Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1243
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στη ροδο
την τεταρτη 24/3/09 μετα τις 8
προκειται να γινει συναντησουλα σε καφε της ροδους μιας και θα βρισκομαι στο νησι...
φυσικα θα μπορεσουν να ερθουν και τα παιδια απο την κω...
οποτε ολοι οι ροδιτες ας με παρουν τηλ να κανονισουμε το που θα συναντηθουμε...
ισως στην καφετερια απεναντι απο την cosmote στο μαντρακι!!!
αν δεν σας βολευει η ημερομηνια απαντησε αμα ειναι να την αλαξουμε να την κανουμε παρασκευη ας πουμε...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 881
Πάνο, την Τετάρτη ο μήνας έχει 25. Την Τρίτη είναι 24/3/2009. Ποια ημέρα από τις δύο ισχύει; Το λέω για να μην υπάρξει κανένα μπέρδεμα σε ό,τι κανονίσετε...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 219
Δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά...Εγώ αυτή τη περίοδο είμαι στριμωγμένος, αλλα την Παρασκευή κατα τις 8, κάτι μπορεί να γίνει -έστω για λίγη ώρα. Εκτός και εαν έρθουν τα ευχάριστα νωρίτερα!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 401
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ποτε θα μπορεις δλδ?
δε το κανουμε να ερθετε ροδο αμα ειναι? εστω και σαβατο η κυριακη φτανει να βρεθουμε μια...
οι αλλοι που ναι τους?
Την Παρασκευή φεύγω για Ανδραβίδα μέχρι της 12 Ιουλίου ρε συ για εκπαίδευση. Γι'αυτό δεν παίζει καθόλου άδεια αυτήν την περίοδο. Μετά είναι Πάσχα. Θα ενημερώσω και τους υπόλοιπους πάντως απο εδώ.