Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
οταν εβαλα το μοτερ επανω ηθελα να το παω και εγω αντιπροσωπια και συγγεκριμενα σε αντιπροσωπια της τουοτα με εκθεση και σερβισ πολυ γνωστη που εδρευει στην καβαλας. πριν βαλω το μοτερ επανω ρωτησα αν κανουν σερβισ για το μοτερ αυτο μου ειπαν πως δεν μπορουν να το βαλουν σε εγγεφαλο αλλα μπορουν να αλλαζουν τα λαδια φιλτρα κλπ που μπορει να τ'αλλαξει και η γιαγια μου και πιστευαν πως αμα ειχε κατι το μοτερ θα ακουγωταν δεν βασιστηκα σε αυτουσ γιατι αμα ηταν να παθενε οτι παθενε το μοτερ και μετα να το 'περναν χαμπααρι λεω αστο.........για εμενα σε αυτον που θα στο περασει αυτος να αναλαβει και τα σερβισ και οτι αλλο πρεπει αυτοσ ξερει καλυτερα εφ'οσον ειναι γατα αν το βαλεις και πεταει μαυριλες μην ανχοθεις ειναι ακαυτες βενζυνες (ολλα πετανε λιγο πολυ) αμα θες το ρυθμιζεις και δεν πεταει πολλες ακαυτες
|
Φιλε πανω εισαι και συνονοματος,Κια σε δευτερη αντιπρωσοπια που ειχα γνωστο και εκανα κινησεις για να παω να το τσεκαρω μου ειπαν ακριβως τα ιδια με σενα ''δεν τα βλεπουμε δεν τους κανουμε σερβις τιποτα δεν μπενουν τετοια αυτοκινητα στην αντιπροσοπιά''αυτα μου ειπαν και δεν ξερω τι να κανω που να παω να το ελενξουν?μεγαλο προβλημα ρε παιδια ,μου φενεται θα το αφησω