Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
Σας ευχαριστώ πολύ..τώρα ασχολούμε με το θέμα φρένα..μάλλον από levin θα βάλω..ελπίζω να βρώ κ σε καλή τιμή καθώς έχω σκοπό αργότερα να βάλω ένα δυνατότερο μοτέρ..μάλλον 1,3 gt!!πέιτε μου απόψεις για φρένα στα 140-150 άλογα κ μέχρι -1000+ ευρά?
Δύναμη Σεβασμού: 314
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
να ρωτησω κατι? ο μερικος χιλιομετρητης σου δεν δουλευει? γιατι ειναι αδυνατο να επιασες τα 200 πριν τα 1000μετρα. σωστα?
και αν ρε μαρμελ εκανε εκινηση απο τα 998 999 στο 000 δεν θα διακοσαρισει ακομακαι χιλιομετρο να θελει...η μ....α σου απαντησα?????????
Δύναμη Σεβασμού: 243
Όχι δεν δουλεύει.Τον μηδένισε μια φορά η μάνα μου πρίν από κανένα 15ήμερο κ από τότε δεν ξαναξεκίνησε.δεν έχω ασχοληθεί όμως,καμιά φορά γυρνάει αλλά λέει ότι να ναι...για το ποσό που δίχνει δεν άκουσα κάτι?!!!!!