Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από teo21
Θα ήθελα και εγώ να πω την άποψη μου πάνω στο θέμα, αφού είμαι και εγώ ένας απο τους υπερκυβισμένους! Τα νούμερα που έχετε βγάλει στις μετρήσεις μου φαίνονται πολύ μικρά και απορώ πώς λέτε οτι είσαστε και ευχαριστημένοι κιόλας...Εγω έχω αλλάξει στρόφαλο, μπιέλες και πιστόνια απο 1.8. Πολλαπλή εισαγωγής, πεταλούδα και μπέκ απο 1.8 και φυσικά πρόγραμμα που πρέπει να πας σε μάγκα!! για να είσαι τέλειος. Το αμάξι με αυτά έχει βγάλει 157,6 hp και 20,9 kg ροπή. Καμία σχέση με τα δικά σας νούμερα!!! Απορώ δηλαδή τί μετατροπές έχετε κάνει. Ετοιμάζομαι για κεφαλή και εκκεντροφόρους απο ΜR2 και θα διορθώσω πάλι πρόγραμμα. Θα το μετρήσω και θα σας ενημερώσω. Περιμένω απαντήσεις και σχόλια.
Υ.Γ Όσοι θέλουν για λόγους ευθιξίας να ανεβάσουν και τις δυναμομετρήσεις τους, να μιλάμε και με αποδείξεις!!!!
|
Κοιτα να δεις φιλε.Εγω οταν λεω οτι ειμαι ευχαριστημενος το λεω επειδη εχω δει τεραστια διαφορα στο δρομο σε σχεση με πριν.Σαν αποτελεσμα.Τωρα οσον αφορα τις μετρησεις παιζουν πολλα πραγματα ρολο.Οπως ειπες και εσυ ο προγραμματιστης πρεπει να ειναι "μαγκας".Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω καν προγραμμα.
Επισης οι μετρησεις που εχω κανει εγιναν σε ενα δυναμομετρο το οποιο ειναι πολυ αυστηρο ισως και απαραδεκτο οπως ειπε και καποιος απο εδω μεσα.Δυναμομετρο με δυναμομετρο εχει διαφορα.Επισης οι μετρησεις εγιναν μολις τελειωσα το στρωσιμο στα 1500 χλμ οποτε η μηχανη ηταν ακομη κλειστη και ειχα βενζινη απλη.
Ολα αυτα που αναφερα ισως να παιζουν και καποια διαφορα στα αποτελεσματα των μετρησεων
Φιλικα
Θανος