοι των "θεριακλήδων" έχουν διπλάσιες πιθανότητες να υποστούν καρδιοαγγειακές παθήσεις από τις συζύγους μη καπνιστών. Επιπλέον, η ζωή μ' έναν καπνιστή μπορεί να είναι ιδιαίτερα βλαβερή για τα μικρά παιδιά, στα οποία τετραπλασιάζεται ο κίνδυνος λοιμώξεων, γιατί εξασθενεί το ανοσολογικό τους σύστημα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για αναπνευστικές λοιμώξεις (γρίπη, βρογχίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα) και ασθματικές κρίσεις.

εσυ ξερης καλιτερα ελινικα απο εμενα σιγουρα. το διαβασα 2 φορες και δεν καταλαβα που λεει οτι ο μη καπνιστις εχει παραπανο κινδινο απο τον καπνιστι. εγο καταλαβα οτι ο παθιτικος κινδινεβη περισοτερο απο τον μη παθιτικο. αυτο εινε γνοστο.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γερμανία: Δικαστική απαγόρευση στην κίνηση ντιζελοκίνητων παλαιού τύπου σε δρόμους το loukia OFF TOPIC 6 14-12-18 02:17
Απαγόρευση Χρήσης Αντιραντάρ the_eye ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 08-01-10 11:26

Page generated in 0,23705006 seconds (80,69% PHP - 19,31% MySQL) with 28 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com