Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Τι είναι το ΑΦΜ?(air filter...?) έχω κάνει 300km απ`όταν το έσβησαν στο συνεργείο, πότε υπάρχει περίπτωση να ξανανάψει?
|
Air Flow Meter...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω που μου συνέβη χθες(πρώτη φορά) και που πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο λόγος της ένδειξης κινητήρα:
ενώ βρισκόμουν σε δρόμο κατηφορικό με πολύ μεγάλη κλίση(στο χωριό μου-4 άτομα), έπρεπε να βάλω όπισθεν και να μπω σε στενό δρόμο, εκεί λοιπόν άκουγα-καθώς έπαιζαν τα πόδια συνέχεια με το γκάζι/αμπραγιάζ, ξέρετε για να μη σβήσει η μηχανή-συνέχεια τον ήχο που κάνει το κλιματιστικό όταν το ανοίγουμε(ενώ ήταν ανοιχτό), δηλ κάθε φορά που γκάζωνα έκανε αυτο το χαρακτηριστικό ήχο,
|
εμένα μου αναψε μια φορά η ενδειξη μηχανής απο αισθητήρα λ όταν σε μια ανηφόρα, ανεβαινα με δευτέρα και πολύ λίγες στροφες (μπροστά μου ηταν ενα φορτηγο). έκει λοιπόν μάλλον την άκουσε λόγω ακαυτής βενζίνης ή καυσαερίων. κάτι ανάλογο μάλλον έγινε και σε εσένα με τα πόδια συνέχεια στο γκάζι και το συμπλέκτη....
πιστεύω ότι δεν παίζει άγχος να σου ανάψει πάλι (τουλαχιστον σε εμενα δεν έχει κάνει κιχ). απλά προσπάθησε να βάζεις καλή βενζίνη και να μην το ζορίζεις με λίγες στροφές ή με πολυ συμπλεκτάτισματα....