https://youtu.be/gjsbYGLW8ZA
Ξέθαψα αυτό το παλιό topic γιατί καθώς αυτές τις μέρες κάθομαι όπως όλοι ατελείωτες ώρες στο σπιτι και στο internet και στο you tube βρίσκεις άπειρα πράγματα για να επιβεβαιώνουν αυτά που λέω κατά καιρούς για τα δυναμομετρα και δη για τα γερμανικά MAHA που οχι μόνο τα θεωρούν αξιόπιστα αλλά και ΓΑΜΑΤΑ ....
Στο βιντεάκι θα δείτε τον πρωταγωνιστή του βίντεο που δεν το ξέρω τον άνθρωπο ,αλλά δεν ήξερε από δυναμομετρα ,εύκολα αντιληπτό από έναν γνωστη οι απορίες του ,αλλά και στο ότι πήγε ένα δυνατό και ιδιαίτερο αμάξι στο χειρότερο δυναμομετρο που θα μπορούσε να πάει.....
Απολαύστε και ελάτε να σχολιάσουμε να κάψουμε λίγο από τον πολύ χρόνο στο σπίτι μας ευθυμωντας αλλά παράλληλα μαθαίνοντας και από τα λάθη......
Έχω πολεμηθεί πάρα πολύ για τις απόψεις μου περί δυναμομετρων ,όχι εδώ στο club μας ,αλλά και εδώ στο Βόλο στα συνεργεία αλλά και στο greekrenaultclub που ήμουν κάποτε μέλος και που φυσικά τώρα δεν είναι με τα προβλήματα που έχω κατά καιρούς αναφέρω αλλά με αφορμή μια δυναμομετρηση με του punto σε έναν ανεκδιηγητο "ΚΥΡΙΟ " των Αθηνών......
Τα συμπεράσματα και η ταλαιπωρία του ανθρώπου και κυρίως του RX7στο βίντεο δικά σας......