Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Eκπομπες ρυπων σε 20v blacktop?
Παλιά 05-10-09, 19:44
mazdakias Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
mazdakias είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation Eκπομπες ρυπων σε 20v blacktop?

Καλησπερα παιδια.Ειμαι πολυ πολυ νεος στο φορθμ σας απο οτι καταλαβαινετε ειμαι σε σταδιο μεταφορας απο ιαπωνα σε ιαπωνα.Τα τουοτα μου αρεσουν πολυ οπως και το corolla που εβαλα στο ματι να παρω...
Αλλα ακουσα σημερα για νεα μετρα που θα πληρωνουμε τελη κυκλοφορια αναλογα με τους ρυπους.Ο λογος που πουλαω το δικο μου ειναι αυτος,αν ειναι ετσι να μεινω στα ιδια τοτε μιας και οπως ολα τα ιαπωνεζικα ειναι σκυλος και ας εχει 300000 χιλιομετρα.
Στο θεμα μας υπαρχει καποιος γνωστης που να ξερει τι τιμες δινει η τουοτα για εκπομπες ρυπων σε αυτο το μοτερ?
Υπαρχει και ενα αλλο θεμα αφου το μοτερ αυτο δεν εχει ερθει ποτε ελλαδα πως θα φορολογηθει?
Ναι δεν εχει αλλα το υπουργειο το δηλωνει κανονικα η το δηλωνει απλα σαν 1600?Δηλαδη αλλαζει μονο τα κυβικα απο 1400 σε 1600 αλλα βαζει τους ρυπους του 1600 τηςν ιδιας χρονια και οχι του 20v??
Πιστευω οτι το θεμα θα απασχολησει πολλους τους επομενους μηνες και θα παρακαλουσα οποιος μπορει να δωσει μια απαντηση.Καποιος που εχει αλλαξει μοτερ ισως και το εχει δηλωσει μπορει να μας διαφωτισει.
Χιλια ευχαριστω παιδια και ελπιζω απο μηνα να ειμαι κανονικα στην παρεα σας!!!

Υ.Σ Συγνωμη για το εκτενες ποστ
Υ.Σ.2 Ετσι και αλλιως θα μπενω στο club μιας και ειστε ωραια παρεα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 11:24
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 251
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν τις εκπομπές CO2 από μία χρονολογία και μετά, αν θυμάμαι καλά 2000 - 2001 (???)
Οποιοδήποτε μέτρο βγει που θα φορολογεί με βάση τις εκπομπές CO2 θα λαμβάνει υπόψη τους ρύπους από εκείνη τη χρονιά όπου επίσημα ανακοινώνονταν οι τιμές. Για παλαιοτέρα αυτοκίνητα θα εξακολουθήσουν τα κυβικά (των οποίων τα τέλη προφανώς θα αυξηθούν) αφού και δεν υπάρχουν επίσημες τιμές αλλά και τα παλιά οχήματα εκπέμπουν πολύ περισσότεο CO2.

Τώρα ενδιαφέρον προκύπτει τι θα γίνεται σε περιπτώσεις νέων οχημάτων που κάνουν μετατροπές. Π.χ. αν σε μια Ε12 βάλεις μοτέρ από 1.8 (νομίζω αυτή η μετατροπή εγκρίνεται), τι ρύπους θα θεωρείται ότι εκπέμπει? Γιατί οι ρύποι εξαρτώνται από το συνδυασμό αμάξωμα-κινητήρας-σασμαν, οπότε σε μια ενδεχόμενη μετατροπή δε ξέρω τι θα χρεώναν για τέλη.

Αλλά για παλιά αμάξια νομίζω ότι ότι και να γίνει τα τέλη θα συνεχίσουν να πηγαίνουν με τα κυβικά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 22:17
mazdakias Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν τις εκπομπές CO2 από μία χρονολογία και μετά, αν θυμάμαι καλά 2000 - 2001 (???)
Οποιοδήποτε μέτρο βγει που θα φορολογεί με βάση τις εκπομπές CO2 θα λαμβάνει υπόψη τους ρύπους από εκείνη τη χρονιά όπου επίσημα ανακοινώνονταν οι τιμές. Για παλαιοτέρα αυτοκίνητα θα εξακολουθήσουν τα κυβικά (των οποίων τα τέλη προφανώς θα αυξηθούν) αφού και δεν υπάρχουν επίσημες τιμές αλλά και τα παλιά οχήματα εκπέμπουν πολύ περισσότεο CO2.

Τώρα ενδιαφέρον προκύπτει τι θα γίνεται σε περιπτώσεις νέων οχημάτων που κάνουν μετατροπές. Π.χ. αν σε μια Ε12 βάλεις μοτέρ από 1.8 (νομίζω αυτή η μετατροπή εγκρίνεται), τι ρύπους θα θεωρείται ότι εκπέμπει? Γιατί οι ρύποι εξαρτώνται από το συνδυασμό αμάξωμα-κινητήρας-σασμαν, οπότε σε μια ενδεχόμενη μετατροπή δε ξέρω τι θα χρεώναν για τέλη.

Αλλά για παλιά αμάξια νομίζω ότι ότι και να γίνει τα τέλη θα συνεχίσουν να πηγαίνουν με τα κυβικά
Το θεμα παντως με τους ρυπους ειναι αρκετα περιπλοκο.Ειναι να αγορασω μια ε11 του 2001 πρωην g6 1400 KYBIKA.τωρα φοραει μοτερ 1600 black.το μοτερ ειναι δηλομενο κανονικα και περασμενο κτεο κανονικα η μη εχει χαρτια παντως.Το υπουργειο σαν τι το εχει δηλομενο?Σαν γ6 του 2001 1600?ή σαν corolla χρονολογιας σαν αυτην που ειναι το μοτερ μιας και ειναι παλαιοερο?Μαλλον η πρωτη περιπτωση ισχιει.Υπαρχει κατι πανω στην αδεια που να το διακρινει για να μπορω να καταλαβω?Μηπως ξερεις τι co2 εκμπεμπει η corolla toy 2001 1600?Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μπω στην παρεα σας!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-09, 22:43
mazdakias Offline:
Νεότατος

Λοιπον παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο στο νετ το μονο που καταφερα να βρω ειναι αυτο.http://www.whatgreencar.com/view-car...6_VVT_i_3__5dr
Οποιος μπορει να βρει κατι ποιο συγκεκριμενο θα ηταν πολυ καλο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-09, 00:32
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιατι εχεις φαει κολλημα με τους ρυπους.Παρε τα αυτοκινητο και ευχαριστησου το
Παλιά 09-10-09, 09:24
mazdakias Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι εχεις φαει κολλημα με τους ρυπους.Παρε τα αυτοκινητο και ευχαριστησου το
Δεν εχω κολημα φιλε μεσα στο σ/κ θα παει το αυτοκινητο μηχανικο και αν πει αυτος το οκ εκλεισε!Το θεμα για τους ρυπους μου μπηκε στο μυλαο γιατι διαβασα καποια πραγματα για το πως θα βγενουν τα σηματα με το νεο μετρο πασοκ.Πιστευω οτι και αλλους θα απασχολησει το θεμα και για αυτο το εψαξα.
Τωρα αν νομιζετε οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον στο θεμα κλειδωστε το δεν ειναι τιποτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-10-09, 09:33
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
μια χαρά τα λες ρε φίλε και καλά κάνεις και ασχολείσαι με τους ρύπους. δεν πρέπει να θυσιάζονται όλα στο βωμό της ιπποδύναμης. είναι λάθος που μερικοί ξηλώνουν τον καταλύτη για 3-4 άλογα και επίσης είναι λάθος να έχεις ένα μοτέρ και να μη σε νοιάζει τι βγάζει από πίσω...

πέρα λοιπόν από τα τέλη κυκλοφορίας, καλό είναι να έχουμε και λίγο οικολογική συνείδηση...
Αν βρεις άλλα στοιχεία σχετικά με τους ρύπους του συγκεκριμένου μοτέρ, μη διστάσεις να τα μοιραστείς μαζί μας.

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4 AGE blacktop mixalhs_23 4AGE 20v Levin 1 17-04-13 19:54
blacktop Dimitris_Sparti 4AGE 20v Levin 24 23-10-10 22:55
Κοστος blacktop endurasKE-30 4AGE 20v Levin 14 23-09-10 16:52
Μπαινει ο 20v blacktop σε εγκεφαλο για ελενχο? mazdakias 4AGE 20v Levin 7 14-10-09 02:22
20v blacktop??? akis308 4AGE 20v Levin 6 30-08-06 20:56

Page generated in 0,19648290 seconds (79,68% PHP - 20,32% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com